Kafam Neden Bu Kadar Karışık?

9 aylık çok güzel bir ilişkim vardı. Partnerim beni çok seviyordu bunu derinden hissedebiliyordum. Öyleki beni hayatının merkezine almıştı. Beni kırmamak için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Lakin ilişkide ben kendimi erkek rolünde hissediyordum. Kişilik olarak benden daha baskın, ağır duruşlu olması gereken birisini istediğimi fark ettim ve ayılmak istediğimi söyledim. Biz ayrılmadan önce ilişkiden baya sıkılmıştım. Ve ayrıldığım zaman üzülmedim. Düşünmedim. Hatta ayrıldıktan bir iki gün sonra her şeyi sildim. Gayet normalmiş gibi hayatıma devam ettim. Bir ay sonra başka birisi dikkatimi çekti. Ama hoşlantı falan yoktu. Çünkü insanları tanımadan, onlarla vakit geçirmeden onlardan hoşlanabileceğimizi düşünmüyorum. Sadece etkilenme o kadar. Eğer açılmazsam bu işin platoniğe gideceğini ve gereksiz bir hal alacağını biliyordum. Bu yüzden gittim açıldım ama öyle senden etkileniyorum falan demedim tanışmak istediğimi söyledim. O da kibar bir dille istemediğini söyledi bende saygı duydum. Bu olaydan iki ay sonra falan da bana zaman zaman yaza bi çocuk tekrar yazdı. İlk yazdığı sıralar başta bahsettiğim kişi ile sevgiliydik. Bende o yazdıktan sonra fotoğrafımızı koymuştum ve uzun bir süre yazmamıştı. Yazarsa da konuşmak istemediğimi belirten cevaplar veriyordum. Fotoğraf paylaşmayınca ayrıldığımızı düşünmüş olacak ki tekrar yazmaya başladı. Ben bi hikayesine yanıt verdim ve çocuk o günden sonra iletişimi hiç koparmadı. Bir iki ay sonra uzun dönem askerliğe gidecekti. Ama askere gitmeden önce aşırı geç yazmaya başladı. Ve kafamda yatmayan noktalar vardı. Ben bu muhabbeti açınca bana askerde bir aylık eğitimdeyken konuşmayalım dedi. (Hala Instagram üzerinden takipleşiyırduk numaramı vermmeiştim çünkü aşırı güvensizdim ve o da bunu biliyordu) bu olay beni daha soğuttu ama daha sonra halası vefat etti bende numaramı verdim o da buna nihayettt diye bi tepki vermişti fjfjfjffk benden dolayı isteyemiyomuş. Velhasıl kelam o bir aylık eğitimini tamamladı şu n askerliği başladı ve bir o bir aylık eğitimdeyken konuştuk. Ama içime bi şeler sinmiyor. Ve son zamanlarda başta bahsetmiş olduğum sevgilim çokça aklıma gelmeye başladı. Neden böyle oldu sizce ne yapmalıyım. Aslında büyük korkularım var. Asker olan çocukla hala yüz yüze tanışamadık bu arada. Bu yüzden onun kendini tanıttığından daha farklı biri olarak çıkmasından korkuyorum. Ve ilk sevgilim neden aklıma gelip duruyorr
Kafam Neden Bu Kadar Karışık?