Ben çok farklı biriyim a söyle hayatım gerçekten sıkıcı ve anlamsız geliyor Sanki birseylerin olmasini bekliyorum kendimi düzeltmek istiyorum ama bir yanım hayalimdeki vibe e sahip hayatların var olduğunu söylüyor ben eskiden mafyalara takmıştım beni ailemden vb alıp kacirsinlar hatta bana acı cektirsinler sanki bunları yaşadığımdan beni sevecekler koruyup koluyacaklar eskiden filmlerdeki yasamlarda kafayı bozmuştum ya da psikopatlarla böyle şeyler farklı şeyler beklerdim ama şu an da çok sıkıcı yetersiz hissediyorum nasıl kendimi gerçekten sevip rahat mutlu ve huzurlu bir yaşam oluşturabilirim? Ve ayrıca bana biyolog veya terapistler yardım edebilir mil? ! Etkilenen değil etkileyen olmak istiyorum artık! ( 5 aydır gölge çalışması yapıyorum)
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Bence amaç bulmayı dene seni mutlu edecek şeyler yap. mesela iş bulmak yeni arkadaş çevresi yeni yetenek ve hobiler bunlar iyi gelebilir. ya da seni seven insanlarla zaman geçir aile olabilir arkadaş olabilir sevgili olabilir.
Yaşadığın piskolojik ve geçmiş travma var ruhumuzun organları var manevi kalp gibi Allah a yaklaşmadikca ruh daralır sıkılır bunalıma girer İnşirah suresi oku ferahlarsin
Birde ben işte bir aralar içime kapandım ve sevgi bekledim sonra gidip kore klip izleyip erkeklerin kızlara nasil sevgi gösterdiklerini izledim ve bir an dedim evet ya tabi ya böyle şeyler yaşarsam evden kurtulurum ama Allah diyor ya ailen herseyden önemlidir ama ben ailemle yakın hissedemiyorum güvende hissedemiyorum sanki illa başka birileri ol. ak zorunda imiş gibi geliyor sacaik ama ben özümü bulup hiç kimseye ihtiyaç duymadan her şekilde mutlu olabilen kendime özgü mükemmel bir vibe im olsun istiyroum din diyince kısıtlanma gibi birsey hissediyorum bir kere bazı kızlar vardı hepsi kapalı bana duyardı ki bileğinin gözükmesi günah tayt giymek günah ayak bileklerin gözükmesi günah jersey günah dediler bende coksinirlendim
Geçmiş travman var , önemli olan niyet sadece şu var kadının namahrem bölgesini kapatın diyor, yani bol elbise gibi düşün ne giyersen giy sana kalmış önemli olan vücut hatlar belli olmadan giyisi kullanmak ister yap ister yapma sana bağlı yani herkes kendinden sorumludur
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence amaç bulmayı dene seni mutlu edecek şeyler yap. mesela iş bulmak yeni arkadaş çevresi yeni yetenek ve hobiler bunlar iyi gelebilir. ya da seni seven insanlarla zaman geçir aile olabilir arkadaş olabilir sevgili olabilir.
Öncelikle resimler çok güzel yaşadığın manevi kalp hastalığı ruh sıkılır bunalıma girer ruhunu besle maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter
İnşirah suresi oku
Hz yunus duası oku
Tam anlayamadim
Yaşadığın piskolojik ve geçmiş travma var ruhumuzun organları var manevi kalp gibi Allah a yaklaşmadikca ruh daralır sıkılır bunalıma girer
İnşirah suresi oku ferahlarsin
Peki
Gerçekten durum bu bol bol İnşirah suresi oku
Şey bide
Ya din bana sikistirici geliyor yani yasaklarla doluymuşum gubi
Kötü hissediyorum
Kapanmak zorundaymışım erkeklere yaklasmamaliymisiz
Ama her an günah isliyormysum gibi geliyor oysa ben çok iyi biriyim
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor sen yaklaşma diye seni oyalıyor
Din kolaylık dini
Kapanma ve açılma sana ait sen nasıl yapıyorsan öyle yaparsın içindeki niyet onemli
İyi insan olabilirsin ne güzel işte bizim ibadet etmemiz lazım hem günahımız dökülüyor hemde ruhumuz ve bedenimiz şifa buluyor
Erkekleree helaline yaklaş diyor haram olana yaklaşma diyor yaklaşma diyince farklı
Bir erkekle beli bir ölçüsü konuşulur
Doktora gidince örnek veriyorum konuş derdini anlat
Bedenen yaklaşma diyor yapanci erkekge
Aslında din kolaylık dini şifa dini
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun iyi insan
Rica ederim mutlaka İnşirah suresi oku hem çok kısa hemde ferahlatir ruhunu daralman geçer
Günah konusuna gelincede size bir soru anlamanız için bana örnek büyük deniz ismi soylermisin
Akdeniz
Ben Akdeniz bir kova pislik döksem Akdeniz kirlenirmi
?
Birde ben işte bir aralar içime kapandım ve sevgi bekledim sonra gidip kore klip izleyip erkeklerin kızlara nasil sevgi gösterdiklerini izledim ve bir an dedim evet ya tabi ya böyle şeyler yaşarsam evden kurtulurum ama Allah diyor ya ailen herseyden önemlidir ama ben ailemle yakın hissedemiyorum güvende hissedemiyorum sanki illa başka birileri ol. ak zorunda imiş gibi geliyor sacaik ama ben özümü bulup hiç kimseye ihtiyaç duymadan her şekilde mutlu olabilen kendime özgü mükemmel bir vibe im olsun istiyroum din diyince kısıtlanma gibi birsey hissediyorum bir kere bazı kızlar vardı hepsi kapalı bana duyardı ki bileğinin gözükmesi günah tayt giymek günah ayak bileklerin gözükmesi günah jersey günah dediler bende coksinirlendim
Hayir kirlenmez ama ben kendi denizimde bir kova pislik bile istemiyorum kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum
Geçmiş travman var , önemli olan niyet sadece şu var kadının namahrem bölgesini kapatın diyor, yani bol elbise gibi düşün ne giyersen giy sana kalmış önemli olan vücut hatlar belli olmadan giyisi kullanmak ister yap ister yapma sana bağlı yani herkes kendinden sorumludur
Senin günahın bir kova pislik değil ama allahin rahmeti Akdeniz'e daha buyuk
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese yapıyorsun şeytan doğru yola girme diye sende olmayanı sana hisetirir
Başı açık çok namaz kılan insan var
AA öyle mi şu an bakış acınızı beğendiğim tek insansınız
Peki sence ben taa doğduğum zamanki gibi bomboş huzur dolu olabilir miyim cevabi biliyorum ama onaylanma ihtiyacı duyuyorum 😅
Huzur islamda kalpin Allah yaklaştır tarif edemediğin mutluluk ve huzurlu olursun bol bol İnşirah suresi oku
Peki tesekkur ederim
Rica ederim 👍
Bakın, eğer kişi ne istediğini biliyorsa bir karaktere sahip demektir. Ne istediğinizi bilmeniz beni etkiledi mesela. Gerisi kalp işi :)