Merhaba dostlarım çok detaya girip canınızı sıkmadan özet geçmek istiyorum çünkü bu dünyada sorunları olan tek kişinin ben olmadığımı biliyorum. Zor bir ailede doğup büyüdüm, fakat herşeye rağmen üniversite sınavında iyi denebilecek bir sıralamayı almayı başarmıştım, anadolu üniversitesi ya da dokuz eylül gibi üniversitelerde hemen hemen istediğim tüm bölümleri kazanabiliyordum fakat ailemin zoruyla istemediğim bir şehirde istemediğim bir bölüm okumak zorunda kalmıştım ve o bölümden mezun oldum fakat arkadaşlarımın yaklaşık yarısı istediği bölümlerde okuduğu için kendi rotalarını çizdiler, ben ise üniversiteyi iki üç sene uzattıktan sonra anca mezun olmayı başarabildim, o sıra içinde sadece ingilizce öğrenip dil geliştirdim tek faydası o oldu ama içimde hep gitmek isteyip gidemediğim, hayallerimi gerçekleştirememenin o acısı hep kaldı ve her geçen yıl daha da büyüyüp beni tüketiyor. Aileme gerçekten çok kızgınım çünkü başka insanların çocuklarını gösterip onlar bunları başardı sen niye bir şey yapamadın diyorlar bunun nedeni kendileri olduklarının bile farkında değiller.
Daha sonra bir kızı sevdim, ilk sevdiğimdi kendimle bile paylaşamadığım çoğu şeyi onunla paylaşıyordum. Ardından terk edildim, kendi yaşamı tabi onada saygı duyuyorum ama unutamıyorum ve çok özlüyorum fakat buda ne olursa olsun kimseye güvenmemem için ders oldu.
Artık tek zevkim kimsenin olmadığı bir yerde sahil kenarına gidip şarap ve sigara içip denizi izlemek. Sanki hayatım boyunca kimse beni duymamış, görmemiş gibi hissediyorum, tekrardan ayağa kalkmak mücadele etmek istiyorum ama içimde güç ve inanç yok, tekrardan bir şeylere inanıp bir uğurda ilerlemek istiyorum ama niçin yapacağımı bile bilmiyorum. İçimde hiçbir güç ve inanç bulamıyorum.
Ve ben yaşamak isterken, tekrardan hayata bağlanmak isterken içimde acı dolu bir girdap kendisine çekip elimi kolumu bağlıyor. Yaşamak istesemde ölümden başka bir şey düşünemiyorum. Tükendim ve en acısı da kaybettiğimi kabullenmiş durumdayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer