Dışarıda şort filan giymem yaşadığım yer çok sıcak evimin içinde şort giyiyorum sadece oda yani aşırı kısa değil popo yanaklarım gözükecek şekilde normal pijama takımları babam şort giyiyorum diye sürekli laf ediyor ve bir keresinde eve misafir gelecek üstünü değiştir dedi bende değiştirmeye gidecektim zaten üstümde pijamalar vardı elini kolunu kaldırdı dövmeye yetendi hatta burada insanlar olmasa döverdim seni filan dedi ben zaten aşırı uçarı bir kız değilim evden dışarı bile çıkmam sosyal biri değilim hep evde otururum arkadaşım filanda yoktur her yere annemle giderim hala bu kadar onların sözlerinden çıkmama rağmen bana bunu yapmalarına şaşırıyorum bazen düşünüyorum acaba haklılar mi bende mi sorun var diyorum bilmiyorum nasıl davranacağımida bilmiyorum biranda fevrilesiyorum sinirleniyorum bende haliyle bana biraz akıl verir misiniz yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani evde şort giymek kötü değil keşke öyle yapmasa baban ama ben aile evinde giyime dikkat ederim aşırı kısa giymem rahat etmem onlarin yanında sonuçta inançları var ve onlara göre böyle pek doğru değil
13 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiler dinsiz oldukları halde böyleler
- +1 yıl
Alla alla peki neden öyle görmek istemiyorlar söylediler mi
Soran+1 yılbenim öyle babamla iletisimim yoktur abilerimlede öyle onlar sadece beni eleştirerek baskı yaparak abilik ve babalık yaptıklarını düşünürler hiç karşılarıma alıp konuşamadım he he derler gönderirler seni dinlemezler bile adam yerine koymazlar koymaları için ya paran olucak ya da iyi bir mevkide olacaksın bir keresinde yemek yemeye gittik dışarı evimizde misafir vardı giyimimden dolayı abim kalktı bana küfür etti herkesin içinde bende sinirlendim sonra babam abime destek çıktı haklı dedi beraber olup üstüme geldiler herkes bizi izledi orada çok utanmistim bende oraya terk edip gitmiştim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes evden ayrıl demiş yobaz demiş. Sende bi tık uzun giy lütfen kalça yanakların gözüküyor sonuçta. Türkiye öylr maalesef. Yurt dışında yaşıyorum ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılKalça yanaklarım gözükmüyor yazım hatasi oldu
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Bak ben sana bieşey diyeyim onlar gidince anlarsın kıymetini. Ben yıllar önce çıktım evden kapıyı kapatıp.
Soran+1 yılAilemden ayrida yaşadım üniversitede orada çok mutluydum ama onlarla aynı evin içine girince tekrar aynı baskilar beni eve kapatmalar tekrardan mutsuz biri oldum sürekli ağlıyorum psikolojim bozulmuş durumda hicbirsey yapamıyorum tek başıma sürekli bekçi var başımda zorlanıyorum o yüzden artık ne düşüncegimi ve hissetcegimide bilemiyorum sürekli kendimi sucluyorum niye bu ailenin kızıyım diye
Cevap sahibi+1 yılBana bir yazar mısın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik edici oluyor kim ne derse desin, babanda olsa abinde olsa kim olursa olsun isterse istemez tahrik edici oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde pembe çizgi film karakterli pijama giymem evet tahrik edici neyin kafasını yaşıyorsunuz abim babam mi bana hallenicek zihniyeti bozuk insanlar sapıklar kendi çocuğunuza çocuğunuza mi sarkiyorsunuz *
- +1 yıl
Bence senin amacın tam da bunu yapmak, burada kendini aklama paklama çabası içine girme hiç
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı ya da haksız aramaya gerek yok. Babanın yanında yaşıyorsan onların kurallarına uyacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ben kurbanlık koyun değilim kimsenin kuralına uyamam ben sahil yerinde büyüdüm bikinide giydim sortta askilida babam izinde veriyordu şimdi kalkıp beni kısıtlayamaz
+1 yılKıskanıyor baban seni her baba kızını kıskanır. Bu arada erkek kardeşin var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendinden mi kıskanıyor o zaman bana halleniyor iki tane abim var
- +1 yıl
Abinler var diye öyle yapıyordur. Bende önceden odamda üst komşuma bir şey giymezdim altımda boxer olurdu evde rahat olmayı seviyorum. Annem babam hep üstüne bir şey giy bir şey giy diye beni devamlı darlıyordu. En sonunda gelip güzelce konuştular evde koz kardeşin var böyle yapma falan diye bende tamam dedim konu kapandı. Belki abinlerdem dolayı öyle yapıyordur
Soran+1 yılBen kilotlada gezmiyorum
Popo yanaklarını gösterecek kadarsa biraz haklilar onlar da
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akla kötü şeyler geliyor giyiminden ters etkilenme gibi. ( olabilirmi? )
010 Yorumla
Soran+1 yılSeksi pijama giymiyorum ki salaş çizgi film karakterli pembeli pijamalar giyiyorum
Soran+1 yılYani seksi gelen bir tarafı yok
Soran+1 yılPopo yanakları gözükecek şekilde kısa şort değil
Soran+1 yılDedim bir şort pijamalı şortlar aşırı avam birseyi yok
Soran+1 yılYazım yanlışı
Soran+1 yılHayır sıkıntı değil sonradan bende okudum yazım yanlışı olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim öyle babam olsa uyurken boğarım. Iyi dayanıyorsun bence. Ne yobaz insanlar var.
