Ailemle yaşıyorum evimin içinde şort giyiyorum diye sürekli kavga çıkıyor haklılar mi?

Dışarıda şort filan giymem yaşadığım yer çok sıcak evimin içinde şort giyiyorum sadece oda yani aşırı kısa değil popo yanaklarım gözükecek şekilde normal pijama takımları babam şort giyiyorum diye sürekli laf ediyor ve bir keresinde eve misafir gelecek üstünü değiştir dedi bende değiştirmeye gidecektim zaten üstümde pijamalar vardı elini kolunu kaldırdı dövmeye yetendi hatta burada insanlar olmasa döverdim seni filan dedi ben zaten aşırı uçarı bir kız değilim evden dışarı bile çıkmam sosyal biri değilim hep evde otururum arkadaşım filanda yoktur her yere annemle giderim hala bu kadar onların sözlerinden çıkmama rağmen bana bunu yapmalarına şaşırıyorum bazen düşünüyorum acaba haklılar mi bende mi sorun var diyorum bilmiyorum nasıl davranacağımida bilmiyorum biranda fevrilesiyorum sinirleniyorum bende haliyle bana biraz akıl verir misiniz yardımcı olur musunuz
Ailemle yaşıyorum evimin içinde şort giyiyorum diye sürekli kavga çıkıyor haklılar mi?