Sevgilimin ailesi tüm maaşını alıyor, maddi durumu iyi değil. Bu durum için ne yapabiliriz?

5 aydır sevgiliyiz. Aynı iş yerinde çalışıyoruz Aynı departmanda Aynı maaşı alıyoruz ama maaş günü ailesi bütün parasını çekiyor. Benimle bir yere gittiğinde pat diye çıkarıp ödemenin hepsini yapamıyor. Onu kınamıyorum olay para değil lakin ben ödediğim zaman kötü hissettiğini biliyorum bir kaç kez yemek yediğimizde kartı yetersiz bakiye vermişti yüzü düştü. En azından ailesi 1 veya 2 bin bırakamaz mı diye düşünüyorum. Diğer yandan da ya benim kartımda da para olmasa gittiğimiz yerlerde ne yapacağız onu da düşünüyorum. 5 aydır benim için pek birsey yapamadığı bana hediye, çiçek falan alamadığı için hep içine dert ediyormuş ortak arkadaşımıza anlatmış. Ailesiyle konuşmadan bu durum çözülemez bunu biliyorum ama konuşmuyor ailesiyle 1 ay bir erkeği parasız bırakmaları garip gerçekten de. Bazen iş yerindekilerle dışarı gidiyoruz bizden 2 yaş küçük çocuk kartını çıkarıp hesabı ödüyor erkek arkadaşımın morali düşüyor. Fikirlerinizi söyler misiniz. Benim açından para değil ama erkek arkadaşım benim için hiç bir şey yapamadığı için üzülüyor ne yapılabilir

Sevgilimin ailesi tüm maaşını alıyor, maddi durumu iyi değil. Bu durum için ne yapabiliriz?