Astroloji & Burçlar Burçlar sizin için önemli mi? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kime baksın burçtan başka bir şey denmiyor neden herkese bu kadar önemli? Burçlara inanan var mı? Burçlar sizin için önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Yok ya burç olaylarına çok fazla takılmam daha doğrusu inanmam yani Ama belli özelliklerini taşıdığıma inanırım ama öyle yok şu olacaktı yok bu olacaktı bunlara inanmam 1 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% İkizler +1 yıl Boş ya insanlar gereğinden fazla önemsiyor 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ne önemli ne önemsiz, bir aralar çok ilgilenirdim şimdi sanırım sıradan bir şey oldu benim için 1 0 Yorumla
Bravos Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Yay +1 yıl Çok fazla önemsenmemeli ama sadece merak edipte soruyorum 1 0 Yorumla
postponeddream Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% Yengeç +1 yıl Bilimsel hiçbir değeri yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burcun ne 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burcunuz ne Yorumla _Beyza_13 Terazi +1 yıl Terazi Yorumla