Tek çocuğum ailem anne babam ruh hastası dışarıya beni öven sevdiğini ve harika anne baba oldukları yalanını söyleyen pislikler. Doğduğumdan beri yüzüme bakmadılar. Para vermediler. Evde bi kere yürüme bakmadılar yalnızlıktan öldüm. Hep beni sövdüler aşağıladılar bir kere sarılıp öpmediler zorla istedikleri okullar kurslara yolladılar. Eve bi kere bile arkadaşımı çağırmadım. Ameliyat olsam sağlık sorunum olsa ilgilenmediler. Ama dışarıya hep yalan söyleyip rol yapıyorlar. Akrabalar da hiç sahip çıkmadı bana. Hep yalnızdım. Birkaç arkadaşım vs öyle yaşadım gittim. Nefret ediyorum bu sevgisiz adiliklerinden. 3 yıl okumaya yurtdışına yolladılar bi kere aramadılar bile yanıma da gelmediler. Hatta gelme orada kal filan dediler. Küçüklükten beri hiç sevgi ilgi görmedim kimsesiz gibiyim. Ama bir yandan çok çalışkan güzel düzgün biriyim. Herkesin istediği bir çocuk oldum ama ailesiz ve çok mutsuzum. Başıma ne bela gelse kendim uğraşıyorum. Taciz hırsızlık sağlık sorunu hiçbir zaman yanımda olmuyorlar.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah yardimcn olsun üzüldúm senin adina tek kiz çoçugun sana destek sana sevgi verceklerine yaptiklarina bak … üzülme insallah sen iyi bi aile kurarsin eşinle çoçuklarinla
Aynen öyle herkes bunu diyor. Hem kızım hem tek çocuğum ona rağmen ne para ne sevgi ne ilgi verdiler. Rezillik di mi. Çevremde diğer çocuklar ya da kızlar görsen prenses gibi yaşıyor. Ben ise dilenci gibi büyütüldüm. Kimse sahip çıkması sevmedi. Annem babam hep aşağıladı sevmedi değersiz yaptı beni Allah belalarını versin. Bu nedenle ne iş ne eş bulabildim güzel. Hep kalitesiz kötü yerlerde hayatım geçiyor aile desteğim olmadığı için.
Yani anlamiyorum böyle anne babayi senin tek kızın baska çoçuğun da yok destek olsana sevgi versene maddi manevi yardimci olmalari gerekirken yaptiklari cok üzücü valla üzülme degmezz kendi ayaklarinin üzerinde dur yuvani kur Allahin izniyle sen çoçuklarina sevgi verirsin insallah iyi bi anne ol..
Zaten kimse anlamıyor. Herkes çok kötü diyor. İkisi de ruh hastası ve bencil paragöz insanlar. Gram insanlıkları yok. Doğduğumdan beri bana pislik gibi davranırlar.
Hiç sevmez korumazlar ilgilenmezler. Aşağılar söver dçverşer. Dışarıya da biz harikayız derler.
Ben zaten çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum
Ama çok değil sonuçta tek maaş şu ekonomide.
Annemle yaşıyorum arabam var. Bi araba aldılar zorla sadece.
İşte yiyip içip geziyorum giyiniyorum. Güzel yaşamım. Ama sevgisiz ailesiz mutsuzum.
Sadece birkaç arkadaşım var öyle.
Olsun sonucta senin paran.. ailene yazik kafalarina gercekden ne kötü insanlar var.
Onlarla konusmayi dene bana neden böyle davraniyonuz beni sevin ben sizin tek kizsiniz degilmiyim de sor onlara?
Dedim sevmeyi bilmiyorlar. Gram umurları değil dinlemiyorlar umursamıyorlar. Gidip sarılsam etsem sohbet etmek istesem istemiyorlar reddediyorlar.
Of pof diyorlar. İstemiyor kaçıyorlar. Küçüklükten beri böyle beni hep başlarından savarlardı. Kursa okula komşuya akrabaya atarlardı. Evde olunca fa hep bağırıp çağırırlardı git başımızdan odana git dert çalış derlerdi. Benle yemek bile yemezlerdi.
Hiç hayatlarında benle sohbet etmediler. Gözüme de bakmadılar. Öpüp sarılmadılar da. Ben yapmaya çalışınca da kaçıyorlar işte kötü davranıp aşağılayıp başlarından savıyorlar. İşimiz var istemiyoruz başımız ağrıyor. Film izliyorum ya fa işim var hafî git diroelar.
Evlerinde bile kalmamı istemiyorlar. Bizim evimiz git kendi hayatını kur gelme bize ne filan diye kovuyorlar beni hep. şu an annem 4 katlı bi evde kalıyor.
Tek başına kal evi arabası var ama geçen ameliyat oldum parasını bile vermedi benim param yok diyor. Ben işten çıkmıştım düşün ameliyat parası bile vermiyor kadın.
Millet çocuğuna jip alıp özel okula gönderirdi. Beni zorla devlet okuluna gönderdiler para veremeyiz diye kendilerine 2 ev aldılar.
Valla ck üzücü ne desem bilemedim bunlar nasil anne baba
Bunlar okumuş insanlarmi annen baban?
Bi de bana hayırsız vefasız kavgacı diyorlar.
