Güncellemeler
+1 yıl
Diğer insanlardan yetersiz hissediyorum arkadasım da yok sevgiye de inanmıyorum ailemi de sevmiyorum derslere de kafam basmıyor. Napıcam ben mesela kağıt imzalattırılcak hiç takip edemiyorum sınıftaki olayları. Yani gerçekten beynim yok :( bu yüzden gidip bari kölelik yapım dedim para kazanırım en azından ddim. Ama kanunları bılmıyom kafam karıştı. Üstelik aileme de yapamadığımı belli edeceğime ölmek ıstiyorum basarısız biri görünmek istemiyorum her şeyi hallediyor zannetsin ler istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yetersiz hissediyorum çok takıntılı biriyim antidepresan kullanmayı reddediyorum tüm gün evde instadayım güzellik takıntım var ve böyle ileriyi göremedim zamanlarda hep kendime zarar verdim. İnsanlar üstüme geliyor kalbim sıkısıo sorun var zaten. Sağlık sorunu çok çektim. Bi mutlu olamadım. Aile baskısı var evden dışarı çıkabiirmiyim demeye korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knka sen kafayı yemişsin , öyle işlere kalkısılır mı
Knk olmuyor ben aileme yapamadıgımı belli edicem mikemmel olmaktan çıkıcam gözlerinde bunu kabul edemedim çok gururluyum. Eziyorlar zaten bişi yapamıyom diye. okulda da not dışında bişi yapamıyorrm al işte ben niye yasıyom ki. Kafam basmıyor artık zaten insanlara muhtacım riskli bişi yapsam onu dahi yapamıyorum çocugun dediği şeyden dolayı ve zaten polise gidip dilekçe e vermek varsa bile ona da üşeniyorum ki kaçmak bile zor allahm napıcam ben
Bana yaz konusalim insanlara guvenme lutfen , ne derdin var konus belki rahatlarsin.
:( tamam
İstek attım yarın yazarım şarj yok şu an
detay çok uzun olm bunu okumaya girersek biz çıkamayız
Oku litfen nnnnn
Staj için ne gerekiyordu bu kadar üşendin
Kağıt imzalatılcaktı yok hastaneye yok hocaya ben hangi hocaya hangi hastane nee kağıdı nerden alıyoz bukadar aşırı cahil olmakla beraber saldım. Yaşamak istemedim ya rsmen. Herkes her şeyini hallediyor ben niye böyleyim :((
valla bende senin gibiyim bu konularda o yüzden sormuştum. Bilgisayar programcılığı okuyacam uzaktan ama üniversiteye gidip kayıt olmaktan bile acizim. illa bir şeyler eksik oluyor yani. korkuyom valla staj gerekmeyen bir şey mi yapsam diyorum.
Bugüne kadar tüm işlerini ailen veya kardeşlerin hallettiği için anksiyeteden vs. böylesin büyük ihtimal
Evet :(
Ve napcam bilmiyorum şu an
Özel ayarlayalım
Özelde de kağıt işleri var ben kısaca okumak istemiyorum ya ama aileme diyemiyorum bunu itici geliyor böyle çıkışlar hersey normal giderken. Olmuyır işte kaçmak daha kolay :( iletişimsizlik var zaten
Aile yapınızı ve kişiliğinizi inceleyip hayatınıza yön verelim