Ailem iğrenç insanlar nefret ediyorum ne yapsam?

Tek çocuğum ailem anne babam ruh hastası dışarıya beni öven sevdiğini ve harika anne baba oldukları yalanını söyleyen pislikler. Doğduğumdan beri yüzüme bakmadılar. Para vermediler. Evde bi kere yürüme bakmadılar yalnızlıktan öldüm. Hep beni sövdüler aşağıladılar bir kere sarılıp öpmediler zorla istedikleri okullar kurslara yolladılar. Eve bi kere bile arkadaşımı çağırmadım. Ameliyat olsam sağlık sorunum olsa ilgilenmediler. Ama dışarıya hep yalan söyleyip rol yapıyorlar. Akrabalar da hiç sahip çıkmadı bana. Hep yalnızdım. Birkaç arkadaşım vs öyle yaşadım gittim. Nefret ediyorum bu sevgisiz adiliklerinden. 3 yıl okumaya yurtdışına yolladılar bi kere aramadılar bile yanıma da gelmediler. Hatta gelme orada kal filan dediler. Küçüklükten beri hiç sevgi ilgi görmedim kimsesiz gibiyim. Ama bir yandan çok çalışkan güzel düzgün biriyim. Herkesin istediği bir çocuk oldum ama ailesiz ve çok mutsuzum. Başıma ne bela gelse kendim uğraşıyorum. Taciz hırsızlık sağlık sorunu hiçbir zaman yanımda olmuyorlar.
Ailem iğrenç insanlar nefret ediyorum ne yapsam?