Eniştemin bu davranışlarının sebebi ne olabilir?

Sabah ablamları kahvaltıya davet ettim aslında akşamdan da söylemiştim. Eniştem de ablam da daha iyi olur bizim için demişlerdi. Neyse işte geldiler falan ama eniştem çok söylenmiş ablama. İşte niye gidiyoruz , acele et , hazırlan çabuk diyip durmuş. Ablam geldiğinde biraz morali bozuktu.

Sonra kahvaltıdan sonra diğer ablama gidelim dedik bu sefer demez mi ben gelmem etmem diye.. ablamın morali bu sefer tamamen bozuldu. Sonra geldi falan ama işte ben hazır değildim hazırlandım sürekli sanki acelemiz varmış gibi hadi hadi yaptı.

Neyse ablamdan geri dönerken de erkek kardeşimle kavga etti.

Kardeşim 15 yaşında eniştem 43. Babam 2014 yılında vefat etti. Kardeşimle eniştem ben bildim bileli anlaşamazlar.

Yolda eniştem ona el şakası yapmış vurmuş, kardeşim de vurma enişte falan demiş sonra eniştem de birkaç kez daha vurup gülmüş. Kardeşim de celallenmiş sonra eniştem de kardeşimin tepkisine sinirlendi.. önce ablama geçtik kardeşim için o bu eve giremez artık , sktr gitsin falan dedi.

Akşam eve geldik beni arıyor oğlu bizdeydi işte telefona onu istiyor alkol de almış kafası bir dünya sen niye oraya gittin. Ben sana gitmiceksin demedim ki diyor. Telefonu açtığımda ablama şey diyordu ; seda ben bıraktım onları zaten sen hiçbir şeyin farkında değilsin. Yani bizimle işi kalmamış bunu demek istiyor. Hayır olayı bu kadar büyütmesine gerek var mıydı? Tamam kardeşimin de kendindem büyük birine karşı tavrı hoş değildi ama soruyorum bu ne sinir bu ne öfke.. olan ablama oldu her zamanki gibi.

Eniştemin bu davranışlarının sebebi ne olabilir?