@fesfs oğlak kadını dominant, gözükara ve insan ilişkilerinde sadık ve canayakın oluyor mesela ta ki ihanete uğrayana kadar. Ondan sonra buyrun cenaze namazına er kişi niyetine meftaayı nasıl bilirdiniz.
Ben buraya üye olurken öylesine gün ve Ayı hangisi denk geldiyse o şekilde tıkladım yıl olarak doğru girdim Ama gün ve ayı farklı girdiğim için muhtemelen ondan dolayı böyle bir sonuç oldu buraya üye olurken öylesine bir bakıp çıkmak için Üye oldum ama kaldım Bir senedir çıkamıyorum
@fesfs bunu bilmiyordum ama cimri ve gösterişli ters orantılı gibi sanki🤔bendede var o mükemmeliyetçilik ve mütevazilik zaten bundan kaybediyorum. Demek sende ince düşünüyorsun ince düşünen mütevazi insanları üzüyorlar.😒 Evet kardeşim biliyorum bir şey anlatırken dünyanın oluşumundan başlar anlatmaya😆
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır inanmam
Çok önem vermiyorum her zaman birebir tutmuyor ama bazen karakter analizinde %100 işe yarıyor
Kesinlikle
@fesfs oğlak kadını dominant, gözükara ve insan ilişkilerinde sadık ve canayakın oluyor mesela ta ki ihanete uğrayana kadar. Ondan sonra buyrun cenaze namazına er kişi niyetine meftaayı nasıl bilirdiniz.
Ben başak burcuyum yanliz 😄
@fesfs yaaa yalancı nikinin yanında oğlak sembolü var 😆
Ben buraya üye olurken öylesine gün ve Ayı hangisi denk geldiyse o şekilde tıkladım yıl olarak doğru girdim Ama gün ve ayı farklı girdiğim için muhtemelen ondan dolayı böyle bir sonuç oldu buraya üye olurken öylesine bir bakıp çıkmak için Üye oldum ama kaldım Bir senedir çıkamıyorum
@fesfs herneyse başak burcu da farklı değil hemen hemen aynı, burası öyle evet çekirdek gibi bağımlılık yapıyor.
Oyle evet , ama oğlak biraz cimri ve gösterisi sever başak öyle değil. Mütevaziligi sever ama mükemmeliyetçi yönünde vardır oda detaycı olduğumuz icin
@fesfs bunu bilmiyordum ama cimri ve gösterişli ters orantılı gibi sanki🤔bendede var o mükemmeliyetçilik ve mütevazilik zaten bundan kaybediyorum. Demek sende ince düşünüyorsun ince düşünen mütevazi insanları üzüyorlar.😒
Evet kardeşim biliyorum bir şey anlatırken dünyanın oluşumundan başlar anlatmaya😆
Aynen , bide kelime cimbizlariz
@fesfs onu yapmayan kadın yok gibi neredeyse😉
Daha doğrusu insan yok gibi
Güneş, yükselen ve ay burcuna kadar önem veriyorum.
Çok önem veririm. Hatta bunun eğitimini almaya başladım.
Hmm enteresan
Evet aslan burcuyum
İlgilenirim evet.
Çok önem vermem
Nötrüm.
Doğrudur fakat çok fazla takip etmem
Bazen çok bazen hiç
Veririm.
cok anlamsız
Veririm diyen cindir