Severek evlenip düşmandan beter olduk?

Herkese merhaba ben eşimle severek evlendim ilk baş durumumuz çok iyi değildi asgari ücretliydi ben çalışmıyordum ona rağmen evlendik sorun görmedim. Sonradan da işleri açıldı durumumuz su an daha iyi maddi açıdan çok sorun yok aslında ama daha çok kişiliğimiz çatışıyor. Kavgalarda çok ağır konuşuyor bazen ben de ağır konuşuyorum zaten kimse dört dörtlük deüil kavgalarımızda o da hatalı ben de. Ama ben kavgalı olduğumuzda üzülürüm onun umrunda olmuyor haklı da olsa haksız da olsa hep bi kini var yumuşamıyor kolay kolay. Bir de ara ara dövdüğü oluyor hiç çekmek istemiyorum ayrılmak istiyorum ama olmuyor işte. Bebeğimiz var ama ondan da ziyade bi işim gücüm yok boşansam baba evine döncem ha babam Aslan gibidir bakar bana da bebeğime da laf etmez ben de iş bulsam çalışırım zaten ama yok. Basiretim bağlanmış gibi iş bulamıyorum hiç. aslında eşimle iyiyken çok iyiyiz beni düşünür bişiy istersem almaya çalışır mutlu etmeye çalışır ama kavgada çok farklı oluyor Her kavgamızda haklı da olsa haksız da olsa dayak atıyor sen adam mısın sen ne işe yararsın çalışamıyorsun bile diyip duruyor. Para bile kazanmamışsın bugüne kadar diyor Yaptığım ev işlerini de küçümsüyor sürekli. Çok ağrıma gidiyor. Çocukla uğraşıyorum evle uğraşıyorum biraz yoruluyorum işi yoğun değil az çalışıyor arada yardım istiyorum ben hem çalışacam hem sana yardım mı edicem diyor. Aslında çok büyük problemlerimiz yok sadececok farklıyız ben daha sosyalim o daha içe dönük lüks yerlere mekanlara gitme isteğim yok bir parka da olsa arada gidelim kendi desin istiyorum demiyor çok donuk benim de hep hayat enerjimi bitiriyor genelde bundan çıkıyor kavgalar ya da işte arada bana yardım et falan dediğimde çıkıyor Çalışma odası bar en azından orayı sne yapsan falan dedim dün niye yapacam sen yap dedi ben de sinirlendim bağırdım yapsan nolcak be ölürmüsün dedim sonra malum dayak. Kinlenince öyle tuhaf biri oluyır ki tamıyamıyorum. Döve döve canım çıkıyor. Bedenen hiç iyi hissetmiyorum stresten hasta olcam. Ona söylemedim ama Kafamda değişik şişlikler olmaya başladı saçlarım dökülüyor. Sürekli bi kalp çarpıntısı başladı. Bebeğimi emziriyorum ama göğsümde de bi aldı var kitle gibi bir şey geliyor elime çok korkuyorum doktora gidicem inşallah kötü bir şey değildir daha ufak bebeğim var ama çok yoruldum aileme de anlatamıyorum dayanacak gücüm de kalmadı canım çok yanıyor ne olursa olsun bu kadar kin dayak fazla benim de hatalarım olsa da fazla artık ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız. Ya da boşanmamak da hata mı ediyorum aileme söylememek de hata mı ediyorum.

Severek evlenip düşmandan beter olduk?