Aile & Toplum 21 yaşındayım ama aşırı yalnızım. Bu his nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kardeşim bile benimle yaşamak istemiyor ve hiç arkadaşım yokyaşım 21 21 yaşındayım ama aşırı yalnızım. Bu his nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/iVS-DxDARew?feature=share 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yazma o zaman moruk Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Magdur edebiyati yapma sende gece gece Yorumla Soran +1 yıl öyleyim sanane Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl youtube.com/shorts/iVS-DxDARew?feature=share Yorumla Soran +1 yıl sanane işte gıhşvfcjdlkmx defol bi yaa Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Defol falan oluyomu şimdi 🥺 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence yalnızlık sanıldığı gibi kötü bir şey değil. Ben çok seviyorum mesela. Yalnız yaşayıp kendinlw mutlu olmayı öğrenmek lazım sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya insanın sevdikleri de kendisinden haz etmeyince üzülüyor Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Anlıyorum seni ama ben onu da çok takmıyorum Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendinize zaman ayırın ve biraz kafa dinleyin bence. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin. Hepimiz yalnızız 😔 0 0 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl şu an o hayatı yaşamaya okadar ihtiyacım var ki ben keyfim ve kahyası bana yeter kafama buyruk nereye gittin ne yaptın nerdesin dırdırı yok miss 👌 0 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl O zaman sende sıkıntı duyulan bişey var bunu düşün ve duzelt 0 0 Yorumla
xaviesta Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Burdan yazarken bile gizliden yazmışsın bu şekilde herkesten uzak durursan nasıl arkadaşın olacak 0 0 Yorumla
köpüşbalığı Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Haydaaa yaşın niye 30-35 değiştir onu o zaman illa ki denk yaşta birilerini bulursun 0 0 Yorumla
Sefa3465 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sen kendinle aranı yap, sev kendini boş ver insanları 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Anlaşmakta sıkıntınız var anladığım kadarıyla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hep haklı benim Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl Öyle bile olsa insanlarla anlaşmak anlaşılmak önemlidir Yorumla
Cycholops Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aga bee neden ne yaptın millete 0 4 Yorumla Soran +1 yıl çok konuşuyorum bıkıyolar Yorumla Cycholops +1 yıl 🤨 geçersiz bir sebep bence, kişiliğin nasıl ki insanlara değer mi vermiyorsun yoksa olur olmadık yerde olumsuz laflar mı ediyorsun. Çok konuşan insan benim için hiç sorun olmaz mesela ama dengesiz insanları sevmem 🙂 Yorumla Soran +1 yıl çok komik video gösteriyormuşum kardeşime ama ona komik gelmiyormuşş Yorumla Cycholops +1 yıl Onun seveceği tarz videolar at sende veya farklı arkadaşlar edin Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. sosyal olmak için ne yapıyorshn 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hepimizde var aynısından 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Zamanla arkadaş edinirsiniz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. İnsanlara gerek yok zaten 0 0 Yorumla
Desert6931 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Tek başına mı yaşıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. Nen yaşarım senle 0 0 Yorumla
Mycone Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Aşırı ne? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl aşırı yalnız Yorumla Mycone +1 yıl Yalnız mı yaşıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl kardeşimle aynı odada yurtta Yorumla Mycone +1 yıl Yaşınız kaç Yorumla Soran +1 yıl 21-20 Yorumla Mycone +1 yıl Güzel bir yaş kendine bir arkadaş edin hayatın tadını çıkart Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
yazma o zaman moruk
Magdur edebiyati yapma sende gece gece
öyleyim sanane
youtube.com/shorts/iVS-DxDARew?feature=share
sanane işte gıhşvfcjdlkmx defol bi yaa
Defol falan oluyomu şimdi 🥺
tamam
Bence yalnızlık sanıldığı gibi kötü bir şey değil. Ben çok seviyorum mesela. Yalnız yaşayıp kendinlw mutlu olmayı öğrenmek lazım sadece
ya insanın sevdikleri de kendisinden haz etmeyince üzülüyor
Anlıyorum seni ama ben onu da çok takmıyorum
Kendinize zaman ayırın ve biraz kafa dinleyin bence. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin. Hepimiz yalnızız 😔
şu an o hayatı yaşamaya okadar ihtiyacım var ki ben keyfim ve kahyası bana yeter kafama buyruk nereye gittin ne yaptın nerdesin dırdırı yok miss 👌
O zaman sende sıkıntı duyulan bişey var bunu düşün ve duzelt
Burdan yazarken bile gizliden yazmışsın bu şekilde herkesten uzak durursan nasıl arkadaşın olacak
Haydaaa yaşın niye 30-35 değiştir onu o zaman illa ki denk yaşta birilerini bulursun
Sen kendinle aranı yap, sev kendini boş ver insanları
Anlaşmakta sıkıntınız var anladığım kadarıyla
hep haklı benim
Öyle bile olsa insanlarla anlaşmak anlaşılmak önemlidir
Aga bee neden ne yaptın millete
çok konuşuyorum bıkıyolar
🤨 geçersiz bir sebep bence, kişiliğin nasıl ki insanlara değer mi vermiyorsun yoksa olur olmadık yerde olumsuz laflar mı ediyorsun. Çok konuşan insan benim için hiç sorun olmaz mesela ama dengesiz insanları sevmem 🙂
çok komik video gösteriyormuşum kardeşime ama ona komik gelmiyormuşş
Onun seveceği tarz videolar at sende veya farklı arkadaşlar edin
sosyal olmak için ne yapıyorshn
Hobi bul geçer
hepimizde var aynısından
Zamanla arkadaş edinirsiniz
İnsanlara gerek yok zaten
Tek başına mı yaşıyorsun
hayır
Tanışabiliriz
Nen yaşarım senle
Yaz.