Z kuşağı tam olarak ne istiyor? Z kuşağı kendini nasıl tanımlıyor?

Odtü, Boğaziçi, Gazi ve diğer merkezi okullarda ki gençler dahi umutsuz halde hep. Dünya büyük değişimlere gebe ve küresel güçler yeni planların, ötesin de uygulama safhasına geçmişken, kutuplar belirginleşmisken böylesine, bizim gençliğin bunalım takılması, aşk-meşk davasına kendini heba etmesi normal mi?
Evet, avrupa , uzak doğu veya amerika kıtası ; müzikler, filmler , eğlenceleri görünüyor gözümüze ama buzdağının arkası uzay, siber, nano, yapay robot gibi yeni dünya gerekliliklerine ayrılan trilyonlarca dolarlar.
Arap coğrafyası sıfırlandı, tamamen etkisizleştirili, bir tek engel kaldı batının önün de İran ve Türkiye.
Aslın da gençlerin yapacağı bişey de yok, gayretten başka artık, çünki çarkın dişlileri parça parça artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Uyanın arkadaşlar, dostlar uyanın, eliniz-kolunuz bağlıysa kalbinizle, ruhunuzla, zihninizle uyanın. Bırakın aşkmış, sevdaymış , görünüşü hoş, içi boş bütün sapkınlıkları.
Yoksa öyle bir zaman olur ki, uyumak en büyük lüks olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Babamı kaybedeli 20 yılı geçti, Allaha şükür okudum iyi kötü; ilk Matematik , sonra Makine Mühendisliği; hoş hayal ettiğimin yüzde birine bile erişmesem, işimi kurdum, ekmeğimi kazandım. Şu topicte de zerre yalnış birşey söylemedim ki, herzaman eleştriye de açığım.
bir ne yudugu belirsiz hemen oglum falan, başı sonu belirsiz ithamlar ile. İşte bu soytarılık Z kuşağına zehir etkisi. Hem illa odtulu mu olmak gerek, onların derdini bilmek icin 21. yuzyılın şanssızlığı be hey ergen?
Güncellemeler
+1 yıl
Z'den sonra hangi kuşak gelecek, çünki görünen o ki bu kuşak'ta heba oldu gitti. 3 kuruşluk siyaset, partizanlık, ihale, para, saçmalıklar uğruna kaç nesil yok edildi yazık ki ne yazık.
Z kuşağı tam olarak ne istiyor? Z kuşağı kendini nasıl tanımlıyor?