Ailem beni surekli uzuyor?

Kucuklugumden beri annemle hic anlasamazdik hep hareketli bir kiz olgudumu soyler dururdu kucukken onu cok uzer misim. Ama babamla hic bir zaman dusman gibi olmadik babam kolayca sinirlenebilen biridir genelde fakat ben onun bana kizmalarina ragmen cok seviyorum hayatima gereginden fazla burnunu sokmuyor arkadaslarima giyim tarzima eve giris cikis saatlerime asla kizmaz fakat annem elinden gelse beni eve hapseder disari normal bir gunde arkadaslarimla konusup dertlesmek icin disari cikmam icin 40 takla atiyorum resmen bunlari gectim herseyimi kontrol etmek istiyor arkadaslarimla mesajlasmalarima yazdigim gunluklere hatta normal bir ders kitabini acip icine ne notlar almisim diye kontrol eden ruh hastasi bir annem var. Gecen gun dis gorunusumden sikildigimi degislk istedigimi soyledim ve bana soylemedigi hakaret kalmadi. Burnumu deldirmek istedigimi soyledim ve bana yine soylemedigi hakaret kalmadi ben de sinirlendim
Ve kuzenimle beraber anneme ders vermek icin gittik burnumuzu deldirdik cok iyi hatirliyorum teyzemin soyledigi sey suydu canim kizim benden gizli boyle bisey yapmana cok kirildim bir daha boyle bisey olursa beraber gidip yapalim dedi benim annem ise eve gidince telefonuma bilgisayima televizyonuma el koydu ve evden cikmami yasakladi. Her gun ama
Her gun kavga ediyoruz. Beni sevmediginin farkindayim ben de onu sevmiyorum ama cocuk ostemiyosaniz yapmayin kardesim hem cocugun hayatini hem kendi hayatinizi bok ediyorsunuz. Su siralar cok az da olsa disariya cikabiliyorum. Ama annem babamida etkiliyor artik eskisi gibi degiliz babamla ona guvenerek anlattigimi seyleri anneme
Anlatmaya basladi ve eskisi kadar da iyi davranmiyor. Bu gun arkadaslarimla sinemaya gidecegimi soyledim ve agzima etti artik dayanamiyorum cok bunaldim evet benim de hatalrim var fakat bu kadar ustume gelmesi hic dogru degil. Bazen evden kacmayi dusunuyorum ama ne kadar basarabilirim bilmiyorum nerde kalirim ne yer ne icerim bilmiyorum tek istedigim bir kac gun ortadan kaybolmak ve degerimi anlamalari.
Ailem beni surekli uzuyor?