AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
232Cevap
Sosyal yardım ve dayanışma denmesine gerek yok fuckbuddy diyorum ben fuckbuddy listem baya kalabalık.
bu işte erkek kız ayrımı olmaz
bazı özeller özel insanlara özel günlerde sunulmalı
herkese verirsen özelin gider
Alan razı veren razı banane? Ben ilgilenmem bu tarz ilişkilerden ;)
Ben de öyle
Tanışalım o halde? Ben gibi düşünen birisiyle sohbet etmek beni onurlandırır..
Yat kardeş Bisey mi dedik sadece düşün biraz yarin çocuğun oluck kızının gelenin gidenin zevk aleti olmasını istermiydin
ne alakası var ya kalbi ya da başka şeyi çuval olmuşla kim evlenmek ister
Evlilik nerden çıktı ben evlenmeyi bir kişye bağlanmayı normal mi karşılıyorum. Bu bir takıntı değil mi
sen paylaşmayı seviyorsun demekki sana benzeyen biri çıkar inş karşına evlilik konusuna gelincede ben genel anlamda konuştum
bugün seninle sevişsem yarında en yakın arkadaşınla ne düşünürsün hakkımda :D
Neden öyle düşünüyoruz peki?
sen cevap ver ben ona göre söyleyeceğim
Bişey düşünmem
sen çok geniş birisine benziyorsun açıkçası ben kendimi kullanılmış hissederim
Sadece bir kişi olunca kullanmış olmuyo mu
o manada değil kullanılıp atılmış bir peçete gibi düşün
Neden senin bana yaptığın şey ölümcül bişey mi sen onu yapıp gidince benim hayatım altüst mü olcak sen yoluna ben yoluma peçete tek kullanımlıktır insanlar tek kullanımlık mı
diyelimki sevgiliyiz ve yaptık bu işi ama sen benden ayrılıp yakın arkadaşımla da aynı şeyi yaparsan bu benim zoruma gider çünkü ben sana değer vermişim o yüzden
Sevgililik ne oluyo hayatımızda bir kişi olmak zorunda mı
bence bu uzar böyle seninle baya konuşmamız gerek bizim istersen tabi
herkesle sevişiyorsan onun başka bir ismi oluyor assalama deıl
Yaptığımdan değil sadece bu kurallar neye göre oluşuyo merak ediyorum
hayat kadını dıye bır tabir var bilirmisin bilmiyorsan arastır kimdir niye öyle denir bir sor google amcana :)
Ee peki o insanlar neden hor görülüyor
e bizim gelenek goreneklerımızın kokunde boyle bırsey olmadıgından dolayıdır avrupada bu yaygın bısey o yuzden sadece bızım ulkemızde hor gorulur ve hos karsılanmaz
herkes kendisinden sorumlu, nasıl istersen öyle yaşarsın. ben bu konuda kimseyi gözlemlemem de yargılamam da
Her şeyi dine yıkma gelenek ve göreneklerimizede aykırı bu durum iyikide öyle :)) yozlaşmayınn...
Aynen katılıyorum dediklerine. Maalesef bizim insanımızın yapısında var. erkek yaparsa erkektir yapar. Kadın yaparsa o... u olur. Yok böyle bir zihniyet.
bana göre ahlaksızlıktan çok o adamı düşürdüm sürekli. o yüzden istemem
Valla cevap bulamadim ne istiyorsan yap ben kinamiyom
ahlaksızlık erkek içinde kız içinde ahlaksızlıktır.
Karşılıklı Rıza varsa ahlaksızlık sayılmaz , ama biz bir Ortadoğu ulkesiyiz
Çünkü bizim milletimiz ahlak ızerine kurulu ahlaksızlar yüzünden milletin ajlakları bozulabiliyor zamanda shşr zaman her şey normal
Ver al gruba gir bu senin tarzin. Eger insanlarin tepkisini merak ettigin icin sorduysan alacagin cevaplarada kizmamalisin
Azcık amının bir asaleti olsun be kızım fakir amcıgı gibi vermeyin herkese diye aşağılanıyor
Aşifte olmamanız için. Karnınız üstüne binen işi bitince gidenler olmasın diye ama siz hal diyorsunuz neden nasıl niye !
