İnsan ilişkilerinden çıkardığınız en önemli ders nedir?

o an kiminle dertlesiyor isen eline koz vermiş gibi hissetmiyor ve kafan rahatlıyorsa o kişi benim gerçek dostum düşüncesi..
Pozitif herhangi bir duygunun, karşı taraftan karşılılığı yoksa; ne kadar samimi olursak olalım, ne kadar dürüst olursak olalım, ne kadar değer verirsek verelim hiçbir anlamı olmuyor..
Samimiyetin adı laubalilik, dürüstlüğün adı saflık, verdiğin fazla kıymetin de adı yalakalık olur..
İki nokta.. 😄
Teşekkür ederim..
Görüş
24Görüş
İlişkilerini menfaatler üzerine kuran insanların, sizden elde edebileceği menfaat kalmayınca geçmişiniz ne olursa olsun sizi bir çırpıda silip atabileceğini... 17 yıllık eşiniz bile olsa bunu yapabileceğini... 2 yıl boyunca aldattığı kocasını evde istemeyip üstüne çocuklarla bile görüştürmeyebileceğini... Aldatan bir kadının utanmadan boşanırken tazminat talep edebileceğini... Babasına yalancı tanıklık yaptırabileceğini...
😔
Okuyanı üzer, bir de yaşayanı düşün...
hayal bile edemiyorum..
Güncellemedeki mention @KizlarSoruyor olmalı, "ı" değil, "i" ile
farkettim teşekkür ederim 🤗 düzelttim
İnsanlar hakkında çok seçiciyim.
verdigim sonuna kadar sevgiyi, saygıyı zamanı herseyi doğru kişiye veririm. Doğruda sectim hep insanları.
Kendisi hiç birsey vermeden devamlı bekleyen canı istediği gibi davranan varlıklar çok yer yüzünde. Bunlardan uzak dururum
Herkese hemen güvenirseniz olacağı bu 😄 ilk günden afedersin şow yapanlar var 😂😂 çok merak ediyorum fotoğraf atmaz iseniz arkadaşlığınız nasıl gelişir?
Mesela bir arkadaşım oldu bal gibi de konuşuyorduk hiç fotoğraf sormadım ama 2 ay sonra kendisi atmak istedi, yani bir derdi dinlemek ortak olmak için karşıdakini görme gereği neden duyulur ki? 😄 fakat karakteri tanımadan da kimseyi dinlemem.
Ben çok gördüm resimden sonra değişeni, gerçek dost arıyorsanız sizi dinleyenleri, sürekli sizinle fikir alışverişi yapanları, bir olayı size sorup fikrinize önem verenleri tercih edin.
rica ederim 😊 iyi günler 🙏
Söylediklerine katılıyorum 😊👍
Bu arada sende karşılık verir misin benden geleni kabul ettiğine 😊👍
Beni kırma lütfen 😊
Rica ediyorum 😊 senden
bir insanı tanımakta yetenekliyim 30 dakikada karakter analizini çıkartırım ona göre davranırım
ortamdaki davranışlarından anlıyorum
İki kişinin bildiği sır değildir, mantığını kullanırım. Eğer birine bir şey söylemişsem başkasından duyma riskini göze almışım demektir. Ona göre söylerim ve gardımı alırım.
o an kiminle dertlesiyor isen eline koz vermiş gibi hissetmiyor ve kafan rahatlıyorsa o kişi benim gerçek dostum düşüncesi..
Aynen böyle görür ve zaaf olarak görmem kimsenin sırrını, sırrı sırrımdır.
Herkesi kendim gibi görüyorum bazen, hata yaptıktan sonra ders almış oluyorum. sıkıntı şu yaptığımız bazı şeylerden ders almıyoruz aslında yine aynı şeyleri yapıyoruz..
Benden başka herkesin bir başkası olduğunu anladığım gün kendimi birilerine açıklamayı, bahane üretmeyi ve başkalarını suçlamayı bıraktım. Herkes doğduğu andan beri her şeyi tek başına deneyimliyor. Başka birinin benim yaşadığım bir şeyi tam olarak anlaması mümkün değil ki zaten genelde de anlamaya çalışmıyor kimse birbirini.
Kişi hakkında acele etme.
Adımlarını emin şekilde at.
Kendi bildiginden ve gördüğünden şaşma.
Doğru her zaman doğrudur..
Kimi kabul eder yanında olur.
Kabul etmez karşında olur.
İnsana ailen dahi olsa fazla guvenmemek gerekir her daim kendi ayaklarının ustunde durmak zorunda oldugunu unuutmadan yasamak zorundayız imkaniniz varsa kimsenin eline gençliğinizi hayalinizi ömrünüzü teslim etmeyin tahmininizden cok daha kötü sonuçları oluyor
Bana değer vermeyene içimde sevgi varsa bile bunu göstermemeyi öğrendiğimden beri daha mutluyum. Yalnız kalırım ama değersiz hissettirenle kalmam diyerek öğrenmiştim merak eden varsa.
Kimseye güvenmemek gerekiyor, insanlar ilk başta seviyor gibi yapsa da sonra çıkar için sizinle konuştuğunu anlıyorsunuz. ve her şeyi herkese anlatma. açık verme gibi konular
Ters psikoloji acayip işe yarıyor Ben de daha yeni keşfettim sayılır ama ikna etme yolunda çok işimi görüyor
O kadar çok "o yapmaz" dediğim kişiden bencillik gördüm ki insanlardan uzak durmam gerektiğini öğrendim.
Kimsenin söylediği ya da anlattığı gibi olmadığı ve güvenilmez olduğu...
Menfaatla yaşayan degil isar sahibi olmayi tercih ederim. . .
Sevgilimle tartıstıhımda derdimi yakın ahım desıgıne anlatırken yanımızda abi dedıgının sevgilisı vardı sonra ben ayrıldıktan sonra abı dedıgının insanın sevgilisi sevgılımle cıktı
Kimse defer gormeyi , onem. verilmeyi hak. etmiyor , insanlar basit
Kimseyi çok sevmeyeceksin, çok değer vermeyeceksin
En İyi Görüş