Ailem beni her yerde zorla goturuyor?

Selamun aleykum arkadaslar 18 yasindayim ailemle yasiyorum 8 ay once ilk sefer panik atagi gecirdim diyebiliriz oyle de psikolojim bozuldu vesveseler kotu dusunceler korkular var bende ve panik ataklar geciriyom bazen hep degil ama 1 ay da bir kere belki oyle bisey ama son kez 20 gun once gecirdim nerde baksaniz sorun su ki ailem ve kimse bunu bilmiyor sadece sevgilim psikolojim destek de almak istemedim ALLAH'A dua etim sadece ve iyi oldum daha cok ama iste ailem her zaman zorla beni goturuyorlar merkezde ya da bir yere ben agliyorum ciglik atiyorum gitmek istemitoeum diye gene diyorlar gideceksin bilmem ne resmen her gun bir yerde gidiyorlar en cok uzak gitikleri zamanda beni de goturmek zorundalar 3 kardesim daha vsr onlar bazen evde kalirlar benle ama iste sknti su ki her seferinde goturmek istiyorlar ben oyle cok insan varken kotu oluyorum panik atak gecirebilirim en cok merkezdeyken kotu oliyorum ihtimal var yani gecirmek icin ondan gitmek istemiyorum cok sukur ALLAH'A RABBIME uzun zamandir gecirmedim de oyle yerlere hic gitmek istemiyom kotu oluyorum cok bszen oyle yerde oldugum zamanda uzak ve cok insan oldugu yerde sevmem gitmeyi iste ama zorla goturuyorlae cok sıkıldım sj durumdan, akrabaya gidicekler birkac gun sonra dogum gun var nasil sakinlesebilirim dogün gunde panik atak gecirmim diye dusunxelerinix tavsiyeleriniz nedir? ALLAH RABBIMIZ hepsilerimize yardim etsin amin
Güncellemeler
+1 yıl
ALLAH butun insanlara yardim etsin yalvariyom ona amin
Ailem beni her yerde zorla goturuyor?