Kocam hiç çocuk sahibi olamayacağını bile bile benimle evlenmiş, katlanılır mı buna?

Eşim evlenmeden önce geçirdiği ameliyat sonrasında hiç çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş. Hatta doktor, bunu evleneceğin kişiye evlenmeden önce mutlaka söyle demiş! Evet söyledi bana eşim ama ne zaman biliyor musunuz? Evlendikten bir yıl sonra!! Hatta çocuğumuz olmuyor diye beni hastaneye götürecek ve tahliller yaptıracak kadar ileri gitti, benim tahlillerimde sorun çıkmayınca aynı gün bana hastaneden çıktıktan sonra problemin kendisinde olduğunu ağlayarak söyledi.. inanmayacaksınız ama 10 yıl oldu evleneli ve ben 9 yıldır öfke ve nefretle rol yapıyorum.. hala evliyim.. boşanamadım bu vakte kadar çünkü arkamda duracak ailem yok.. aşık olarak da evlenmedim.. seviyor muyum emin değilim ama hala da aşık değilim.. ilk başta sorunun üstünü örtmeye çalıştım ama artık dayanılmaz hal alıyor yaş da ilerledikçe.. sıkışıp kaldım, öfkem gitgide artıyor.. beni bu hayata mahkum etmeye nasıl cesaret eder! Ben çocuk sahibi olmak istiyorum kaldı ki sorun bu değil, istemesem bile bunu yapamaz bana! Bencillik değil mi bu? Dayanamıyorum artık..

Kocam hiç çocuk sahibi olamayacağını bile bile benimle evlenmiş, katlanılır mı buna?