Seni olduğun gibi kabul etmiyorsa ve seni olduğun halini değiştirmeye çalışıyorsa o kişi doğru kişi değil ve hiç olmasın daha iyi Ve senin haklı olduğun halde yargılıyorsa ve senin ilerlemenden büyümenden bu her anlamda rahatsızlık duyuyorsa bunda da bir sıkıntı vardır
İlişkiler bana en çok kendimi öğretti. Ne kadar sevdiğimi, neye tahammül edemediğimi, nerede susup nerede gitmem gerektiğini... Her biri bir ayna tuttu yüzüme; kimi zaman kırıldım, kimi zaman büyüdüm. Sevilmenin yetmediğini, anlaşılmanın ne kadar kıymetli olduğunu da orada anladım. Bazen çok verdim, bazen hiç alamadım. Ama her seferinde "bir daha böyle yapmam" dediğim şeyler birikti içimde. Yani ilişkiler bana sadece karşımdakini değil, kendimi tanımayı da öğretti. Ve galiba en kıymetlisi buydu.
Kadın; hayatı boyunca bir adamı sevecektir ve sevmeye devam edecektir.(Babası.) Çünkü sadece onun için hesapsız ve kitapsız hareket eder. Gerçek sevgi acabayı düşündürmez , dedirtmez.
Bir ilişki sana hayatın en tatlı derslerini veriyor, resmen hayat okulu gibi! Benim için en büyük ders; her şeyin mükemmel olmak zorunda olmadığı ve hata yapmanın çok insanca olduğu oldu. Önce kendini sevmeyi, sonra doğru insanla sevgiyle büyümeyi öğrendim. Yanlış seçimler bile sonunda doğru yollara çıkabiliyor, yeter ki kalbini açık tut, biraz da kendine gülümsemeyi unutma! 💜✨
Hiçkimse için kurallarından taviz verme Kararlarında net ol bahanelere kanma Kimseye hakettiğinden fazla değer verip fazla şımartma Bir kişi bir kez yalan söylerse yine söyler affetme Gizlisi saklısı olandan hayır gelmez uzak dur