AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
232Cevap
puahahhaha sosyal yardımlaşma he :D orspuluğun yeni adı sosyal yardımlaşmamı olmuş :)
Iradesiz ve karaktersiz bir eylemi sosyallesmeye cektigine inanamiyorum. kurani ac o dogruyu soyler sana
Ya bırak memleketi bu senin bedenin kimseye anlatma ya da yurtdışına yerleş. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin
değişiksin ya da farklı :)
sen bir ataist olarak neye inanıyorsun?
Sen bir erkekle neden cıkarsın ki, kendini tatmin etmek için mi sevmek için mi? eğer ikincisiyse bunu onun öğrendiğinde yaşayacağı acıyı bir düşün.. sonrada biraz utan
Bu birazda karakter meselesi bence, ben bugüne kadar kimseyi bu konuda yargılamadim kim ne isterse onu yaşamakta özgür tabi ama bn bana ait olanı başkasıyla düşünemiyorum
Toplumda anarşinin, suçun önlenmesi ve düzenin sağlanması için.. Dinler de bunun içindir. Ve bu kurallar din aracılıgıyla topluma enjekte edilmistir. (Inanclı biriyim)
herkes kendi bildigi dogrularla yasar... yaptigin sana dogru geliyorsa ve yasayacagin hayati ona gore sekillendirebiliyorsan (: gerisi...
Yaptığın derken? Soruda ne yazıyo nerd3n uyduruyosun ne yapmışım neden kimse anlanayıp alakasız cevaplar veriyo
azcik aciklama yapayim o zmn.. yazdigim cevap genel oldugu icin istedigin yone cekebilirsin o yuzden yazdigimin ahlaksizlikla alakali oldugunu dusunuyorsan kendini biraz daha zorlamaisin (: eger cevap olarak tek tarafli bir sey yazmis olsaydim boyle yorum yapmazdin demek ki hata bnde (:
kardeşim biz erkeklere sesleniyorum evleneceğin kızın bakire olup olmamasını takmadığın zaman toplumsal olarak sevişmeye daha duyarlı oluruz , bence :D
Bana göre herkes kendi ahlak çerçevesini kendi belirlemeli. Başkaları için yasamaktan vazgecmeli ve içimizden geldiği gibi yaşamalıyız. Sen nasıl mutluysan öyle yasa. Boşver gerisini.
bişey cok elden gectıkten sonra degerı kalmıyo tamam dın konusu bı kenarda duradursun ama bazı şeylerın bari bazı şeylerin dıyorum bak bir anlamı bir özelliği olsun be
Gözlerinden öpüyorum. Başkaldırımı severim senin. Sevgiler diliyorum.
Zina olması bir yana midesizlik ya. Herkesle sevişilir mi..
Demi
şimdi demek isteeğin ne anlamadım kız bir kere verdiyse motor olup piyasadamı çalışşsın
peki bu tarz degerlerin yoksa neden profilini gizliyosun. istegin kadar kisiyle birlikte olabilecegin kadar ozgur bir ulkedesin. bacak arana polis gozetimi getirilemez dimi
Abazalar bir sürü mesaj atcak onları okumadan açmak bile dert
o zman ozelden yaz
sen muhafazekar olmayan %50nin yanında ol boşver diğer %50 yi onlar evlerinde otursun :)
Benim diyeceğim bir şey yok çünkü alan memnun veren memnun neden milleti yargılar gibi yapıyorsunuz isteyen istedigiyle yatar
@seyoby kıyamam yaa :) Allah yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısını diliyorum ;)
@Arzu2806 tamamda neden buraya yazdın :D
@seyoby :D :D ya telefondaydım o ara yanlışlıkla olmuş, şimdi görünce çok güldüm :D
@Arzu2806 tamam teşekkürler , inş cesaret gelir :)
Bunlar ne boyle
Zina çok günah. Lakin herifler dibine kadar yasar. Erkek yapinca milli kadin yapinca kevase. Vur damgayi. Aklinizi s...
objektif yorumundan dolayı tebrik ediyorum
Allah boşuna yasak kılöamıştır... İleride çocukların birbiriyle sevişse hoş olurmu?
Aynen ben de boşuna yasaklamamıştır bir bildiği vardır diye kendim de kavramaya çalışıyorum
Hastalıklarda cabası... Düşünsene evli bir adamın karısını aldatıyor ve aids kapıyor bunu karısınada yeri gelir çocuğunada bulaştırdığını? aslıNda herşey bizim iyiliğimiz için...
