Annemle babam yıllardır ayrılar ve son yıllarda sürekli ablamla annem kavga ediyor. Beddua küfür birbirlerine demedikleri şey kalmadı. Bir kardeşim daha var yuruyemiyor o. Onun psikolojisi daha fazla bozulmasın diye hem ona güler yüzle yaklaşıyorum bir yandan ablamla annemi ayırmaya çalışıyorum yoksa ya annem ablami ya da ablam annemi oldurucek. Panik atagim da var benim. Yani kısaca hem kardeşime hem kendime hem de annemle ablama ben müdahale etmezsem sonu çok kötü olucak ama dayanamıyorum artık. Ablam başka bir şehire gidip üniversite okuyabilir kazanırsa kazanmazsa aynı seyler devam edicek.. bugün yine kavga ettiler kavganın sebebi de ablam annemi fazlasıyla yanlış anladı ondan yaşça küçük birine gülümsemiş bilmem ne. Evde kıyamet koptu. Çok isterim annemin evlenip mutlu olmasını ama ablam... Ne yapmam gerek..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyle dileme, evlenip mutlu olmaz emin ol.. Evde yabanci bir erkek, sen rahatca dus alabilecekmisin? genc kizsin sonucta. Ablan hakli. Ve annen bu kadar ablani yukseltebiliyorsa annen anne gibi davranmiyir. Anne olarak onu akttan almasi ve sakinlestirmesi gerek
Onunda sevmeye sevilmeye ihtiyacı var bu konuda annemin arkasındayım hep ben kendime de kardeşime de bakarım bir şekilde ama haklısınız asla sinirlerine hâkim olamıyor annem. Ablam da aynı şekilde. Ateşle barut bildiğiniz sürekli birbirlerine bela okuyorlar sonuç bu ne yazık ki..
onun anne olmak gibi sorumluluklari var. Bu dunyaya sizler isteyerek gelmediniz o bile isteye getirdi. Anne ise , cocuklarinin oncelikle guvenliginden sorumlu. Seviyor diye seninle ayni eve size yabanci birini getirip sokamaz. Sokarsa sen genc kizsin, yuruyemeyen kard3sin var, annen isteyken birinize bu adam taciz etse , bunun vebalini anneniz odeyemez ve olan size olur.. O yuzden anneyse koca pesinde kosmayacak. Sevgi duygusunu sizinle giderecek.. Canim ben bir anneyim, yasim 39. iki kiz cocugu buyutrum sukurler olsun. 20 yasinda evlendim 23 yasimda bosandim. cocuklarim hemen oldular arka arkaya. Ben hic evlenmedim, hic bir yabanci erkegi muatap etmedim. Kizlarim suanda 16 ve 17 yasindalar. Once onlar, masum yavrular.. o yuzden annenin arayisi varsa sonlanmasi gerek. Ikincisi anne oldugunu hatirlayip kizinin damarina basmayi kesmeli. Benim kizlarim ergen, azicik sinirlenecek olsalar konuyu degistirip asla sinirlenlereine firsat vermiyorum, sevimlilik yapio alttan aliyorum
Haklısın ablacım keşke sizin gibi olabilse annem.. psikolojisi bozulmuş fazlasıyla elden bir şey gelmiyor biri çıkmıştı karşına onunla evlenmeyi bile sırf size daha güzel bir hayat sunmak için göze aldım demişti bir yandan istiyorum evlenmesini çünkü belki evlenirse psikolojisi düzelir bu kadar baskı yapmaz bize ama diğer yandan haklısınız aynı evde ybanci bir adam korkunç olurdu. Benim 1 buçuk yıldır hayatımda biri var kimse bilmiyor mutlu olmamin tek sebebi o.. öyle zamanlar oluyor ki onun yanına gitmeyi bile düşünüyorum (Ablama olduğu kadar olmasa da bende şiddet görüyorum, kötü laflar işitiyorum çünkü.. evden atmaya çalıştığı bile olmuştu) ama kardeşim olduğu için cesaret edemiyorum.. Bu arada umarım hep mutlu olursunuz ablacım
