Nasıl bi çıkış yolu bulucam?

Herkes hayatımdan birer birer çıkıyor yani kimseye bir şey yapmadım en yakın dostum dediğim kişiye laf olsun diye söylemiyorum ana ailesinden daha çok yardımcı oldum her konuda gelip omzumda ağladı ama konu ben olunca tek seferde çıkıp gitti 4 gündür ne yazıyor ne soruyor ben yazmayana kadar da yazmazdı zaten veya işi düşerse. Maddi anlamda da beter durumdayım sevdiğim çocuk beni görmüyor bile onu bir başkasıyla görünce daha da kahroluyorum ailem şükürler olsun yanımda ama bedenen onlarda benim nasıl olduğumu bilmiyorlar yani dünyada çok dert var biliyorum ama bunu kendime anlatamıyorum çevremde hiç sevlen biri olmadım herkes beni bir şeylerine alet etmek için kullandı şu an bu saate hala ayaktayım çıkış yolu bulmam lazım ama bir türlü kendime söz dinletemiyorum yanlızlık artık çok yoruyor şimdi yanlız olmak daha iyi diyenler olur ama bu şekilde de hayat berbat biriyle sohbet edip konuşmadığın zaman yalnızlık uzun süreli değil kısa süreli güzel dışarı çıkınca herkesin yanında birilerini görüyorum daha da üzülüyorum tek başıma gidip cafede oturuyorum sohbet edecek derdimi anlatacağım mutlu anımı paylaşacağım kimse yok ardıma bakınca sevdiğim kişi desen umursamıyor bile sanki bu dünyada hiç var olmamışım gibi davranıyor ne yapmam lazım
Nasıl bi çıkış yolu bulucam?