15 Yorumla
Soran+1 yılAh canım yaşadıklarımı bir bilsen hiçbir sözlerinden çıkmıyorum her yere annemle gidip geliyorum bir sosyal hayatım bile yok ona rağmen bana bunu yapıyorlar oda yetmiyor iki tane abim var onlarda babam gibi yan yana gelince hepsi birbirini dolduruyorlar hep beraber üstüme geliyorlar arkamda hiç kimse yok annem desen sürekli susturuyor
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü cidden. Eskiden olsa okulun bitince kendine ev kurabilirdin. Şimdi sadece ev kirasını ödemek bile zor.
Soran+1 yılAynen ekonomi çok kötü zaten hayat pahalı zor yani çok para kazanmam lazım ayrı eve çıkmak için zaten anca çalışsam bile evin kirasını anca ödeyebilirim karnımı doyuramam ki pazara markete girilcek gibi değil
Cevap sahibi+1 yılAncak umutsuzluk da iyi değil. Iki kızla aynı eve çıksan bile okuldan sonra ailenle kalma derim.
Soran+1 yılşu an okulu bıraktım bölümümü yapamadığım için yeni verdim bu kararı zor bir bölümdü aptalca bir tercih yaptım acikogretimden okucam onu açık bir bölüm iki yıllık erken bitirsem üstten ders alıp bir bir buçuk senede bitiricem aynı zamanda kpss kasicam sürekli atanıp gitmek istiyorum kendi hayatımı kurmak istiyorum o zaman hicbirsey demeye söz hakları olmaz öbür türlü okulu bırakıp bir iş bulmadan filan tek başıma ya da başkasıyla eve çıkmama filan izin vermezler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakli falan değiller evde bikiniyle dolasmiyorsan problem etmemeliler.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bikinisi ya buna böyle yapan ona ne yaparlar
Cevap sahibi+1 yılÜzücü bir durum tabi ama ailen sonuçta. Sabır diliyorum, umarım en kısa zamanda kendi özgürlüğüne sahip olabilirsin.
Soran+1 yılİnşallah Tek duam dileğim herkes çok para ister ben ise özgürlük garip ama olsun
Cevap sahibi+1 yılUmarım her istediğin olur.
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile ile yaşadığın zaman böyle maalesef bir erkek olarak aynı durumu bende yaşıyorum.
013 Yorumla
Soran+1 yılBenim de abilerim var ama benim yaşadıklarimi onlar yasamadilar bir erkeğede yapmalari tuhafıma gitti
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bizim doğu tarafinda biraz öyle yani benim ailem öyle en azından 🤦🤦
Soran+1 yılBenim ailemde doğulu
Cevap sahibi+1 yılCidden mi nerelisiniz
Soran+1 yılBen egede doğdum büyüdüm hiç görmedim doguyuda annem babam erzurumlular zaten annem babam akraba amca çocukları haliyle tüm sülalem doğulu
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Maalesef ki sende doğunun bu acı tadına bakmış oldun.
