Evde sürekli kavga var ne yapıcam?

benim ailem çok sorunlu aşırı kavgacı evde hergün kavga var her saniye kavga var evimiz küçücük 4 kişi yaşıyoruz bir kız kardeşim var 18 yaşında kendisinden nefret ediyorum çok terbiyesiz ahlaksız seviyesi olmayan biri utanma duygusu yok dışarda gördüğünüz çirkef kezban ka şar tiplerden annemde aşırı kavgacı ve eğitimsiz ev hanımı işi uğraşı yok bütün gün evde birilerine sataşıp kavga çıkarmaya çalışiyor kavga çıktımıda işi olmadığından akşama kadar konuşuyor susmuyor bu ikisi sürekli kavga ediyor kardeşim evden gidiyor annem 2 saat sonra bile arkasından konuşup kendi kendine kavga ediyor 2 side çok sorunlu babam da aynı şekilde 3 ü sürekli birbirleriyle kavga ediyor benide aralarına çekmeye çalışıyorlar evde çok büyük huzursuzluk var aşırı rahatsız oluyorum akşam yorulmuştum biraz uyuyayım dedim yine kavga çıkmış birbirlerini dövmuşler kardeşim kapıyı güm diye kapattı yerimden fırladım kalbim küt küt babam geldi busefer benim kapıya vuruyor evde kıyamet kopuyor sen uyuyosun diyor oda bağırıyor yemin ediyorum hepsi hasta geçen yine uyuyorum saat gece 11 bunlar yine 3 ü kavga etmiş annem kendini yerlere atmış tansiyonu düşmüş numara da yapıyor bazen huy edindi onu triplere giriyor neyse babam busefer kapıya güm güm vurdu uyandım yine kavga var annem kendini yerlere atmıs falan annemi sonra hastanrye götürdük tansiyonu düşmüş anlıyacağınız evde hiç ama hiç huzur yok etkilenmemek için odama kapanıyorum oda işe yaramıyorum çok huzursuzum rahatsız oluyorum hiç mutlu değilim hepsi ruh hastası eve köpek koysan o bile 2 dakka dayanamaz birde tıp okuyorum bu kavga gürültü üstüne hiç konsantre olamıyorum ne yapıcam ben biri bişey söylesin lütfen ben dayanamıyorum artık böyle hayat bı olur ya

Evde sürekli kavga var ne yapıcam?