Ya sen manyak misin bir de o montofon ayısı için intihar etmek mi?😳 kopyala mesajları aç zina davasını boşa gitsin. Yapmayın gozunuzu seveyim. Kimsenin kumaşı bulunmaz değil ya anlıyorum bağlanmak aptallastiriyor insanı ama mantıklı olmaya çalış. Seni aldattığına göre sana değer vermeyen birinden bahsediyorsak ne intiharından bahsediyorsun? Zamanla atlatacaksın illa ki ilaç zaman herşeye. Delil de vardır diye düşünüyorum elinde mesajlaşmaları. Yoksa da Şu an aldatildigini bilmiyormuş gibi davranıp al o mesajları. Sun mahkemede
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinizin çelişki konuşmaları ve mesajları silmesi sadece arkadaşı olmadığı konusunda şüpheye düşürüyor bu çok normal, konuşmaya çalışın diyeceğim ama hiçbir işe yaramaz inkar etmeye devam edecektir nasıl olsa mesajları da silmiş, bence acele etmeyin takibe alın, şimdi daha dikkatli davranacaktır muhtemelen, mesajlarını ara ara kontrol etmeye çalışın sizi aldattığına emin olduğunuzda boşanın tabiki
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba. Evet bu durum çok zor. Beni de 5 yıllık sevgilim aldatmıştı ve kuzenim demişti. Sonrasında bende nasıl toparlanacağımı bilemedim. Ama bu durumu atlatacaksın güçlü ol. Dertleşmek istersen ben buradayım
12 Yorumla
Soran+1 yılŞifreyide değiştirmiş telefonun Allah belasını versin bilmiyorum nasıl toparlancam 😏
- +1 yıl
Bazen olayların içindeyken bir çıkmazdaymış gibi hissederiz ama her şey geçicidir. Dünya üzerinde yüzlerce insan seninle aynı durumu yaşıyordur. Yalnız değilsin. Ama sen güçlü ol.
Ne demek intihar? Sende yaşa hayatını bas tekmeyi çıkarın şu şerefsizleri hayatınızdan kadınsın diye ona muhtaç değilsin kendi ayaklarının üstünde dur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılŞöyle sor:Aynı şekilde sen beni yakalasatdın neler düşünürdün deyin. Hatta gelin konuşalım, ona bende bak görüşüyorum, sen yapıyorsun ya deyin bakalım neler olacak? İhanet ve sebepleri diye uzun uzun konuştuk hep bu sitede. Senin yerine olsam konuyu geçiştirmem, alır karşıma açık açık konuşurum. Neden bir başkasına itiyaç duyduğunu sorarım. Ve bir birimize bunları yaparak aile birliğimizi nasıl koruruz, sevgi, saygı ve eş olma duygumuzu nasıl koruruz deyin. Kimsenin kimseyi zorla tutmadığını, eğer ki sevgi, saygı, aşk, tutku bitti ise, artık seni sevmiyor ise de açıkça söylemesini, boşanmanızı ve herkesin yoluna gitmesinin bu şartlar da daha doğru olacağını söyleyin, konuşun. Olmaz yani. Kim olsa üzülür, soğur ve nefret eder...
16 Yorumla
Soran+1 yılKüfür ederdi ben olsaydım
Soran+1 yılİntikamımı alıcam kanıt topluycam boşancam kararımı verdim
- +1 yıl
İntikam almayın, kanıta da gerek yok zaten. İnkar edecek değil ya. Güzelce konuşun, böyle bir durumda herkesin gerçek ve istediği bir seçim yapmasının nrmal olduğunu ve boşanmanızın daha iyi olduğuna dair bir önerinizi sunun. Baktınız işi pişkinliğe veriyor, yan çiziyor, ondan sonrasına bakalım...