Soran+1 yılKendi ailem yüzünden dogululardan nefret ettim
Cevap sahibi+1 yılAma öyle düşünme herkes bir değil inan bu huyları dışında genel olarak çok iyiler
Soran+1 yılBen artık kimsenin iyiliğine bakmıyorum sadece bana yapılana bakıyorum benim babam beni herkesin yanında eleştirir laf söyler çocuklarına değer vermez sadece elin yanında veriyormuş gibi davranır
Cevap sahibi+1 yılÇok çok yanlış bir davranış babanın yaptığı insan ne olursa olsun bir evladına öyle davranmamali sonuçta senin kanın senin canın o çocuğun kalbi o çocuğun düşünce ve fikirlerini çok yaralıyor bu ben karşıyım buna. İstersen özelden yaz bana dertleşelim sonra çıkarırsın.
Soran+1 yılBize zaten hiçbir zaman babalık yapmadı maddi yönden babalık yaptı o kadar annem hem babalık hem annelik yaptı yıllarca annemi aldattı parası varken sonra işleri kötüye gitti bizim başımıza baba oldu
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikiyorum yaz bana
Soran+1 yılYazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz sabret okul is guc olaylari bitince rahatca yasa
014 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah zaten bunca katlanmam bunlara bir iş güç sahibi olup bunlardan kurtulmak
Cevap sahibi+1 yılyasin kac Şu an
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılbi kac yila isler yoluna girer. esin olacak kisi de sorjnlu cikmazsa ilerde
Soran+1 yılEn büyük duam o yani ailemden çektim yeterince baskılarından inşallah ilerde evleneceğim kişi bana değer verir baskı yapmaz herseyden önce bana saygı duyar bu yaşadıkları yaşatmaz aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık tahammülüm kalmadı 24 senedir bıktım tek suçum bu ailede kız çocuğu olmak
Cevap sahibi+1 yılmuhafazakar mi ya da kultur sorunu yadayan bir Ile mi bilemedim evde de asiri olmadikca rahat olamayacaksan ne anladik evden
Soran+1 yılDışarıdan modern gözüken ama içinde olabildiğince cahil geri kafalı bir aile yani bende evimde rahatıma düşkünüm açıkçası rahat salaş pijama giyerim hep evim sonuçta burası herkes benim gibi evinin içinde hatta laf söz etmesinler diye genelde uzun sabalik giyerim ama her şekilde batıyorum bir ben fazla geliyorum bu evde ben batıyorum
Cevap sahibi+1 yılfizigin mi dikkat cekiyor niye sen goze batiyosun
Soran+1 yılYoo niye batsin ki normal bir fiziğe sahibim batacak birseyimde yok Ay onlar için farketmez çocukluğumdan beri böyleler bana
Cevap sahibi+1 yıldiger kardeslerine karsi ayni mi durum tek sana mi
Soran+1 yılİki tane abim var zaten tek kız benim haliyle tüm baskılar bana yapılıyor bir ablam kız kardeşimde yok
Cevap sahibi+1 yıltek kizsin ilgi cekme diye belkidd
Soran+1 yılIlgi çekicek birsey yapmıyorum dediğim gibi ailem olmadan bir yere gidemiyorum bir sosyal hayatım yok sürekli evdeyim bir dışarı annemle yürüyüş yapmaya gidiyorum dışarıda şort filan giymiyorum evimde pijamalı şort girdiysem o yani
Cevap sahibi+1 yılabarti iste gereksiz yukselme iste ailenjn Yaptigi
Var öyle çatlak aileler evin içine girip sanki sana dadanacaklar evi camiye çevirmiş senin aile
05 Yorumla
Soran+1 yılGelen kişide eve kuzenim kuzenimin nişanlısı evimin içinde kimse yok öyle evimize misafir bile gelmez Ay ben anlamadım artık bende sürekli kendimi sucluyorum
Soran+1 yılEvet
+1 yılPopo yanakları gözüküyo çok kısa değl diyo😃😃
04 Yorumla
Soran+1 yılYazım yanlışı
- +1 yıl
Gözüküyo mu gözkmüyomu imdi
Soran+1 yılHayır tabikide gözükmüyor
- +1 yıl
Ha iyi 😃o zmn
Sacmalik yaa * resmen
020 Yorumla
Soran+1 yılO kadar psikolojik baskı uyguluyorlar ki bana sürekli suçlu psikolojisi yasatiyorlar bana sürekli kendimi sucliyorum benim yüzünden diyorum kendime dert ediniyorum
Soran+1 yılKeşke takmasam elimde olsa birini görmezden diğerini görmezden hangi birini görmezden geleyim sürekli eleştiriliyorum
