Siz napardiniz tavsiyenize yorumunuza o kafar ihtiyacım var ki çünkü şu an kendimi intihar edecek noktadayım🥺🥺🫥?

Annemi 4 ay önce depremde kaybettim ilk zamanlar kotuydum beterdim hatta şimdi de gülsem etsem de eskisi gibi değil yani mecburiyetten bilmiyorum yani daha acımı ilk günkü gibi yaşıyorum ve daha sonra canadadaki teyzem bana kardeşime ve hatta babama bile sahip çıktı ama ben Türkiyedeyken annem hayattayken hep depresik bir çocukluk gençlikle büyüdüm gerek annemle olan sorunlar gerek anne baba arasındaki şeylerin bize yansimasi yani bazı şeyleri algılıyorum ama geç algılıyorum aslında geç algilamiyorum kafam çok dolu ve takintililik da olunca bu kafamın dolu olması ve bu durum beni geç algiliyor gibi gösteriyor onun üstüne de sürekli okuldaydim ve o kadar depresigim ki sadece evde oturup ya ders çalışıp ya kitap okuyup ya da telefona girmek istiyordum bu yüzden ev işlerine alışık değilim ama annemi kaybedince şu an yapmak zorundayim ama teyzemle kalıyorum ve teyzem de sürekli beni aşağılıyor "canım , canım, beceriksizsin hatta kendi evimde yapmadığım işleri burada yaptığım halde bana şunu şöyle yap bir boka yara bir kere de dedi bakın bu çok zoruma gidiyor çünkü ben kendi evimde annem hayattayken ona yapamadim onun evinde bu yaptığım işleri yapamadim ama bu laf ve bunu gormemesi çok zoruma gidiyor, canım yanıyor özellikle her tartışmada araya annemi katıyor sen ona da boyleydin zaten vs vs yani annemi bile bazen suçluyor yani tek bana değil anneme de laf gidiyor susuyorum alttan alıyorum kendi evimde yapmadığım şeyleri yapıyorum normalde beni asagilayana susmam ben ama susuyorum sustukça daha da üstüme geliyor bu evden de gidemiyorum çünkü bizi buraya getirtti ve bir iki yıl daha katlanıp borcu ödeyene kadar dayanmam gerek ama yapamıyorum daha 2 aydır buradayım ve hiç arkadaşım da yok dışarı çıkıp oturup konusayim gerçekten beraber durumdayim yalnız ve aşağılık komplesi durumundayim napacagim bilmiyorum siz olsanız naparsiniz biliyorum yazım çok uzun oldu ama siz bu durumda napardiniz nasıl bir yol izlerdiniz tavsiyenize desteginize ihtiyacım var 🥺🥺
Siz napardiniz tavsiyenize yorumunuza o kafar ihtiyacım var ki çünkü şu an kendimi intihar edecek noktadayım🥺🥺🫥?