Aile & Toplum 3 ay Sevgilim arkadaşlarıyla sohbet etmemi istiyor, ben de istiyorum ama utanıyorum. Konu bulamıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevgilim arkadaşlarıyla sohbet etmemi istiyor, ben de istiyorum ama utanıyorum. Konu bulamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aile & Toplum konusunda 58,1b cevap paylaştı. O zaman konuşmayın dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ne utanıyorsun senin onlardan eksik kalır yanın yok kendini göster bi burdayım ben de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Arkadaşları kız mı yoksa erkek mi 0 2 Yorumla Soran 3 ay erkek Yorumla Cevap sahibi 3 ay Zorlaması hoş değil hal hatır sor yeterli Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Öyle şey teklif etmesi yanlış 0 1 Yorumla Soran 3 ay neden arkadaslariyla samimi olmami istemesi normal bence Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Guru Yaş: 25 3 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Utanma ya yardir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O zaman konuşmayın dediklerini yapmak zorunda değilsiniz.
Ne utanıyorsun senin onlardan eksik kalır yanın yok kendini göster bi burdayım ben de
Arkadaşları kız mı yoksa erkek mi
erkek
Zorlaması hoş değil hal hatır sor yeterli
Öyle şey teklif etmesi yanlış
neden arkadaslariyla samimi olmami istemesi normal bence
Utanma ya yardir
Pratik yapabilirsin