Psikolojim bozuldu lütfen okur musunuz 😔?

23 yaşındayım aşırı özgüvensiz biriyim. Evden dışarı çıktığım yok, ne okuyorum ne de çalışıyorum. Annem benim psikolojimi daha çok bozuyor. Kıyafet olarak bir şey beğensem diyor ki 'yani ne gerek var kendini göstermeye, koca mı arıyorsun' falanca cümleler söylüyor. Bayram yaklaşıyor bugün mağazaya gittim bi elbise beğendim ve elbisenin güzelliğini hevesli bi şekilde anneme anlatıyorum, biraz zayıflarsam alıcam diyorum bana diyor ki 'Yani kendini kime ispatlayacaksın bunu giyerek' falan diyor. Bir de durduk yere diyor ki 'Bizim ailede böyle şeyler yok, bunlarla bayramda instagram'a fotoğraf atma gören falan olur' tarzı şeyler söylüyor. Karşı çıkınca da 'sen iyice yoldan çıkmaya başladın' diyor. Napıcam arkadaşlar ben? Psikolojim bozuldu ne yapsam kendimi birine gösteriyormuşum kafası oluştu bende. Bütün kızlar süslenip püsleniyor ben bir şey beğenip giyince neden kendimi elaleme gösteriyorum oluyor? 😔Bu yüzden hiçbir şey yapasım gelmiyor genç yaşımda hayattan soğudum artık. 😔😔😔 Ben bu zihniyetten nasıl kurtulucam?

Psikolojim bozuldu lütfen okur musunuz 😔?