Aşüfte olmasın o B)
Sordum mu kardes düzelttim hatanı zoruna gittiyse açık söle ben de bilirim hakaret etmesini ;)
biz düğmeci değiliz.. @oyhyiter
Tamam kısa kes uzatma hade
abisi benim yoruma trvaaaesti hesabınla gelen sensin @oyhyiter
Hıhı tamam yawru :) sana sokmusum ondan biliosun zati
yazık üretim hatası @oyhyiter
Hahah =) ihracat fazlasına bak hele daha dün insan olmus bugün laf sokuo ;)
daha buraya geleli bile 2 saat olmadı. ve sen dünden bahsediyorsun. buraya yazmasam ve sende ne niyetin varsa artık yorumuma yazmasaydın , birbimizin yaşadığından haberimiz bile olmayacaktı. ayrıca fake hesabınla kadınları rahatsız etmen gerekmiyor mu senin? yoksa meşin misin peşin misin :O)((=?)( @oyhyiter
Bayan olup olmadgmı sana kanıtlamak zorunda deilim ama emin olabilirsin senin gibi ibneler cok pesimde ;) bu arada yazdıgımı tekrar oku abisi bir cümlede anlam cıkaramayacak kadar aptalsan ugrastırma beni zırto.
belli bir şeklin olsa bellii ederdin zaten ama neden benim yoruma taktın bu kadar @oyhyiter
Bn takmadım nedense kelime yanlışlığını düzeltmem sana dokundu sorunlusun diorm ya sna :)
yok yani bu kadar samimeyet ne sendeki yani , sen hedef kitlene git benle ne işi var hadi bay bay @oyhyiter
Herkesin hayat tarzı farklıdır. Kimseyi yargılamam. Muhafazakar görünüp de karısını/kocasını her gün aldatanlar var bence tek sorunlu olan onlar.
Allah'ın yasakladığı zinayı nasıl ahlaklı olmak olarak algılayabilirsin sen ya?
sende beyin var mı merak ettim bak şimdi!!!
Herkesin kendi tercihi, kimseyi yargilamamak lazim bu konuda bence, bu bir ahlak olcutu olmamali bencede, ozgurluk olmali
Bu işin erkeği kızı olmaz
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım
inanclarımızın karsı ciktigi seye biz normal bakyorsak, normal olmayan bizleriz bence
Türkiye'nin %80'i yobaz sen onları boşver havlasınlar sen hayatını yaşa.
Madem ki normal, bize de ver o zaman panpa? Bir nevi Fak-Fuk-Fon gibi düşün bunu. Ibjguguguguguf7g77gg7
benden uzak dur ne yaparsan yap
''Baskalarinin emdiği gögüslerden senin bebeğin süt içecek ''
Baska aciklamaya gerek var mı
Sen şu an hiç bişey açıklayamadın
Kendine olmasını istemeyenlerin çıkardığı safsata =)
sakızı çok çiğnersen sertliğini kaybeder :p saygılar..
Evet sosyal yardimlasma olsn. Sende ilk bana yardm edebilrsn
Cunku islam dininde "mahrem" kavrami var.
Yani dinden dolayı diyosun
Dinden oturu tabiiki de. Soyle dusun insanlar dinin gerekliliklerini neden yerine getiriyor? Cehennemden korktuklari icin. Kuranda cehennem yazmasaydi, sevabiyla gunahiyla her kulun yeri cennettir yazsaydi etrafta turbanli kadin ya da ne bileyim namaz kilan erkek kalir miydi saniyorsun?
bir tek cinsellikte bu baskı var namaz kılmayan biri hiç kınanmıyo edepsiz görülmüyo o yüzden dinden bağımsız cevaplar bekledim
Yok namaz kilmayana da var ama bu kadar goz onunde degil. Dinin yanisira cinsellik canina yandigimin ulkesinde hala tabu. Namusu kizlik zarinda arayan zihniyet var bildigin uzere. Her turlu ucundan kiyisindan kosesinden dine baglanir yani bu is
Anan hergün biriyle yatıp kalksa sen veya baban anlayışla karşılarmı?
amacın ne senin ya ben böyle bir dünyada niye varım mk :S
Gizlini acarmisin. Engelleyecegim de
Açmıcam sana musallat olcam
3 harflimisin sen musallat olcan bana.
Yani sen kendine yedirebiliyorsun bize laf kalmadi dagilin dostlar :D
Senin vicdanın rahatsa devam et.
