Sizce bu hayatı düzeltebilir miyim?

18 yaşındayım yarın sınava giricem 0 çalışma ailem çok katı ve çok beklentileri var psikolojimi alt üst ettiler baba yarası adlı bir psikolojik sorun var bilen bilir tüm etkileri var. maddi durumu çok iyi ama haftalık 100lira verir bana. ankaradayım metro in bin 10tl zaten. haftalık 100lira bana nasıl yetsin ki. annem herşeye kızar herşeye laf eder. gururumu çok ezerler annem hep kişiliğme laf eder babam çok şiddete meyilli tüm sülaleme söver bazen tüm değerlerime. arkadaşım yok tipimden sanırım ortamlarda hep itilen kişi olurum işi düşen yazar. birkaç arkadaşım var onlarda şehir dışında. tipime bakan yok. güzel kızlarla konuşayım diyorum ki Ankara 'da çirkin kız da bulamazsınız hepsi olağanüstü. yok yani çirkini de güzeli de bakmıyor. boy zaten 1.75 de kaldı. Ticari zekam var e-ticaret borsa vs. uğraşacam mezun senemde. para gelince elmacık dolgusu jawline dolgusu ve burnumu yaptırıcam. yinede yakışıklı olacağımı sanmıyorum. aşırı yorgun göz altlarım ve kapaklarım var. babam hep ucuz olsun diye 20-30liralk berbere gönderirdi hala da oraya gidiyorum başka berbere gidersem bir ton azar yerim. o da aynı makası yıkamadan herkesi traş eder. seven kimsem yok. herkese yardım ederim açığımı bulan tekmeyi koyar. sporlarda olağanüstü yeteneklerim vardı. inanılmaz bir fiziğim var spor salonlarında herkes soru sorardı tecrübeeliyim gibi ama ben sadece box torbası yumruklardım fitness yoktu. 2 aylık eğitimle şampiyonaya çıkıp ilk 5 girdim sikletimde. ailem sonra yolumu kapattı fitnessa ders çalışmam diye yollamadılar. tek hayalim vardı. yakışıklı ilgi çeken karizmatik bir çocuk olup sevilmek. parayı sporu herşeyi hallederdim. tek hayalimde olmadı. her gün başıma olay geliyor. dua ediyorum dualar kabul olmuyor. nazar mı var bilmiyorum üstümde. özür dilerim sizi üzdüysem. dertleşecek kimse olmayınca buraya yazdım...

Sizce bu hayatı düzeltebilir miyim?