En basidi titanikte ölen adamların zengin olması üzerinde fakir edebiyatı yapıp buna sevinen çok oldu. Konuyu sadece zenginlik üzerinden degerlendiren tweet çok fazla gördüm. Ve bu her alanda aynı.

En basidi titanikte ölen adamların zengin olması üzerinde fakir edebiyatı yapıp buna sevinen çok oldu. Konuyu sadece zenginlik üzerinden degerlendiren tweet çok fazla gördüm. Ve bu her alanda aynı.

Sizin başarınızı ve de mutlak sonuç doğuran ideallerinizi kıskanan kişiler genelde fesat fitneci ve de menfur zihniyettekiler çok bu konuda hain oluyor. Bunun zengin ve de fakir ayrımı yok tabaka içerisinde ve de belli bir zümre içerisinde hıyanetlik besleyen insanlar hazımsız olan kişiler bunu genelde yapıyor.
Bunun sebebi aslında basit
Kendi yetersizlikleri yüzünden asla o seviye gelmeyeceğini bildikleri için bahaneler üretirler. O ulaşmak istedileri ama ulaşmak için hiç bir çaba hsrçamadıkları çünkü bu işlerine gelmediği için o seviyeye ulaşmışları başka bir kabuğa sokarak kendi çukurun güzelleme çabaları var.
Bu ve bunun gibi sözler ile kendi çukurunu güzelleyip ulaşmak için için için yandığı ama hiç bunun için emek vermediği zenginliği kötüler.
Zenginliğe ulaşmak basittir ve zaman ister. Kademe kademe o çukurdan çıkarsın maddi gücün artar. Zenginlik sadece Ferrari alıyor olmak değildir çalışmak zorunda olmadan maddi özgürlük bile zenginliktir. Önemli olan ne olmak istiyorsun ve bunun için emek veriyor musun bunu bilmek.
Bunlar emek vermez yolunu aramaz sadece ağlar ve çamur atar.
Harika bir yorum olmuş👏🏻🍀
Cevap
17Cevap
Rahatlamak icin yapıyorlar. cirkin bir kiz güzelinde aptal olduğunu düşünür.
Köyde yasayan şehirdeki icin hic bir seyin dogalini yiyemiyor diye kendini daha şanslı cikarmak icin bir aciklama yapar kendi kedine
Böyle düşünen insanlar kalbi kararmış, kıskanç ve ezik tipler.
Saçma. Helal kazanan zenginle derdim yok. O da fakirlere yardım etsin.
Neden olabilir kıskançlık başka neden de aramak gerekmiyor
Fakirler kıskanıyor….
Zenginler kıskandırmak kıskanılmak istiyor….
böyle olmuş artık….
Ama kendini yetiştirmiş fakirlik zenginlik kavramından sıyrılmış insanlardan olmak lazım…
Evet yaptığım fakir edebiyatı aptal herif
Çünkü mahallemdeyim ben Etiler'de yaşamıyorum
Fakirliklerini iyi töne vurmaya çalışıyorlar da ondan
Çünkü çoğu emek hırsızı da ondan gerçeği söylemek gerekirse
Cunki egolarindan bikmis durumdalar
Zenginler sıradan insanları köle gibi kullanıyor
Servet düşmanlığı işte
Çünkü kendilerini o şekilde mutlu ediyorlar.
Zenginlerin havasını cekemem
Onlar da öğrensin diye fakir olmanın zorluğunu
Zenginin mali züğürtün cenesini yorar.
Çünkü gönülleri fakir olunca fakirleri eziyorlar.
Onları zengin yapan biziz de ondan.😃😃
Empati yapsınlar diye
Kıskançlık işte
😂😂
Alakasi yok
cekemiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?