Aldatmak kandırmak kötü bişey ama aldatmadan herkesle yatmanın ahlaksızlık olarak görülmesinin hastalık bulaşır diye düşündüklerinden olmadığına eminim
Ahlaklı olmayı emredende allahtır... O iyiliği emreder, çirkinliği fenalığı azgınlığı yasaklar... Bu yaşanılan şey iyi bir şey diyemeyiz ki. Toplum olarak uydurulmuş birşey gözü ile bakılması yanlış bana göre. Ki zaten ahlaksız diye başkalarına b*k atanlar emin ol daha ahlaksızdır.. Çünkü allah insanların kusurlarıyla alay edenleri sevmez kusurlarını örteni sever... Senin dediğin olay yani birden çok kişiyle sevişmek hayvanlara özgüdür.. Çünkü onlar kardeş anne baba akraba ya da diğerleri diye ayırt etmezler... Bizide hayvanlardan ayıran özellik akıldır...
Dinden bağımsız düşünmeyim o zaman kaç tane cevap okudum uykum var sabah sınavım var kafa kalmadı be
Aslında yaşadığımız çopu hatta neredeyse hepsi dinle bağdaşan değerdir.. Sadece seçim yapmak bize bahşedilmiştir..
belli üstün den geçmişler şimdide acısını bizden çıkartıyor * koduğum seni
Hayır bir kere böyle bişey yaşadım ve istemediğim haldeydi
Erkekler yapar kizlar yapamaz kizlar anne oluyor diyenler var erkekler baba olmuyor cunku sacmaliga bak
Toplumun tabuları vardır ve onları yıkmak çok zordur. .
Farklı insanları severim, yani bu tabulara meydan okuyanları, ama yanıma çok yaklaştırmam..
sorun vermek ya da vermemek değil.. o an hissettiği önemli, kişinin vicdanı rahat ve isteğini aldıysa sorun yok demekir.. unutmayın yollu kadın yoktur, yoldan çıkaran erkek vardır..
Aynen dediğin gibii her haltı yiyip sağda solda namus bekçiliği yapan tipler özellikle ayrıca cinsellik yaşanması gerek her içimizde bastrılmış olan bir duygu olmaması gerek.
Ya arkadaşlar neden bayanı ipe götürdünüz? Siz neden birileriyle yatmıyorsunuz diye yargılayan var mı sizi. Kim nasıl isterse öyle yaşasın. Size bir zararı varmı? Size ne?
İnsanın kendisine saygısı olmalı insan ile hayvanı ayıran en önemli özelliği aklıdır ve insanla insanı ayırt eden en önemli özelliği de aklını kullanan ile kullanmayandır
Şu açıdan bakmak gerekir. Eğer sadece sevdiğin deger verdigin kişilerle sevisiyosan bunda bir sıkıntı yok da her hafta barlara akıp hic tanımadigin erkeklerle sevisiyosan evet. Sürtüksün.
o. rospuluk ne zamandan beri ahlaklı bir davranış sayıldı mk?
Kocanın her gece baskalarının koynunda ınledıgını hayal etmek mıdenı bozmuyorsa ben bırsey dıyemem
Dinimize gore gunah sen ateistsen bir yorum yapmicam sonucda yanlis olduguna ikna olmayacaksindir
Cunku kendileri yapamadiklari icin bilmiyorum her koyun kendi bacagindann
Ahlak anlayışın neleri kapsıyor önce bunu bilmemiz lazım gelir
bu senin hayatın, öyle istiyorsan yaşa ama insanlara garip gelmesi normal çünkü din ve geleneklere ters bir durum. nedeni ise toplumsal düzenin ile yapısının korunması olabilir
Bana gore sorun yok ben zaten sevisilmesinden yanayim
Cansin ;))
insanların ailesini örnek alması herzaman güzel değil anlaşılan :)
maksat yatıp yatmama değil kişinin kıyamet gününde Allah'ın karşına nasıl bir kul olarak çıkacağı.
Dinden dolayı da olabilir başka sebeplerle de ama cinsellik sır olmaktan çıktıgı müddetçe toplum tarafından aşagılanmaya mahkumdur. Yoksa onca kaşar var kendini gizleyen ve bu nedenle kimse tarafından aşagılanmayan...
haklısın aslında toplumsal yardımlaşma ve dayanışmaya girebilir bu fakat biz insanlar b*kunu çıkartırız korunma işini beceremeyiz babası belli olmayan çocuk sayısı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar artar
bu dediğin bize özel bişey diğer toplulukları incelersen birşeyler bulabilirisn özellikle avrupadakiler
sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışımız farklı :/
:)))
Dogru bildigini yap sen. kim ne diyor takma sakin. istedigin kisi ile sevis. bu dunyaya kac defa gelecen
Biri * biri am, sence hangisi hangisine çakıyor? Çakan mı övünür, çakılan mı övünür. p*rno yıldızlarından yolda giderken bayanları neden laf yiyor erkekler ise neden övülüyor. Bu sorularıma cevap verirsen kendi sorununu da çözmüş olacan.
