Arkadaş olduğun insandan her şey gelebileceğini intikam alabileceğini kuzenle çok samimi olmaman gerektiğini zaten de biz mesafeliydik düğünde geldi yanımıza bana da baktı gitti öbür kuzenin düğününde de kuaförden çıkarken baktı 2013 yine baktı hepsi farklı elbise ama orada bana karşı değişikti kıskanıyor gibi rahatsız oluyor gibi ve ben burada ne dedim Allah'tan dedim benle işi kalmadı bir baktık geçen sene süzdü bu sene yine yatmak istedi yani Allah ne dediyse o oluyor o kadar şey yaptı dile kolay
İnsanlardan daha çok uzak durmam gerektiğini, gerek olmadıkça iletişimde dahi bulunmamayı, herkesin herşeyi yapabilecek kabiliyette ve potansiyelde olduğunu, fazla çaba ve gayretin sadece kendime zarar verdiğini güzel ve net bir şekilde öğretti.
Ben üzmemesini tercih ederim. Yap yap sonra beni affet çabaları. İlişkiyi baştan yıpratmamak lazım. Bir tahtaya çivi çakma hikayesi var konyla ilgili uzun yazamam o kadar merak eden Google dan baksın 😄
Herkesin her şeye dönüşebileceğini öğretti. Sırf sen seviyorsun diye insanların melek yüzlü olmadığını. Sevmenin sevilmekle hiçbir alakası olmadığını öğretti.
Nietzsche merhamet zayıflıktır der. Nietzsche bir atın kirbaclandigini görünce delirmisti. Bunun gibi birçok çelişik şeyler var hayatta.
İnsanlara tamamen güvensiz olmamayı değil de, kafamın bir yerinde hayatımdaki herkes için bir "beni terkedebilir, beni aldatabilir, bunu yaparsa ben şöyle yaparım" tarzı bir düşünce hep olur.
Insanların ekserisinin ama ekserisinin çöp ruhlu olduğunu öğrendim. Konuşulabilirliğin hayatta en değerli şey olduğunu öğrendim. Saygının çok kıymetli olduğunu öğrendim. Kısacası insanı görünce kaçmam gerektiğini öğrendim
Tek bir hatada insanı silen biri değilim. Bana kattıklarına gelince daha güçlü olmamı sağladı, nizami bir hayat çizgim var planlı çalışan planlı yaşayan biriyim, çevreme gelince her nevi insan var
Doğru kişiyi bulmak istiyorsan o kişi araba sürerken sinirlimi değilmi bı takip et. Varsa kız kardeşiyle ilişkisi davranışı nasıl onu kontrol et. Bu dediklerim olumlu yönde ise o kişi önce insandır sonra sadakatli biridir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişkilerin devam etmesi için her daim taraflardan birinin alttan alması gerektiğini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Asla ama asla sadist olduğundan şüphe ettiğin bir kadının ellerini bağlamasına izin verme