Neye?
Mesleğine.
Son yorum iyiydi + virdim :D
Sana da yardımsever diyebilirmiyiz o zaman?
Hayır
dinimizde öyle
Dindar olmayanlar da ayıplıyor
yani bizim toplumumuzda yanlış görülüyo ayıplanıyo. Kültürümüzde yok
Evet biliyorum bunun nedenini merak ediyorum mesele başka bişeyken paylaşmak güzeldir deniliyor
paylasmak değilde özgür olmak iyidir :)
Haha pardon gülesim geldi. Dininde bir erkek 4 kadın bile alabiliyorki? onlarla kardeş kardeş yatıyor mu sanıyorsun.
hayır tabiki de ve haklısın bu yüzden dine saygım yok benim ve pek inançlı sayılmam sadece toplum böyle bundan bahsediyoduk bizde
Bence kültürünüzün ana fikri şu; sen kadınsın tek bir erkek s. kecek seni ama ben bir erkeğim senin gibi kadından çok fazla alabilirim.
Bu arada teşekkür ederim hemen ''sen islamı bilmiyorsun o kadın almanın şartları var cart curt kem küm'' demedin.
yok demem cunku bende bliyorum neyin ne oldgunu, islamda ne saçma ne gereksiz ve evet bizim kültürümüzün ana fikri saçma
@ateistbirkız eşler arasında bile adaletsiz olacaksa eş almak ağır vebal. Düşün ikinci eş zaruri sebepler dışında bak sadece ikinci eş dedim ağır vebal demektir. Nasıl senin nefsin varsa kızların da nefsi var ve islamın buna saygısı sonsuz. Gerekli şartları sağlamadan ki bunu demek zorundayım bir erkek olarak bir inanan olarak. Şartlar sağlanmadan ikinci eş bile almak yasak ! Eğer bunu bile bile alınırsa ağır vebal demektir bunun altından da o kişi kalkamaz. O yüzden insanların inancına müdahale etmeyin ki şu dönemde 1 eşin bile hakkını adam gibi teslim edemiyorken kaldı ki 2. eşin hakkını 1. eşle eşti verebilelim.
@kosmokos ahahhahahhahhahahhahhah :D ben yarım saat gülerim buna hahhahhah
neymiş şartlar varmış ahaha sen diyelim şartları yerine getirip 2 kadın aldın ikiside aynı anda seks istedi aynı anda mı s. keceksin be yuh adam yuh aynı anda aynı kadını s. keceksin sırf nikah var diye yuh. utanın biraz
her ne olursa olsun ne şartlar olursa olsun 2 kadına seni seviyorum diyeceksin sen. bu mu din ya
taaa burdan bile anlaşılıyor dinde aşk evliliği falan yok
evet din bu değil o zaman kadın da evlensin 4 adamla gerçi siz o zamanda dersiniz kadın k. şardır diye.
@ateitbirkız Sen 1 saat gül bacım. Sana şu an dediklerim boş çünkü imanın bunu anlayabilecek dirayetin yok. Yapabileceğim bir şey yok. Sadece yazdıklarınıza açıklama yaptım. Senin gibiler yüzünden müslüman kardeşlerimiz müslümanlıklarına zarar verebilir. Boş konuşma. ALLAH katında eş almşsa özel hayatlarına karışmak bize düşmez. Eğer bir eşi mutlu edip diğer eşi mutlu edememişse adalette eksiklik göstermiş birini diğerinden üstün tutmuşsa o adam zaten azabını çekecektir İNŞALLAH. O yüzden bu kadar dert etme. Ayrıca çok eşlilik zaruri haller dışında yasak !!! Keyfe göre ikinci eş alamazsın ilk eşinin rızası gerek veya boşanacaksın. Ayrıca aşk evliliği herkes ister islamda da belli şartlar içinde zaten buna müsaade var bekarlar için bahsediyorum tabi bu konuyu. Her neyse sen keyfine bak. ALLAH hidayet nasip etsin ben sizler için dua ediyorum. Gerçekten ima etmeden söylediğimi de bil. Selametle.
@ateistbirkız mobilden yazdığım için harf eksik kalmış ksr bakma.
madem dinde serbest herkes evlensin o zaman 4 5 kişiyle. Madem dinde serbst o zaman niye yasak?