Hasta yala bu fazla üstüne gitmeyelim onu anşıyomuş gibi yapalım:) he he tamam süpersin
Ben soru soruyorum bişeyi savunmuyorum sorduğum için aksini idda ettiğimi sanıyosunuz gerçekten sen de anlamamışsın
Konuşan resim
https://i.hizliresim.com/EEoLlZ.jpg
Kime göre neye göre? Hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Kimsenin kimseye karışma hakkı yok.
kim diyor ahlaksızlık diye? yürümeyen bir ilişkiyi sırf tek eşli olacagım diye yürütmek mi ahlak? ya da arzulamadığı biriyle sevişmek mi ahlak sırf tek eşli olacagım mantıgıyla?
Toplum ahlakımız ve kültürümüz buna müsait değil bir çok kişiyle sevişen kız veye erkeğin masumluğu gitmiştir bana göre biz hayvan değiliz. Bizi hayvanlardan ayıran bir diğer özellikte bu
Buna namussuzluk deniyor
Herkesle sevişmek isteyen gitsin genel-ev de çalışsın neden çoluk çocuğun ahlakını bozuyorsunuz? Üstelik evlenemeyen insanlar da var biraz saygılı olmak lazım
Toplumsal normlar..
İnsan toplumsal bir canlı o yüzden mutlu olmak için toplum ayak uydurmalı.
o kız kimseye ait olmaz ve kimseye ait hissedemez çünkü kendini
Bu sadece maalesef bizim gibi geri kafalı toplumlarda var..
Dinen günah dostum gerı kafalılık degıl ;) he bende yaptım yapmadım degıl ama ovunmedım... Gunah oldugunu bıle bıle yaptım ama bızım toplumumuzda kızı her zaman temız ısterler evet kendılerı buna uymaz ama bu boyledır...
Unutmayalımki bu ülkede müslüman olmayanlarda var herkez dinini içinde yaşasın kardeşim banane
@meryh size birşey dicem çok kişi ile beraber olmak sana normal geliyorsa sen ve sizin gibilerin genel evdeki kadınlardan ya da eskort kızlardan farkınız ne acaba? tek farkınız para anlamanız olur bu kadar sizin çocuklarınız da onunla bununla yatsın siz gurur duyarsınız heralde çok güzel hareketler de mezhebi geniş diye bir skeç var bence izle tam. size göre
Senin fikrin düsüncen indiajac3 hatta bütün sabit geri kafalıların düşüncesi.. K. Bakma ama yabancı ülkeleri ele alalım mesela onlarda ilişki yasıyorlar hatta bazı ülkelerde bakire kızların evlenenememe yasağı var peki onlar orospularmı? Ben her önüne gelenle ilişkiye girmekten bahsetmiyorum yalnız.. Kendi seçmiş olduğum kişilerle ilişkiye girmekten bahsediyorum.. Benide ayrıca kimsenin düşüncesi ilgilendirmiyo. Sadece saygı duyarım hakaret edilmedikçe..
çünkü erkeklerin ağızları durmuyor, kadından çok dedikodu yaptıkları için,
Bunun neresi sosyal yardımlaşma. Şimdi genelevdekiler en büyük yardımsevermi oluyor.
Hoşuna gidecekse annende herkese versin belki öyle düşününce için sızlar babanın kim olduğunu bilmeden bir ömür sürseydin bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum
Herkesin kendi hayatı ve kendisni bağlar. İstediğin gibi yaşa.
Sonuç olarak Tam istediğin ne?
Sevişmek mi istiyorsun savaşmakmı : D
her iki taraf içinde ahlaksızlıktır yaradılış gereği olmaz olamaz
Dinden dolayı ama din olmasa da insanın içi rahat etmez her tende huzur bulamazsın..
Babana sor annem senden önce 1 değil 2 değil tam 3 kişiyle birlikte olmuş olsa ne yapardın diye :)
Aynn :)
Benim birşey dediğim yok bende eşcinselim.. Herkes hayatını Yaşar ve yaşadığından kendi meauldür...
Sen dinine baglı değil hatta dininden bir kelimesini bilmiyosun belli
Gel kanka sosyal yardimlasma yapalim gayet dogal yani ne var bunda.
bro hepmizin yardıma ihtiyacı var hangimize yetişsin :D
Kankam isini bilir :)