Soran+1 yılNapiyim sizce 6 aylık evliyiz üstelik
- +1 yıl
6 aylık evlilikte bile yoldan çıkan bu adamın gerçekten nesine evet deyip bu evliliğe kalkıştınız, şaşırdım yani. Derdi ne? Kaç yaşlarındasınız ikiniz de ve nasıl oldu da evliliğe kadar giden bir geçmişiniz oldu? Kim bu adam gerçekten?
- +1 yıl
İntihar mı edeceksin? Neden ki?
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden intihar ediyorsun peki? O yaşarken gülerken gezerken sen ölümü seçiyorsun senin hayatın o insana mi bağlı peki yapacağın şey şu sessiz sedasız hayatından çıkacaksın ve boşanma davası açacaksın bu kadar hiç kimse senin hayatından değerli değil bunu unutma bir kaç gün illaki üzüleceksin ağlayacaksın ama kendini bulucaksin 🙋
10 Yorumla Aynı şeyi bayanlar yapsın namus namus diye öldürürler kendinlerinde olmayan şeyi başkasında aramsinlar
23 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏼👍🏼
Soran+1 yılKendisi doğulu aynen böyle dediğiniz gibi kıza yaziyim dedim yok dedi yazma neden dedim cevap bile vermedi köpek yaa
Hemen boşanmaya konu getiriyorsunuz. İlk öncelikle hiçbir kadının psikolojisi buna hazır değildir fakat neyin ne olduğunu öğren kocandan ya da ne gizliyorsa onu takip ederekten bir şey olmamış gibisinden onu her zaman izle eğer kanıt bulursan boşan
08 Yorumla
Soran+1 yılYazışmalar var hepsi elimde 😏
Soran+1 yılKızın ismi sıla evlenmiş boşanmış ona komik videolar atıyo kız diyo bilmem ne ara evlendin haberim olmadı
Soran+1 yılSanmıyorum devamı gelecektir 😏
Soran+1 yılOrtada bir yuva yoktu zaten Buda aldattı beni boşancam yani bıktım yeter
+1 yılBu bizim erkekler neden böyle aldatmadan çıkıp diyin ki seni sevmiyorum artık başka denizlere yelken açmak istiyorım demek çok mu zor?
11 Yorumla
Soran+1 yılValla çok üzgünüm çok 🥺🥺
Aldatilmissin , sadakatin olmadığı bir evlilik evlilik değildir
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ne yapiyim sizce
+1 yılUfff bulmuş saf masum kızı kexi gibi atlıyor yalan soyluyor. Süründür şekerim. Böylelerinden boşaniyorsun bayram ediyorlar zaten kaybetme korkusu olsa yapmaz. Süründür yüz verme yemek yapma evi toplama yatakları ayır ekmiş gibi davran sonra boşanmak isterse falan ne malı varsa iste vereceksen bosanirim de uğraştır baya.
00 Yorumla
+1 yılDürüst adam kalmamış iki şık var ya boşanacaksın ya kabul edip sürdüreceksin bu zamanda evlilik akıl kârı değil
00 Yorumla
+1 yılbosanmalısınız 1 kere yapan hep yapar bu hep böyledir istisnasız
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız hep yapar yazışmalar bende zaten kolaylıkla boşanırım dedim kıza yazıcam sen kimsende yazıcan sakın dedi neden dedim cevap vermedi
- +1 yıl
sen kimsin de yazıcan mı dedi 1 saniye bile beklemeden bosanmalısınız siz size değer veren biriyle birlikte olmayı hakediyosunuz her kadın gibi 💗
- +1 yıl
saçmalamayın lütfen iyi değilseniz konusabilirim sizinle intihar bi çözüm yolu değil
+1 yılEşinizin kuzenlerini tanıyor biliyorsunuzdur diye düşünüyorum evlisiniz yani sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tabiki ama bu kız kuzeni değil dedimde zaten yok arkadaşım dedi sonra
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı senin başına gelse eşin nasıl tepki verirdi🤔 Bunun cevabına göre adım at 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılOhoooo neler neler derdi
- +1 yıl
"Kişi kendinden bilir işi" felsefesine inanıyorum 🤔 Sen yaptığında yanlış anlayacaksa demekki kendisi yanlış yapıyor şu an sadece arkadaşı değil 🤔 Naparsın bilmem evlilik bu ama ne halt yediği apaçık ortada
Soran+1 yılDemi yaaa
Soran+1 yılBoşancam en iyisi bunu yapan hep yapar mesajlarıda silmiş kızı takip ediyo hala
- +1 yıl
Alışmış kudurmuştan beterdir. Bir kere olan daima olur. Bu değişmez gerçek. Ayrılmaya durumun gücün varsa ayrıl kendini tüketmene değmez.
