Eskiden babam hep sorun cikarirdi, simdi annemle ayrildilar travmalarimi yendim mi ya da bi yere gömdumu bilmiyorum, gittim babam yasindaki bi adama asik oldum, yuvasi dagildi, Şu an yapa yanliz ben 30 yasindayim o 60 yasinda, bu duruma aileme nasil soylerim? Nasil dugun yaparim herkes dalga gecer, birakamam, adamin benden sonra hayati bitti ustelik ona karsi duygular besliyorum, o benim herseyim oldu butun eksikligimi tamamladi, fakat gelecegimle ne yapacagimi bilmiyorum, annem zaten depresyonlu gezip duruyor, hayati bi haber yasiyor ama boyle birsey ortaya cikarsa beni evden atar, isim yok, herseyi erteledim, gelecegimle ne yapacağım ben? Ustelik adamin eski esi hala bi nefretle geziyor aradan nerdeyse on bes gecti, bilmiyorum nasil olur bu durum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç utanma yok mu sende baban deden yaşındaki adamla birliktesin
Utanmam gereken sey nedir tam olarak?
Adam 70 girince başka birinin yuvasını daha yıkarsın nasıl olsa onursuz gurursuz ucuz peynir
:/ neden bu sekilde dusundu
Nasıl düşünmem gerekli peynir. Daha dur bakalım annen öğrensin millet öğrensin ilişkini ondan sonra görürüm ben seni. Allah bilir kapalı ve Müslümanım dersin
Ben kapali degilim, ama iyi fikirmis😂 ama yapama oyle birsey dini neden alet ediyim, dinle pek bir alakm yok, de ben napacam dogru diyon bu isten nasil cikarim?
Herkese kepaze olunca çıkarsın işin içinden. Düğünde herkes alay ederler 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Morukla evleniyor yazık diye 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Iyide birakamiyorum napacam? Bu durumu nasil normalestiririm? Yapnlarda var bana gelince neden garip geliyor?
Yap bacı yap ne pok yersen ye zaten düşmüşsün çukura senin işin bompok Allah bile bişey yapamaz sana 😂😂😂
Naptın ki yuvası dağıldı?
Beraber oldum onunla
60 yaş erkeğinde ne buldun yavrum
Saygi, sevgi, deger, durustluk, say say bitmez, en azindan yasitlarim gibi cocuksu git gel akili degil, kadina deger vermeyen hergun kiz degistiren biri degil, o yastaki bir insan deger veriyor, seviyor, ve sozunun arkasinda ciddi biri gitti esine ilk gunu ben baskasini seviyorum senden bosanacagim dedi, kimseyi oyalamadi, normalde oyalar yikmazdi, yani ne bulmadimki?
Peki 30 yaşında bir kadın sadece duygusal bir varlık mıdır? Fiziksel tatmin?
Kadinlarin duygulari daha baskin geliyor oyuzden erkeklerle cogu zaman anlasamiyoruz ya, sizin akliniz gep oraya gidiyor, gerci geneleme yapmayim, erkeklerinde duygulari var, kadinlarinda cinsel istekleri var, fakat o donemler benim cinsel isteklerim pek yoktu, suanda zqten oldugu zaman o bana yetiyor, zamanla yetmesede olur bana beni sevdigini soylemesi bile nim icin yeterli, sonucta bazen genc erkeklerdede sorun oluyor, erkenden bitiyor her kadin fiziksel tatmin oluyormu saniyorsun cogu beli etmiyor ama tatmin olmuyor, bizim takildigimiz konular farkli ince seylere bakariz, mesela uyurken ustumu ortmusmu, yemek yerken beni bekliyor mutfaktan ciktigimda yemeye basliyor, sanah uyandigimda cicek koyuyor yanima her gun degil ama bazen yapiyor bunu, cikarken disari dikkatli ol seni cok seviyorum diyor endiseleniyor, yani kucucuk seyler var say say bitmez
Bebeğim çok basit düşünüyorsun. Kadınlar sanıldığı gibi salt duygusal değil. Max 5 yıla anlarsın hatanı. Bekleyip gör yetiyor mu yetmiyor mu
Şu an on ila bes yil yazdim oraya ama Şu an tami tamina sekiz yildir beraberiz? Dokuzuncu yila dogru illerliyoruz
Kadında patlama yılları 30larin ortalari. Onu baz alarak dedim daha çok. 30 cizginiz büyük. 30 sonrası aşk meşk azalıyor gün geçtikçe fizyolojik ihtiyaç ön planda
Bilmiyordum, bu ispatlanmis birseymi herkes icinmi gecerli, umarim bende boyle olmaz cunku onu cok seviyorum, bazen fizyolojik cekim oluyor ama sadece ona karsi bi baskasina karsi olmuyor sebebinife bilmiyorum,
Özelden detaylı anlatayım mı? Burası yoruyor
Paranoyasına girmişsin
Nasil bir paranoya
Yaşadıklarinla psikolojik yıkım gibi
Biraz acikliya bilirmisin tam anliyamadim?
Hikayen ilginç hayat sana adil davranmamis
Hem yuva dağılmış hem ortada kalmışın ne diyim ki tercihlerin seni dibe çekiyor , asıl tranva aile öğrenirse başlar. O yüzden paranoyasına girdin sende
Evet simdi anladim, zaten ailem yuzunden bu haldeyim yanlis kararlar aldim saglikli dusunemedim, tam onlara ihtiyacim varken beni yanizliga suruklediler, biraz daha saglikli dusune bilsem karsimdaki insanida durdururdum oda hayat hikayemi duyunca uzuldu, duygulari karisti, yanliz birakmak istemedi beni fakat Şu an kendi yanliz, onu yanliz birakamam
Kalbini dinle bence, onda bulduğunu okudum güzeldi
Geçmiş olsun