Ebet evet avayip okumuş hem fr babam doktor annem mühendis ama sadistlet
Annen baban pinti para peşindeler hep cocuklari umurunda bile degil
Beni gram sevmiyorlar çocuk sevgisi yok ikisinde fe
Aynen tek dertleri para
Baban fransizmi?
Okul paramı bile zorla verirlerdi
Yoo Türk
Herkes anne baba olamiyor iste..
Olamıyor
Ha tamam ebeveyenlerin isi gucu para detleri..
Cocuklari umrunda bile degil ama cok yazik ediyorlr ilerde seni cok aralar ama bulamicaklar..
Mesela millet çocuğuna doğumgünü yapar ya. Ya fa karne hediyesi alır ben hep takdir aldım ettim bana bi kere bile hediye almadılar.
Yooo hiç aramıyorlar umurları değilim ölsem kalsam tek dertleri para
Annen baban cok acimasiz duygusuz insanlar
Annem evde kendi katına çelik kapı yaptırdı niye biliyor musun bankada tutmuyor parasını odasında tutuyor ben fşam dokunmayım diye. Kadındaki manyaklığa bak.
Annen baban okumuş insanlar ama ADAM olamamışlar gercekden
Annem 23 yaşına kadar erkeklerle kahve bile içmeme izin vermezdi sonra Avrupa’ya yolladılar okumaya. Annem dedi git orada zengin erkek bul evlen. Gelme ne yaparsan yap. Benden para isteme defi.
İnanılmaz acımasızlar. O kadar acı eziyet içinde beni yapayalnız bıraktılar hep.
Yorumda annem babam sadistler yazmisin ya da ben mi yanlis okudum?
Sen kac yasindasin su *
Kac yasindasin su an*
Ameliyat olsam hastalıktan kıvransam bile ilgilenmezlerdi of pof sus uzatma derlerdi hep
28
Ya nolcak o kadar para mezarami göturcekler ne bicim insanlar var ya
Aynen sadistler resmen yani bana olan bu sevgisizlikleri
Aynen nasıl cimriler.
Mesela dışarı çıkınca hep hesabı bana ödetirler
Anladim valla uzuldum senin adina bu böyle gider artik.. annen baban degismez yani dertleri tasasi para olmus
Hep of pof derler ben küçükken de hiçbir şey almazlardı bana hep paramız yok diye yalan söylerlerdi
Ya neden bu kdr cimriler ki eben deden yok mu senin
Aynen sadece paraya tapıypr ikisi fe birbirleri de hep para için kavga eder
Mal pata tek dertleri birbirlerini gram sevmezler tek dertleri pata
Yuh ya nasil bi kafa bunlar
Yok hiç akrabam hiçbiri ilgilenmiyor soğuk umursamaz
Korkunclar ya cidden
Annem şey derdi bana dana bir kuruş bile miras bırakmam hepsi benim derdi
Anladim.. aman sende evlen kurtul bunlardn
Annem babam hep şey der burası benim evim benim evim benim eşyam benim arabam benim param
Ölunce galiba mezara göturecek mirasi
Böyle düşün ben çocukları olsam bile hep malım benim benim sen git sen elleme derler. Çocukken bile öyle derlerdi.
Bunlarla ugrasmak zor Allah yarddimcn olsn
Düzgün insan bulamıyorum ki evlenecek
İşte muhatap olmuyorum ilişkim yok. Evi göster gibi kullanıyorum odamı kitliyorum.
Annem hep maaşımı sorar taciz ederdi beni. Para istemek için. Tersledim sövdüm söylemedim artık sormuyor.
Calistin bi yerden felan birini bul evlen iyi biriyse ahlakli temiz biriyse
Paragöz kadın tek derdi para prospu.
İşte bulamıyorum Yoo öyle biri. Hepsi halksız kumarcı alkolik filan
Hepsi Abaza çapkın güvenilmez. Düzgün erkek yok.
Vardir sen dindar birsimisin? Dua et Allahdan iste insallah karşına iyi biri çikar hayirli kismetin olur
Yaşını bilmiyorum ama yapabileceğin en mantıklı şey, uzakra bir iş bulup kendi hayatını kurmak olacak gibi
Denedim de olmuyor çok zor. Tek kadın olmak. Erkekler taciz ediyor rahatsız ediyor. Ondan aile ile yaşıyorum. Ayrıca hayat pahalı. Tek maaşla da olmuyor.
O da doğru. Ne diyim ki. O zaman geriye tek seçenek kalıyor, düzgün, anlayışlı ve sevecen birini bulup evlenmek
Evet de bulamıyorum yok. Karşıma çıkan erkekler hep sorunlu hasta kçtü ya da evlilik düşünmeyen sorumsuz pislik tipler.
Anlıyorum. Hemcinslerimi savunacak veya hepsini gömecek değilim şimdi. Ne desem bilemedim o yüzden. Elimden bir şey gelememesi de ayrı üzdü🥺 umarım her şey gönlünce olur
:/// ailem çok iğrenç ondan mutsuzum güzel aile kurabileceğim biri istiyorum da yok
Anladım🥺 Ama anne babandan kurtulmak için de yanlış tercihler yapma. Sevgi dolu, gerçek bir ailen olur umarım ilerde🥺
Aynen işte ondan yalnız duruyorum. Flört ediyorum ama tanıştıklarım hep yalancı dolandırıcı pislik paracı Abaza erkekler.