Bizde müslüman ülkeyiz niye burada yok? Sen onu savunuyosun ama savundugun şey ülkende yasak sen bile istesen yapamazsın zaten bir kadın bnu hakaret olarak görür savunduğun şey çok yanlış bil istedim
Ayrıca kahverengi çok eşlilik kadın için yasak neden dersen babasının kim olduğunu belirlemek amaçlı yarın bir gün hamile olduğunda hangi eşinden olduğunu nereden bileceksin? Her neyse eğer inançlı bir bacımsan düşüncelerini yıpratma çok istiyorsan islam profesörlerinin olduğu sorularlaislamiyet. com'a istediğin soruyu aratıp daha net cevapları hadisler ayetler eşliğinde öğrenebilirsin. Senden ricam inançlıysan haddi aşan cümle kurma bacım.
inançlı sayılmam ama allahı flan da reddetmem hiç herkes istediğine inansın. Ve çok eşlilik gereksiz bir konu boşver kapa gitsin
Bir şey diyemiyorum tek duam İNŞALLAH tam anlamıyla iman etmenizi istediğim. Gerisi sizi bağlar sizin hayatınız. Sadece saygı duyarım. Güzel cevabınız için sağolun. Hayırlı akşamlar.
Kahverengili savunduğum şey islam'ın verdiği yalnız şartlar uygun olduğunda hayata geçirilebilecek bir mevzu. Elbette tek eşlilik hem islamın hem bizim temel gayemiz. Ben çocuğumun anne diyebileceği tek insan olsun arada huzursuzluk çıksın zaten istemem ki ikinci bir eşe gösterebilecek her ne kadar adaletli olduğuma inansam da benim için mümkün bir mevzu olamaz. ALLAH nasip etmesin ben bunun derdinde değilim. Ayrıca zevk için 2. eş alanlar ve bir takım iş peşinde olanlara zaten nefret kusuyorum. Bu tipler yüzünden islam kötü tanınıyor ona zaten lafım yok. Neyse kapayalım. Tekrardan hayırlı akşamlar cevabınızı şimdi gördüm yanıtlamak istedim.
ben bu saatten sonra dönemem dine ama dönmekte pek istemem zaten saolun ben çok konustum dindar insanlarla bana iyi gelmiyolar
Yüreğinize dokunan olmamış demek ki. İNŞALLAH düşünceleriniz değişir. Kendinize iyi bakın.
Herkesle seviştiği için seçici olmak lazım (;
Her insan özeldir
Özel olan her olmaz.. Önüne gelenle yatmak nedir? İnsan sever hoşlanır yatarr ayrılır ayrılmaz başkasının kollarına atan var oha mk derim.. Bu ne hız felan..
Canı onu istiyo olamaz mı normal olmayan ne birine bir zararı var mı yok sorun ne
Mide meselesi. Olabilir istediği ile ama seçici olmak güzeldir.
Hıı sırf tipsizlerle yattığı için kınıyosunuz anladım
Erkeklerdede kızlrdada iğrenç
Din bütün kötülüklerin kaynağıdır.
Saçmalama
Gayette doğru bir saptama.
Benim gözümde iki taraf içinde normal değil
Dinden dolayı mı
Saçmalıyosun teyze. d. d
Sen yat istediğinle hadi, bak dalgana.
Sağol ya bu izni bekliyodum
böyle gelmiş böyle gidiyoooo
Nerden gelmiş acaba
zırtonun biri çıkarmıştır
Davranışın bozuksa aşağılanırsın.
niye herkese vermiyorsunuz? :))
Çok yardıma ihtiyacım var
Dogaya ve diğer canlılara bak.
Ne kadar geniş düşünüyorsun yaa ilginç. .. :S
İçinden geleni yap Salla milleti ;)
evet kız haklı hadi toplanıp sevişelim
ÇÜNKÜ : sen İNSANSIN... HAYVAN değil ! .
yok ahlaka gayet uygun
onayi verdim
Kaç eşli anne ve baba istersin?
sosyal yardımlaşma dayanışma:):):)
Ahahahhh
sen 4 kişiyle beraber ol nolcak. d
dinden dolayı olmasa bile giren çıkan belli değil
Zar beyinliler gelir birazdan..
Ohooo çoktan gelmişler bile :DD
Bunun dinle ne alakası var?