Aile & Toplum Sosyal statüyü önemser misiniz yoksa umursamaz mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sosyal statüyü önemser misiniz yoksa umursamaz mısınız? Önemserim Umursamam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal statüyü önemser misiniz yoksa umursamaz mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Umursamam 0 0 Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kimliğim neyse ben oyum, kimseyi rahatsız edecek davranışlar içinde de olmam 1 0 Yorumla
cool_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kendim için onemserim çünkü ona göre davrancaklar bana ama başkalarına davranışımi etkilemez 1 0 Yorumla
Gnossienne_No1 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl O kadar umursamam ki sanırsın diyojenim. 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Önemsemezsen onlar da seni önemsemez. 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl statüsü belirsiz kızlarla muhabbet etmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umursamam
Kimliğim neyse ben oyum, kimseyi rahatsız edecek davranışlar içinde de olmam
Kendim için onemserim çünkü ona göre davrancaklar bana ama başkalarına davranışımi etkilemez
O kadar umursamam ki sanırsın diyojenim.
Önemsemezsen onlar da seni önemsemez.
statüsü belirsiz kızlarla muhabbet etmem.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!