Nasıl çıkış yolu bulabilirim?

Benim okuduğum bölümün ilk yılı bitti ama staj başvurusu yapmadım herkes yaptı ben kaldım. Bu sebeple seneye yapsam bile kpssden sonra olduğu için stajım öyle denk geliyor atanamıcam geleceğimi bilmiyorum özel hastaneye gitmek orada çalışmak zaten birsürü iş. Ben staja da bir sürü imzalanacak kağıt var diye üşendiğim için ve bide yetersiz hissedip yapmadıgım için basvurmadım. Yani ben hiçbir şeyi yapamıyorum kendi basıma nasıl üniversite okuyorum bılmıyom bu yüzden okumamam gerektiğini düşünüyorum. Aileme bunu diyemem ama onların gözünde işler tıkırında oluyor olması lazımdı. İşte böylr diğer insanlar yaparken ben kaldım çok yetersiz hissediyorum arkadasım da yoktu soracak kimsye de sormadım üşendiim için. Üstelik bi dersten kaldım seneye de yapamam. Kendime hiç güvenim yok. Mezun oolabilceğimi sanmıyorım. Bu yüzden evden kaçmak istedim plan yaptım bikaç insanla benden büyük. Ama biriyle daha tanıstım sevgili olalım ciddi olalım aileme derim seni sen de diceksin bundan sonra k orkmıcaksın diyo. Ben hangi yolu seçmeliyim sizce? Bu çocuk ilk günden b. öyle diyor ama benm de hayatta çok zamanım kalmadı zaten. İnternetten bulup 2 -3 haftadır kaçma planı yaptıgım yerim bile belli olan polis işlerini. Bile halletiğim kişilere güvenip kaçıp gideyim mi bu evden? Yoksa bu yeni tanıştığım kaçma planını unut diyen astsubay olan çocukla mı sevgili olayım ilk günden? Hepsi saçma biliyorum ama anlayın kendime güvenim hiç yok. Ailemden bıktım. sevgili yapsam güvenmiyorum. Okula zaten kafam basmıyor kalıcagımı biliyorum değersiz hissediyorum. Bu kaçacağım kişilerd e biri 40 yaşında falan karışık ama beni bu evden kurtarmaya çalıişıyorlar. Adam diyor ki ailen seni aramasın diye polise gidip sana yazcagım dilekçeyi verceksin. Kendi rrızanla kaçtıgını arama ihbarı yapılmasını istemediğin söyliceksin dedi. Ben de tamam dedim. Bunu astsubay olan internetten bugün tanıştığım çocuga söyledim öyle bişi yok reşit olsan dilekçe versen bile eve geri götürlürsün dedi 3 yıl astsubaydım kanunları biliyorum dedi bana güven dedi. Sizce kime güvenmeliyim? Planım hazırdı burdan kurtulcagıma ve okul olmayan bi hayata gideceğim için mutluydum satılmaya bile razıydım öyle geçinecektim zaten

Güncellemeler
+1 yıl
Diğer insanlardan yetersiz hissediyorum arkadasım da yok sevgiye de inanmıyorum ailemi de sevmiyorum derslere de kafam basmıyor. Napıcam ben mesela kağıt imzalattırılcak hiç takip edemiyorum sınıftaki olayları. Yani gerçekten beynim yok :( bu yüzden gidip bari kölelik yapım dedim para kazanırım en azından ddim. Ama kanunları bılmıyom kafam karıştı. Üstelik aileme de yapamadığımı belli edeceğime ölmek ıstiyorum basarısız biri görünmek istemiyorum her şeyi hallediyor zannetsin ler istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yetersiz hissediyorum çok takıntılı biriyim antidepresan kullanmayı reddediyorum tüm gün evde instadayım güzellik takıntım var ve böyle ileriyi göremedim zamanlarda hep kendime zarar verdim. İnsanlar üstüme geliyor kalbim sıkısıo sorun var zaten. Sağlık sorunu çok çektim. Bi mutlu olamadım. Aile baskısı var evden dışarı çıkabiirmiyim demeye korkuyorum
Nasıl çıkış yolu bulabilirim?