olmaz , yanlis yapiyor.. Cocuklarin ildugu eve yabanci birini sokamaz. Ona iyiyi oynayabilir, o isteyken size her serefsizligi yapabilir. Herseyi gec, soyle dusun, evde citir gencececik kizlar varken pörsümüs anne ize niye baksin elin adami.. Yani Allah akil fikir versin annenize.. zir sizler icin, olan zaten cocuklara oluyor.. Once ablanla konus, annenin psikolojisi bebce bozuk ya da derin dusunemiyor. Ablanla konus, sakin olalim de. Allah yardimciniz olsun
Ablam beni dinlemiyor ki abla bağırıyor sadece git başımdan falan diyor. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok sanırım
eger annem evlensin vs diyorsna evde, onu anlamadigini dusunuyordur.. daha ilimli yaklas... Allah sabir versin
Valla abla yoruldum ben kime ılımlı yaklasacagimi şaşırdım 18 yaşındayım keşke biraz da beni anlayabilselerdi.. sağol soylediklerin için Allah razı olsun❤️
Işte herkes analasilmaya calisiyor.. Annen bakimindan dusununce de zor.. Babaniz cekmis gitmis hayatina bakiyorsa, anneniz de hic zor zamanlwr gecirmemistir tahminim. Ben passiflora şurup kullaniyorum yillardir mesela, sirf cocuklara sinirim yansimasin diye. Azicik gerilsem gidip iciyorum, sakin kalabiliyorum. Belki annene de alabilirsin. Eczanede recetesiz satiliyor. Boylece kizlara daha verimli olabiliyorum. Erkekler bana gore bas belasi, annen onlara tutunmaya calisasiya size tutunamya calissa daha iyi olur. Ama bence oncelikle eczaneden al bahsettigim sakinlestiriciyi bir denesin annen.. Annen gorusmek istiyorsa biriyle, disarda, sizinle asla muatap etmeden , evlenmeden gorussun. Genc kizsiniz sonucta ayip yani.
Sağol ablacım ben bir bakayım o şuruba. Annem erkeklere tutunmaya çalışmıyor aslında bu zamana kadar hep bize tutundu ama sevilmeye ihtiyacı olduğundan bir erkekle mesajlaşma ve yüzü gülse asla bir şey demem. Ev konusunda haklısın abla eve yabancı bir erkeğin gelmesi hoş olmazdı. Kardesim olmasaydı bu evde 1 dakika bile durmazdim vallahi abla. 3 günlük dünya hergun zehir gibi geçmiyor..
canim erkekler cakal.. benim de gorustugum kisiler oluyor. Ama okadwr cakallarki. Ben bu sebeple cocugum yok diyorum.. Ama yine okadar cakallar varki is yerimde vs, kizlarimin guzelliklerini goruo bana kur yapmaya calisan, agizlarinin oayini alip uzaklasiyorlar.. Okadar cakallarki biliyorlar genc bir kiz onlara yuz vermeyecek, caresiz hayattan darbe yemis olarak dusundukleri annelerine yaklasiyirlar, sonra evde kizlari taciz ediyorlar.. Allaha emanet olun
Haklısın abla öyle maalesef.. Sizde Allah'a emanet olun sağol tekrardann😊
Bendekide aynı durum maalesef ben evde olmasam birbirine gireceklerdi hatta girmișlerdi bende sıkıldım bu durumdan
Annen sinir hastası olabilir bence diğer akrabalarından yardım istemeyi düşünebilirsin
Kimse evdeki olayları bilmiyor dışarıya gülümseyip evde birbirlerini yiyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Şurası ile zaman kaybetme derim bizler zaman öldürüyoruz sadece burada daha gençsin üniyi kazandın mı bilmiyorum ama zaman kaybetme iyice çalış kendini de kardeşini de kurtar
Çaresizlik bu olsa gerek. Bu ortamda nasıl ders çalışılır onu da bilmiyorum mezuna kaldim bu sene
Çalışan var kuzum halk kütüphanesine de gidebilirsin istersen her şeyi yapabilirsin bu bir bahane değil
Bahane değil tabi ki bahane olarak soylememistim bazen düşünceler kafa yoruyor sadece.
Olsun, kurtulacağın günü düşünüp motive et kendini ben de aynısını yaptım
Umarım bende yapabilirim😊
Sende evden gitmeyi dene bence ne haliniz varsa görün de
en cok yoran seylerden birisi kolay gelsin sana
Sağoln
Allah kurtarsın
Amin