Güncellemeler
+1 yıl
Baştan söyleyim hanginiz bu hadsiz pembeli Z kuşağı parçası gibi davranacak olursa sorunuzu kaldırırım herkes haddini bilecek bilmeyene de öğreteceğim. Genetik kodunuz bozuk zaten laf söylemedim daha da gocunmayın.
Bir Z kuşağı tayfası gördüm yolda bana yol açmak için mi bilmiyorum. Liseli oğlan manitasıyla beraber kaldırımdan iniyordu zaten yan yana kaldırımı kaplamışlardı. Ben de dümdüz yoluma devam ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bu nasıl bir saçma soru ya ya bunu takmış olman bile çok utanç verici bunu gerçekten takıyor olman o kadar ezik ki bu kadar nasıl ezik olabiliyorsunuz
Neresi utanç verici anlamadım? Yani buradaki amacın ne olduğunu sormanın neresini anormal buluyorsunuz anlamadım doğrusu.
Abi bak bu hepimizin yaşadığı olay gün içerisinde hepimiz dışarı çıkıyoruz kimisi önümüze geçiyor kimisi önümüzden çekiliyor kimisi arabayla bizim önümüze kırıyor kimisi mal mal dilimize giriyor bilerek bizi sıkıştırmaya çalışıyor yola böyle olayları herkes yaşıyor ama kimse bunu sormuyor bunu Z kuşağına bağlamıyor o kadar saçma ki bak
Açıklayıcı bir cevap verdin teşekkür ederim.
Ben de bir an düşündüm acaba bu güzel kardeşim yol vermek için mi böyle yaptı? diye. Artık düşünmeme gerek bile kalmadı.
Çoğunluğu zorluk görmemiş basit bir nesil herşeyin en zorunu yaşadıklarını söylüyorlar bende z kuşağıyım ama çoğu Faso fiso tek dertleri cinsellik, sosyal statü.
Aklı fikri teknoloji sosyal medya vs. bunların dünyaya yeni adım atmış bu bahsettiğin dürzüler.