😅 Kaynak totom diyesim geliyor bunlara. Ne kadar da bilimsel insanlar
3 ay
😅 Kaynak totom diyesim geliyor bunlara. Ne kadar da bilimsel insanlar
Eleştiri kolaydır çamur at izi kalsın hesabı fakat eleştiri yargılama doğru değildir dinen de caiz olduğunu sanmıyorum 1. si eleştirdiğin kişiye nazarı kesin geçer değer 2. si dindarmısın sağlam bir müslüman mısın 1 kere tebliğ de bulunur bak bu yol yanlış dinimiz şunu emrediyor dersin dayatmazsın inanır inanmaz ona kalmış
Böyle bi derdim yok. Sosyal medyada çıkan haberlere verilen tepkileri söylüyorum. Adam dua paylaşmış kaynak soruyor. Öte yandan x kişisini taşlıyor. Veya zanda bulunuyor çok rahatça :)
adam dua paylaştıysa alsın kopyalasın google aratsın ne olduğu çıkar çıkmama ihtimali de var bazı dualar sonradan ekleme oluyor yani kuran yok fakat duanın başı belli sonuna farklı ayetlerle birleştiriliyor mesela türkiye hiç bir web sitesinde dua yazıp aratıp sonucu gösteren websitesi veya uygulama yok sen boş ver sîdîk yarışcılarını
İnsanın siniri bozuluyor haklısın 😂 Toplumda sorgulamadan inanma çok yaygın ama iş ciddiye binince herkes bir anda “kaynakçı” kesiliyor 🙃 Bu durum biraz seçici düşünme hatası. Hoşuna giden şeye kanıt aramıyorlar hoşuna gitmeyene duvar örüyorlar. Sabırlı olup doğru bilgiyi yaymak yine bize kalıyor 🤷♀️📚✨
Cevap
1Cevap
Abartı olacak ama
Allahı bizzat görseler biz senin Allah olduğunu ne bilelim kanıtın ne derler
dinle ilgili sorgulamaz halkimiz gunaaahhjh hausjssjjd
Koskoca profesör bile bir insanın Allahın oğlu olduğuna inanıyor sjsjs
qhwhwjssjjss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?