Soran+1 yılİnşallah evlilik kurtulus olsa herkes bunu demiş ama evlenecegin kişiye bağlı beterin beteri olmasinda
Soran+1 yılİnşallah kaderimi degistirecek biri çıkar karşıma
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılGenelde hiç oturmam hep odamdayimdir yeğenimi sevmeye çıktım odamdan zaten genel olarak çıkmam odamdan buldukları yerde bana catip laf söylerler bende kendimi tutamam kavga çıkar
Soran+1 yılYarın yazlığa gidicez haliyle orada herkes açık giyiniyor babamlar işler başlayana kadar pazartesiye kadar kalacaklar odamdan çıkmam artık onlar gidene kadar laf söylemesinler diye
Soran+1 yılGidicem ama odamda otururum artık birde tüm aile olucaz orada iki tane abim eşleri filan hepsi yan yana gelecek şimdi hepsi birbirini doldurup bana çatarlar
Soran+1 yılOnlara o batar ben çocukluğumdan beri sahil yerinde büyüdüm sortta giydim bikinide ama hala bana bunu yapıyorlar düşün
Soran+1 yılAynen asıl garip olan bu işte
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ailen abartmış iyice
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılBende aileden ayrilmam lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke maddi bir gelirim olsa ayrilabilsem hala universite okuyorum
Bizim eve gelip giyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban Gerçekten böyle mı ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef böyle
Cevap sahibi+1 yılÇok üzülürüm senin adına kuzum
Desene benim giydilerimi görse keserdi beni
Yapar mı sence?
Soran+1 yılEğer açık saçık giyiniyorsan yapardı göbeği açık takıntısı var benim biraz göbeğim gözüksün yanlışlıkla gelip gidip laf söyler
Cevap sahibi+1 yılYa aslında oz*el konuşmak isterdim ama gizlisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenden hizla uzaklas
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke imkanım olsa uzaklaşsam
Yani abartmışlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi suçluyorum artık benim en büyük suçum böyle bir ailede dünyaya gelmek bir tane kızları var allahtan
+1 yılKısa şort mu
011 Yorumla
Soran+1 yılAşırı mini degil normal şort zaten pijama takımı giyerim genelde
- +1 yıl
Abartmış baban
Soran+1 yılBen yani çocukluğumdan beri böyleyim evimin içinde giyerim kendisi şort giyiyor ben batıyorum adama
- +1 yıl
Kendi erkek her yeri belli gezebilir tabi
Soran+1 yılBizim ailede namus sadece kadından sorulur oğulları herseyi yapar onlar erkek
- +1 yıl
Kız evde banyoda uz7n kalsa ne yapıyor derler o zaman
Soran+1 yılAy hava kararınca birkaç kez canım çikolata çekti annemin işi vardı markete gideyim dedim o zaman sınava hazırlanıyorum haliyle enerji tuketiyorum canım birseyler çekiyor kalktılar abimle babam hayırdır sen niye markete gidiyorsun bu karanlıkta gibi şeyler söylediler
- +1 yıl
Koca arıyorum tenhalarda deseydin
Soran+1 yılO lafları hakediyorlar Allah bana gerçekten sabır versin bu ailede
- +1 yıl
Takip etsene
- +1 yıl
Sustun
Kızlar göstermek istiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNesi normal hayvan muamelesi yapıp eve kapatmaları mi onların izni olmadan dışarı çıkamam mi yoksa annen olmadan bir adım gidemem mi hangisi normal?
Uzaklas oradan kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke imkanım olsa
+1 yılEvlen gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demesi kolayda evleneceğim kişinin ailemden beter çıkma ihtimalide var
- +1 yıl
Doğru haklısın sevgilin de mi yok
Soran+1 yılYok ya ne sevgili bu ailede sevgili öldürürler herhalde beni
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun
Soran+1 yılAydında yaşıyorum
+1 yılDeğiller
00 Yorumla
+1 yılO nasıl iş
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailemle yaşıyorum evimin içinde şort giyiyorum diye sürekli kavga çıkıyor haklılar mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler