Psikolojim mahvoldu lütfen okur musunuz 😭😭?

Bundan 5 ay önce bir iş yerinde resepsiyonist olarak girmiştim fakat çalışma arkadaşlarım benim aslında sosyal medyada çok takipçili olduğumu ve bir nevi fenomen olduğumu öğrendiler. Kimseye söylemeyin dememe rağmen iş yerindeki herkese yayıldı bu bilgi. Sosyal medya paylaşımlarımı falan aralarında eleştirmeye ve baya bi dedikodumu çıkarmaya başladılar. Sonrasında ise sanırım bu yüzden işimden oldum. Bir de çalışma arkadaşlarım müdüre sürekli 'yapamıyor edemiyor hiçbir şey öğrenemiyor' gibi şikayetlerde bulunduğu için. Ayriyeten ordaki bi kız sırf arkadaşını getirip işe koyabilmek için beni karaladı müdüre. İşimden etti beni. Yanımda kafamı karıştırdıkları için açık aradıkları için elim ayağım tutmuyordu çalışmaya ve baya açık veriyordum o yüzden. İşten ayrıldığım halde arkamdan neler neler söylemişler. Hepsi grup olmuş ve hiç tanımadığım insanlar bile arkamdan beni kötülemiş. 'burada adı çıktı, bütün erkekler onun peşindeydi. Uygunsuz paylaşımları vardı. Telefonumuza bildirim geliyordu' gibisinden bir sürü yalan söylemişler ordaki sevdiğim insanlara. Arkadaşlar ben bu olayı asla yediremiyorum sırf bu iş yeri yüzünden başka hiçbir yerde bile iş bulamıyorum çünkü karalıyorlar adımı çıkardılar e*skort diye. Halime üzülüp iş arayan biri bile ertesi gün 90 derece değişiyor. 'işten çıkardılarsa bi bildikleri vardır kimse kimseyi durduk yere işten çıkarmaz' falan diyorlar. Ne yapmalıyım kendime zarar vericem bu gidişle kafayı sıyırdım hayatımı mahvettiler 😭 travma oldu yaptıklarını unutamıyorum sizce ne öneriyorsunuz bana bu konuda?

Psikolojim mahvoldu lütfen okur musunuz 😭😭?