hepiniz düz düz ne sıkıcısınız :D
Benim kafam ters çalışıyor?
hepiniz düz düz ne sıkıcısınız :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani farklı düşünce ama çokta anormal değil abim bana bişeyini sorunca bende direk bende değil diyorum diğerleri oek yaptığım şeyler değil olsun aman ya tek dert bu olsun boşver farklılık iyidir 😂
Aman bosver tersden calisdin bizimkiler düzden calisiyorda ne oluyor bacin
Sen küçükken soldan sağa geçme olayın oldumu? şu an hangi tarafın baskın..
Hani bilim adamları diyorya insanın ne tarafı baskınsa beyninin büyük bir kısmı otarafı kullanır.. Ben 7 yaşıma kadar solaktım sonra sağa geçirdiler.. solakların daha zeki olduğunu söylerler.. Benimde beynimin çoğu insandan çok farklı çalıştığını düşünüyorum acaba beynim hangi tarafı kullanmakta aradamı kalıyo yoksa tam ortasınımı kullanıyo diyorum bazen😊 daha ince düşünüyorum yani bana genelde o nerden geldi aklınayı çok kullanıyorlar çok değişik huyların var falanda diyorlar. . o yüzden sordum solak olupta sağa mi geçirdiler benim gibi..
Yok normalsin korkulacak bişey yok bence Aslında ben senin durumu şöylede düşünüyorum karşındakine bir şey anlatmak istediğinde onun yanlış anlamaması yapmaması hatta yanlış yapabileceği şeyide düşünüp ona yapmaması gerektiğini bile söylüyorsun adres soran kişiyi bile önemsiyosun başından sağmak adına üstün körü anlatıp ilerde nasıl olsa başkasınada sorar demiyosun.. Normalsin normal olması gerekenden daha normal..
Cevap
2Cevap
Senin devreler komple yanmış bacım.
Anlamadım hiç bir şey 😂
çok enteresan bir vakasın
nasil yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar