Aile & Toplum Ülkemizde yaşayan bazı erkekler neden biz kızların özgüvenini düşürmeye çalışıyor? Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet detay soruda bunu hep merak etmişimdir hadi açıklayın.. Güncellemeler+1 yıl Bu tür erkolar kapatılsın yA Ülkemizde yaşayan bazı erkekler neden biz kızların özgüvenini düşürmeye çalışıyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Karaktersizler 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ataerkil toplumun temel sorunu buhanımların özgüvenli olması kendi hükümdarlıklarının sonu olur ondan 1 3 Yorumla Medusanerede +1 yıl Ne saçma bir düşünce Affedilmeyen +1 yıl bence kızların özgüvenli olması..toplumun refah seviyesini yükseltir özgüvenli hanımlar özgüvenli çocuklar yetiştirirama zihniyet kolay değişmiyor Medusanerede +1 yıl Kesinlikle 💯
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok güzel kadınlar tarafından reddedilip hırs yaptıkları için. 1 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çünkü yetersizler, ve bunu bildikleri için kızları suçluluk duygusu yükleyip manuple etmeye çalışarak kendi eksikliklerini kapatmaya çalışırlar 2 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. " Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş "Atasözü tam da bu duruma en uygun cevap 2 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Ben hiç yapmadın öyle bir şey heeyyy :DÖzgüven kişise bir eylem Karşı taraf Çürük ise uzak duracaksın bu kadar kolay yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kizlarin kendilerine kopeketmek için. Senın özgüvenini düşürmeden seni nasil düşürüp yönetecek? 1 0 Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya siz bir sincabın konuşmaya çalışması gibi oluyorsunuz ya ondan jsjsjsnsn 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Çünkü kendileri ezik olduğu için etraflarında da ezik kadınlar görmek istiyorlar 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çünkü olması gerekenden fazla sizinki, özgüvenin fazlası kibirdir 0 0 Yorumla
Mahmutbgc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kendi eksikliklerini başkalarında görünce kuduralanlar var 0 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Böyle sorularda hep aklıma aynı video geliyor Ben evde tv izliyorum benim ne suçum var 😅 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çekememezlik.. 2 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu olayın karşılıklı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Karaktersizler
ataerkil toplumun temel sorunu bu
hanımların özgüvenli olması kendi hükümdarlıklarının sonu olur ondan
Ne saçma bir düşünce
bence kızların özgüvenli olması..
toplumun refah seviyesini yükseltir özgüvenli hanımlar özgüvenli çocuklar yetiştirir
ama zihniyet kolay değişmiyor
Kesinlikle 💯
Çok güzel kadınlar tarafından reddedilip hırs yaptıkları için.
Çünkü yetersizler, ve bunu bildikleri için kızları suçluluk duygusu yükleyip manuple etmeye çalışarak kendi eksikliklerini kapatmaya çalışırlar
" Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş "
Atasözü tam da bu duruma en uygun cevap
Ben hiç yapmadın öyle bir şey heeyyy :D
Özgüven kişise bir eylem Karşı taraf Çürük ise uzak duracaksın bu kadar kolay yani
Kizlarin kendilerine kopeketmek için. Senın özgüvenini düşürmeden seni nasil düşürüp yönetecek?
Ya siz bir sincabın konuşmaya çalışması gibi oluyorsunuz ya ondan jsjsjsnsn
Çünkü kendileri ezik olduğu için etraflarında da ezik kadınlar görmek istiyorlar
Çünkü olması gerekenden fazla sizinki, özgüvenin fazlası kibirdir
Kendi eksikliklerini başkalarında görünce kuduralanlar var
Beklentilerimizi düşürmemiz için
Böyle sorularda hep aklıma aynı video geliyor Ben evde tv izliyorum benim ne suçum var 😅
Çekememezlik..
Ulaşamadığı için.
Bu olayın karşılıklı olduğunu düşünüyorum