Diğer Burası dini bir site değil ama dini bilgisi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sormak istediğim birkaç soru var Güncellemeler+1 yıl Ölülerin bizi görüp duyma durumu hakkında bilgi verebilir misiniz Burası dini bir site değil ama dini bilgisi olan var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hakkında ayet var mı bilmiyorum ama bunun hakkında hadis var , ama okadar çok hadis varki burada yazamam.https://www. google. com/amp/s/sorularlaislamiyet. com/olen-kimsenin-ruhu-dunyayla-irtibat-kurabilir-mi-mezarina-gelenleri-gorebilir-mi-berzah-kabir-hayati%3fampBurdan bak. 0 1 Yorumla paslanmazdemir +1 yıl www.google.com/.../olen-kimsenin-ruhu-dunyayla-irtibat-kurabilir-mi-mezarina-gelenleri-gorebilir-mi-berzah-kabir-hayati%3famp Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tanrıya bağlı bu bence kimse garantiliğini veremez-bilemez fakat rivayetler var 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ölümün bile kesinliği kanıtlanamamışken, görüp duymaktan bahsediyorsun. 0 0 Yorumla
Hiisslerinsoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ameli iyi olan insanlar öldükleri zaman ruhları bizleri Duyar ve görür 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ateistim sor gelsin 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl dini bir site değil hepimiz imamız 0 0 Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl yardımcı olayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedirBuna dair kuranda bir ayet yok Yorumla
Hakan3595 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Buyrun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir Yorumla Hakan3595 +1 yıl İzin verilirse gezintiye çıkar, normalde bu alemden farklı berzah alemindedir. Perşembe günleri, izin günleridir. İyi amel defterleri olanlar için. Yorumla Hakan3595 +1 yıl Üstelik mezarının ayak ucunda durduğunda seni görür duyar Yorumla Soran +1 yıl Ben böyle diye biliyordum ama buna dair hiçbir ayet olmadığını öğrendim kuranda? Yorumla Hakan3595 +1 yıl Abdestin nasıl alınacağına dair de ayet yok Yorumla Hiisslerinsoonu +1 yıl Hakan Haklısın Biz çoğu şeyi Peygamber Efendimizden öğrendik Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. buyur sor 0 4 Yorumla barbaroskk +1 yıl Ne biliyorsun ki 😅 Yorumla minikkladyy +1 yıl ? @barbaroskk sor Yorumla barbaroskk +1 yıl Dmden sorayım Yorumla minikkladyy +1 yıl @barbaroskk sor burdan Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Var. 0 1 Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl Bunu bende araştırmıştım ve evet sesimizi duyarmış ama cevap veremezmis öyle bir şey var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buyrun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evini yokladığı bile söyleniyo Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sora bilirsin bacı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir Yorumla Sinan_ist +1 yıl Bunlar hakkında çok rivayet duydum ne kadr doğru bilemem mezara girene kadar haberi olmuyor öldüğü Yorumla Sinan_ist +1 yıl Taki mezara girdiği zaman annesinin emdiği süt burnundan gelir Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Buyur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir Yorumla
Qttenn Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Akıt gelsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedirDuyup gördüğününe dair bir ayet yok. Yorumla Qttenn +1 yıl Yok demek ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hakkında ayet var mı bilmiyorum ama bunun hakkında hadis var , ama okadar çok hadis varki burada yazamam.
https://www. google. com/amp/s/sorularlaislamiyet. com/olen-kimsenin-ruhu-dunyayla-irtibat-kurabilir-mi-mezarina-gelenleri-gorebilir-mi-berzah-kabir-hayati%3famp
Burdan bak.
www.google.com/.../olen-kimsenin-ruhu-dunyayla-irtibat-kurabilir-mi-mezarina-gelenleri-gorebilir-mi-berzah-kabir-hayati%3famp
Tanrıya bağlı bu bence kimse garantiliğini veremez-bilemez fakat rivayetler var
Ölümün bile kesinliği kanıtlanamamışken, görüp duymaktan bahsediyorsun.
Ameli iyi olan insanlar öldükleri zaman ruhları bizleri Duyar ve görür
Ölüler seni görüp duyamaz yavrum
Var ateistim sor gelsin
Nasıl dini bir site değil hepimiz imamız
yardımcı olayım
Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir
Buna dair kuranda bir ayet yok
Buyrun
Ölüler bizi görüp duyar mı hani ameli iyiyse ya da kötüyse falan diye durumlar varmış. Bunun doğrusu nedir
İzin verilirse gezintiye çıkar, normalde bu alemden farklı berzah alemindedir. Perşembe günleri, izin günleridir. İyi amel defterleri olanlar için.
Üstelik mezarının ayak ucunda durduğunda seni görür duyar
Ben böyle diye biliyordum ama buna dair hiçbir ayet olmadığını öğrendim kuranda?
Abdestin nasıl alınacağına dair de ayet yok
Hakan Haklısın Biz çoğu şeyi Peygamber Efendimizden öğrendik
buyur sor
Ne biliyorsun ki 😅
? @barbaroskk sor
Dmden sorayım
@barbaroskk sor burdan
Var buyur.
Var.
Bunu bende araştırmıştım ve evet sesimizi duyarmış ama cevap veremezmis öyle bir şey var
Buyrun
Evini yokladığı bile söyleniyo
Sora bilirsin bacı
Bunlar hakkında çok rivayet duydum ne kadr doğru bilemem mezara girene kadar haberi olmuyor öldüğü
Taki mezara girdiği zaman annesinin emdiği süt burnundan gelir
Buyur
Akıt gelsin
Duyup gördüğününe dair bir ayet yok.
Yok demek ki