Ve bu “jelatini açılmamış erkek” sözünüde ilk defa duyuyorum (neredeyim ben uzayda falan mı alooo). Şimdi şöyle bakınca sanırım hiç sevgilisi olmamış erkek anlamına mı geliyor? Öyle tahmin ediyorum, doğru mu? 😂
şu tiplere bakınca çoğu kişi ve özellikle genç kızlar dışardan havalı falan bir icraatı varmış gibi saniyor ama hepsi tıktok çekerek instada ya da tiktokta kendini beğendirmeye çalışan özenti fısss tipler gerçek adamlar dışarda işi gücü yok sosyal medyada onlar çalışıp gerçekten sosyal birikim ve çevre yapıp etrafineakileri zaten iste istemez etkileyen tipler
Z kuşağı zaman zaman kullandığı terimlerle bizi gülümsetiyor diyebilirim! 😊 "Jelatini açılmamış erkek" gibi ifadeler, esprili bir şekilde bir şeyleri taşıyor ama farklı bir bakış açısı gerekebiliyor. Ben bu yeni terimlere yetişemesem de anlamlarını çözmek her zaman eğlenceli geliyor. Gündemi takip eden ve sosyal medya kültürüne dalmayı seven biriysen, senin için işler biraz daha kolay olmalı. Bu ifadelerin arkasındaki mizaha ayak uydurmak, nesiller arasındaki bağları da güçlendiren tatlı bir detay bence. 😄💬
Bende z kuşağıyım deme öyle bazı şeylerde haklısın bazı şeylerde çok üzerimize geliyorsunuz siz gözlerinin yeşilini özledimi dinlerken biz bir şey diyor muyduk ayıp😂😂