Sizce bu davranışlarının sebebi nedir?

Birisi ile KSde tanıştım, ailesinden şiddet görmüş para karşılığı ilgi ve sevgi istiyordu. Bende ona parayla isteme seni gerçekten sevebilecek birini bul dedim. Takipleşmeye ve konuşmaya başladık. Benimde ilgi eksiğim vardı, kendimizi bir ilişkinin içinde bulduk (sanaldan) şimdi kendisi dediğine göre gündüzleri başka bir işte geceleri spor salanunda antrönürlük yapıyor. Akşam 6:30 dan sonra ve haftasonları mesajlarıma cevap vermiyor. "Çok yoğunum bireysel ilgilendiğim müşteriler var ve salonda ürün satışıyla da ilgilendiğim için bakamıyorum mesajlara." diyor. Salon kendisine aitmiş bu arada. Bazen şüpheleniyorum acaba evli mi diye hani akşamdan sonra nadiren ve haftasonları hiç bakmıyor ya mesajlara ondan emin olamıyorum. Ailesindende ayrı uzun yıllardır görüşmüyorlarmış, "çalışıp rahat bir hayat inşa etmek istiyorum kendime, yalnız başıma geldim şuraya kadar" diyor. Sizce gerçekten bu kadar meşgul mudur yoksa altında başka bir neden mi vardır?

Not: Benle tanışmadan önceki soru ve yanıtlarına da baktım hep biri olsun hep olsun falan diyordu. Bana da "ben hergün birsine alışamam bırakıp gitmek yok" falan diyor. Konuştuğumuz zaman sevildiğimide hissediyorum.
Çözemiyorum bir türlü.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sizce bu davranışlarının sebebi nedir?