Güncellemeler
1 yıl
Şu anda daha önce 2 evlilik yapmış ilk eşiyle çocuklar için görüşüp ikinciyi de hala seviyor gibi ama bana da diyor ki onunla da çocuklar için görüşüyorum neredeyse bir aydır birlikteyiz benden yaşça baya büyük kendisi ben onu her şeyiyle kabul ettim sevgili olduk bana ev aldı geceleri benimle sonra 2. Eşinin yanına gidiyor beni engelledi şu anda karısının yanında aradığım için hakaret edip engelledi sürekli tartışıyoruz benimle evleneceğini söylüyor beni sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum gitme
Güncellemeler
1 yıl
Gitmek istiyorum bırakmıyor sizce ne yapmam lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gitmelisin belki boşanmadı bile
Hayır 2. Eşi ile imam nikahlı evli ilk eşi resmi ama onunla davaları hala sürüyor
Boşanmayı düşünmüyordur bence
Bilmiyorum o kadar ama kafam karışık ne yapmam lazım
Sen hiç evlendınmı
Hayır daha 20 yaşındayım
Adam kaç
Baya büyük benden
Senden büyük biriyle üstelik evli biriyle neden oluyon
Aşığım çünkü çok seviyorum evli derken 2 karisiylada sadece çocuklar için konuşuyor yoksa öyle evlilik hayatı yok
Ayneb ondan kötü davranıyor
Ev kimin adına o önemli
Kendisinin adına ama bana verdi
Sen ne yap et o evi üstüne yap boş yere de duygusal olma mantıklı ol
Ya anlatmak istediğim şu an benimle zaten kendisi baya zengin ama bana kötü davranıyor
@Mahşerin_Yakışıklısı s.. istese bir sürü çevresinde karı var beni şu an da da bırakabilir ama seviyor bırakmıyor ben gitmek istiyorum bırakmıyor
Abla sen sokakta mı yetiştin. Nedir bu eziklik sevdası. Nedir bu şiddet sevdası. IQ -1
Yaaa tabi tabi. Benim de gğtüm bulutlarda dolanıyor.. :D
@Mahşerin_Yakışıklısı ne alaka olum seviyorum kendisi benim için o önemli aşık olduğum için yanındayım yoksa beni kimse tutamaz sevmesem durmam bir dakika bile
Anladım... Seni bu yolundan peygamber gelse döndüremez.
Bugün yanıma geldi Birlikte zaman geçerdik sonra gitti karısının yanına ama karısıyla görüşme sebebi çocuklar için beni sevdiğini söylüyor ama sürekli tartışıyoruz bana hakaret ediyor zaten kendisi de bana diyor işte sana evi vereceğim üstüne araba alacağım şunu yapacağım
tamam onları üstüne alana kadar ayıya dayı de ve lütfen hayatını ciddiye al bu bir romantik film değil çünkü
@Mahşerin_Yakışıklısı ne alaka kardeşim sevmese durmam diyorum ya
Ya şunu engelle
Sence ne yapayım bana yeri geliyor prenses gibi davranıyor yeri geliyor hakaret ediyor gidicem diyorum ne halin varsa gör diyor sonra seni hiçbir yere bırakmam diyor seviyorum diyor hamile kalmak istiyorum ke ndisjnde ilk zamanlar kendisi istiyordu şimdi istemiyor sence hamile kalayım mi
Nerden bakcam
Bizimki de karışık. Düşünüyorum.
Neden
Boşalt sen de
Noldu
Kimin değil ki
Neden
Noldu aga
Niye
Nedennn
hangi kafan