Bir Çıkış Yolu Bulamıyorum?

Merhaba , hayat artık aşırı derecede bunaltmaya başladı. 21 yaşındayım daha hayatın başındayken çektiğim bu sıkıntılar ileriye dönük umutlarımı kaybettiriyor. Ben sessiz bir insanımdır ne kadar bunu aşmaya çalışsam da becerememiş biriyim utangaç değilim fakat insanlarla özelliklede kızlarla iletişim kurmayı sohbet başlatmayı hayatta beceremem bu yüzden yıllardır bir ilişkim olmadı hiç bi kızla sohbet etmedim hiç yakın bir kız arkadaşım olmadı. Hayatımda bir kere aşık oldum onu da bu sessizliğimden dolayı mahvettim. Hayatta sadece 1-2 tane arkadaşım var o kadar onlarda ne derdim olduğunu anlayamazlar bende belli etmem zaten. Yalnızlık benim için bir yaşam tarzı oldu artık örneğin sinemaya hep yalnız giderim , alışverişimi tek başıma yaparım , kahvemi tek başıma içerim , bir sıkıntım olduğunda kimseden yardım istemem anlayacağınız toplumun gözünde "asosyal , ucube" biriyim. Önceleri bu durum fazla sorun değildi gündüzleri aileme ya da arkadaşıma hiçbir sorun yokmuş gibi davranabiliyordum. Ancak birkaç aydır iyice depresif oldum ve mutsuzlaştım sanırım bu ruh halim beni depresyona sürükledi hiçbir şeyden zevk almıyorum gülmek artık zor geliyor gece olduğu zaman o yalnızlık hissi , hiç sevilmemiş olmak insanın içine öyle bir işliyor ki gözümdeki yaşlara engel olamıyorum. Sanki koca dünyanın ortasında bir köşeye çökmüş diğer insanları izliyorum. Geceleri uykusuzluktan sızana kadar uyuyamıyorum. Hiç farkında olmadan yüzüm asık bir şekilde dolaşıyorum. Hiç kimse neyin var diye sormuyor sorsalar da iyiyim diyip geçiştirirdim büyük ihtimalle zaten genellikle erkeklerin sorununu kimse önemsemez. Bu sıkıntıların yanında işlerime ve dersime odaklanamama , Türkiye'de yaşamak gibi sorunlar olunca iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Psikolojik destek almayı düşündüm fakat bunun için ne yeterli imkanım ne de destekleyecek bir ailem var. Bu düzenin böyle sürüp gideceğini düşündükçe dahada kayboluyorum intiharı düşünmüyorum fakat her gün böyle eriyip gidiyorum. Yani bundan bir çıkış yolu bulamıyorum!
Bir Çıkış Yolu Bulamıyorum?