Hafif zihinsel engelliyim. Hayatım ve yaşadığım zorluklarla ne yapmam lazım?

Arkadaşlar bana 68 Iq ile Hafif mental reterdasyon Teşhisi kondu. Küçüklükten beri insanlar bana "Ne bakıyon?, bir şey mi var?" Demiştir. Ve hep bakışlarımdan rahatsız olmuşlardır ve Ben bunlara rağmen insanlara dik dik bakarım. Geçenlerde bir çocuk (Erkek) Bana dedi ki "Ne bakıyon lan Y****k kafalı" dedi. O an güldüm ama içimden çok üzülmüştüm. Çoğu zaman kendimden utanırım birde. Birde orta okulda felan herşeye gülerdim ilk okuldada aynıydım. Boran diye bir arkadaşım vardı ilkokulda. Ben sürekli gülermişim. Büşra diye bir sınıf arkadaşıma anlatırken beni dedi ki (6. Sınıftım o zamanlar) "Melis devamlı gülüyordu ilk okuldayken. Hoca tahtaya yazı yazardı Meliste ordan eheheheheeeeee diye gülerdi." Dedi ortaokul 5. Sınıfta da buna benzer bir olay yaşadım. Bilişim dersindeydik Hoca birden benim hakkımda "Melis neden herşeye gülüyor?" Dedi Arda diye bir çocukta "Hocam o sınıftada öyle. Hoca ders anlatıyor bu gülüyor" dedi. Orta okul 8. Sınıftaysa Muhammed diye bir çocuk (İsmi gibi kendide hayırlı olsaydı keşke) bana "Ne bakıyon? Ö*ürlü" Demişti sadece o da değil dik dik baktığım için Bana Tipini bilmem ne yaptığım derdi. Allah onun belasını versin. Öyle derdi. Son Zamanlarda Muhammed bana Şizofren demeye de başlamıştı. Anneme söyledim o ilgilenmişti onunla. Liseye geçtiğimdeyse (9. Sınıftım o zamanlar) Caner diye bir çocuk "Mal Engelli tipini bilmem ne yapayım ben senin" demişti. Aradan (Hemen sonra değil aradan aylaaaaaarr geçtikten sonra) Ceyhun diye bir çocuk "sakat" dedi bana. 24 yaşındayım 25 olacam bu durum hala böyle ne yapmam lazım?
Hafif zihinsel engelliyim. Hayatım ve yaşadığım zorluklarla ne yapmam lazım?