Bunun yerine şurada şununla öpüştüm desem hepinizin yorum yapacağına yemin edebilirim kaç aydır girmiyordum buraya ama hala değişen bişi yok bura bana göre değil en kısa zaman siliyorum burada olan namuslu temiz insanlarda kendini sorgulasın sapıkların olduğu yerde olmanız iyi değil...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorularına bakyım. Bilimle ilgili hiç bir şey yok. Finn zaten bilimle ilgisi yok. Ayrıca AKPlisin, AKPli ne anlar nilimden aek?
Bilim ile alakalı yok mu? Adam gibi bakmamışsın aslan parçası bide AKP diyon akp iha yaptı Siha yaptı togg yaptı nüukler santral yaptı peki siz seksen yılda genelev açıp heykel yapmaktan başka ne yaptınız bana chpnin bilim ile ilgili yaptığı 3 tane çalışma söylemezsen adam değilsin
Abicim akp yapmadı hiç birini. Senin benim vergilerimi, yandaş şirketlere aktarıp , devletin tüm imkânlarını bunların lehine önlerine serip yapıyorlar. Bu işlerde çalışan mühendislerin alayı, Türkiye'nin köklü üniversitelerinden çıkan, Atatürkçü, aydın, vatansever çocuklar.
Bu askeri işler, Kıbrıs savaşından sonra Ecevit tarafından temeli atıldı. 90larda aselsan, roketsan vs kuruldu. AKP fetöcüleri devlete yerleştirirken, bu mğüendislere sükiastler düzenlendi. Donanmanın anasını bellediler. AKP olmasaydı, o milli gemiler, fırkateynler çok daha önce servise girecekti.
Şmdi, köklü üniversiteler dedik ya. Nasıl oldu zannediyorsun? Atatürk, Almanya'da Hitler'den kaçan yahudi, ilerici profları Türk üniversitelerine aldı. Bu adamlar ilk hocalarımızo yetiştirdi. İhsan Ketin'ler, Halil İnalcık'lar, Cahit Arf'lar yetişti bu üniversitelerden. Onların öğrencilerinin öğrencileri işte bu askeri sanayiyi kuranlar. Türkiye'de tıbbın bir çok Batı ğlkesinden daha iyi olmasının nedeni de işte bu geleneklerdir.
Bu işler, öyle her kasabaya boktan liseden bozma üniversite açmaya benxemez yavrum.
Akp yapmadı senin benim vergimle yapıldı diyorsun peki seksen yıl boyunca neden senin benim vergimle yapılmadı
80 yıl boyunca kim vardı iktidarda?
Menderes'in Demokrat Partisi, Demirel'in Adalet Partisi, arada MHPnin kolaisyon ortağı olduğu başka sağcı finci iktidarlar. 80de darbe oldu zaten. Sonra Özal, donra gene bunların ardılları Anaplar dypler.
İnçnü'den somra CHP bir kere bile tek başına iktidar olmadı. Bu sayfıklarım AKPnin ataları işte. Zaten Menderes, Özal pek seversiniz.
Birde ne güzel sayıyor menderes ve Özal neden bunlar öldürüldü? CHPye gelince CHP hiçbir zaman halkın seçimi ile iktidar olması Mustafa Kemal 15 yıl boyunca seçim yapıp halka sormadan tahtında oturdu demokrasi diye diye Osmanlıyı yıktınız ama bir seçim yapamadıniz hadi yarışacak parti yoktu diyelim bir kere referandum bile yapmadı İnönü ise tek parti ile seçime girdi 😅siz bu kadar siniz işte
Maymunların önüne 5 yılda bi sandık koy, eğit, manipüle et, istediğin sonucu alırsın. Seçim/sandık demokrasi değildir tek başına.
Okuma yazma bilmeyen köylümün seçimine güvenebilir misin?
Demokrasi hukuktur, ayrıcalıklı bir kesimin ayrıcalığının özgür vatandaş lehine kaldırılmasıdır.
Okuma yazma bilmeyen diyorsunuz ama şu an ülkede okuma yazma oranı yüzde 90 bin üzerinde ama hala akpliler cahil akpliler şöyle akpliler böyle kendi kendiniz ile çelişiyorsunuz adam gibi bir muhalefet olsa oy verirdik lakin baş örtüsüne düşman HDP destekçisi Kemal'e oy verilmez hadi dini imanı bir kenara bırakalım önemli olan ekonomi diyelim Kemal Kılıçdaroğlu hastanelerin yapılmasına köprülerin, nuuukler santralin yapılmasınada karşı çıkıyor hayır bundan adam olmaz buna oy verilemez adam ülkenin tüm projelerine karşı neden karşı çünkü Amerika karşı diye karşı olay bu neyse daha fazla konuşmaya gerek yok..
Dinle minlembi ülke gelişmez, geriye gider. Geçecen o işi. Türban da kamu kurumlarında yasaklanmalı. Siyasal islamın sembolüdür tğrban. Tarikatların, gericiliğin seöbolü. Emeğe, özgür vatandaşlığa karşı olan ideolojiler yasaklanmalı.
Akpliler cahildir, chpliler cahildir, farketmez. Türk insanı geri bir halktır. Okuduğunu anlamaz, matematik, bilim bilmez. Halkı eğitmeden, çağdaşlaştırmadan, refah sağlamadan seçimleri sınırlanmalı.
Ben bilimci, aydın, üreten bir Türkiye istiyorum. Dünle münle olamz bu
Bilime cidden gelen giden olmuyor ama din tartışırız kanka ateşle gelsin.
Bunlarda o kapasite yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!