Normalde dışarıda arkadaşlar olsun iş olsun sevgili olsun kavga etmem. Saygılıyımdır da.
Ama o eve girince bir şey oluyor arkadaşlar. Çok bıktım artık
Babamla özellikle anlaşamıyorum. Durduk yere sert kavga eder gibi konuşuyor. Küçük görerek konuşuyor. Alaylı tavırlar alaylı gülümsemesi oluyor hep.
Kimseye zerre bir şey yok beni ilgilendirmiyosunuz ben kendime bakarım diyor.
Mesela laf arasında yatırım yap çocukların var gibi bi konuda bana ne ona buna bırakmam diyor ki kendisi bırakacağıma kendim yerim diyor
Dışarıda peşime sapık dadanıyor arıyorum gelmiyor. Hastalanıyorum yolda kalıyorum gelip almıyor
Ağzı da bozuk. Kız çocugum var yanımda demez pis küfürler eder
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlen diyecek cesaret yok. Kendi evine cik diyecek cesaret de yok. 20sinden sonra insan yavastan aile evinden uzamaya bakmali.
31im evet belki 25te falan evlenseydim böyle olmauacaktı
Hah. Ondandir o. Git istiyordur. Onu her yerde darliyorlardir "senin kiz evde mi kaldi. Evlenmiyor mu daha. Bizim bi tanidik var dul adam ama iyi kazaniyor" filan.
Ona ne ki. Para kazanıyorum. Zaten bugüne kadar çoğu şeyimi kendim hallettim. Her şeye kocan halletsin bana ne diyordu. İşe girmiştim sen parayı napcan bana ver diyordu
Napsan olmaz o. Sen ufaktan kendin eve cikmaya bak. Zira bu kaos siddetlenerek devam eder sadece.
Bu ekonomide maalesef çıkamam
Eh, o da talihsizlik :( sizin durumda epey insan tanidim. Genelde illallah edip evleniyorlar. Sonra hersey daha kotu oluuor onlar icin. Aman diyim
Evt önüme gelenle evlenemem sırf kaçmak için. Ama o kişi çıkarsa bir an önce iyi olur
E zaten yazmışsın sebeplerini, insan sevildiğini hissetmediği huzur bulamadığı yerde nasıl ikili ilişkilerde başarılı olabilir ki?
Abartıyor muyum bilmiyorum ama rahatsız oluyorum
Gayet normal zaten nasıl iletişim kuracaksın ki? İstesende kuramazsın muhtemelen
Evet sürekli çatışıyoruz maalesef. O durmuyor susmuyo ben de tepki vermeden duramıyorum🥺
İletişime geçmeyeceksin mecbur kalmadıkça biran önce de kendi yolunu çizeceksin işine gücüne bakacaksın yapacak bir şey yok 🤷♂️
Evlenebilsem keşke. Hani önüme gelenle de olmuyorum sırf kaçmak için
Vardır bir kısmet darlama kendini bakalım
Gün gelir arasın o evi, evin içindekileri.
Aile her şeydir.
Geri boş, yaz bunu..