Soran+1 yılHaklısınız gücüm yok ama
+1 yılHemen boşanmak yerine olay ne araştır bak ondan sonra ver kararını.
04 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgili bnce bna diyo kuzenim sonra arkadaşım
- +1 yıl
Yalan dolan varsa kanıtla ve ayrıl ozaman.
Soran+1 yılVar tabi dediklerinde net değil
- +1 yıl
sen bilirsin. allah kolaylık versin.
+1 yılYuva yikmaya degmez karsina al konus , birde bikac bisey sorucam yazsana bi
05 Yorumla- +1 yıl
Derdim askom
Soran+1 yılDeğer bnce
Soran+1 yılİhanete göz yumamam
- +1 yıl
Tabi kararina saygi duyarim
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. bk olmuş dünya herkes birbirini boynuzluyor
boşansan sanki çözüm olacak, kalsan kendine yediremezsin
gelde çık işin içinden. içine ediyim evliliğinede birlikteliğinede
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmez hak edene ver sende değer bundan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatıyorsa tek çözüm boşanmak evet. Sadece güçsüz kadınlar aldatılmaya rağmen evliliğe devam eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntikam alarak ne yaşadığını ona hissettir 🤷🏻♂️
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama intihar neymiş
Soran+1 yılÖyle kimse anlamıyo beni en iyisi ölmek
Cevap sahibi+1 yılYav eşim aldattı diye intihar etmenle anlaşılacak mısın. Kimseye sana yaşattıklarını ispatlamadan, cezasını çektirmeden
+1 yılKac yıllık evlisiniz. affetme şansın yokmu bi. Şams ver bence evlilik zor kuruluyor ama gerçekleri anlatsın sama ona gore affet sadece mesaj lasma olmuşsa
016 Yorumla- +1 yıl
Sakin bi. şekilde oturup konusun
Soran+1 yılBilmiyorum ki soruyorum adam gibi cevaplamıyoda boşancam en iyisi
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. bilirsiniz tabiki ama iyi düşünün sakin kafayla düşünüp karar verin
Soran+1 yıl6 aylık evliyim
- +1 yıl
Hadi yaa. daha yenisiniz neden böyle bisey yaptı ki bi tane kız. arkadaşımın da başına gelmiş boyle bi durum. yeni evlendiği. zamanlar baska kadın mesaj yazmi onu. yakalamış kocasını uyarmış kizmiz ve devam etti evlilikleri hala devam ediyor 4 5 yıl oldu bazen soruyorum bi. sıkıntı yok diyor bir kere oldu o olay diyor
- +1 yıl
Siz de hemen bitirmeyi isterseniz. severek evlendiyseniz dul kalmis olacaksınız genç yasta dul insanlara. da. maalesef iyi gözle bakmiyorlar saçma bi sekilde
Soran+1 yılBiliyorum ama benim hayatım ayrıca eşi ölen insana dul denir ayrılınca ne alaka 😄
- +1 yıl
Ayrılınca da ayni ne. alaka sade olan için denmiyor ki ayrılan herkes. için denir
Soran+1 yılÇok saçma Allah akıl fikir versin böyle zihniyetlere
- +1 yıl
Aynen maalesef
- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun bosansaniz da evli kalsaniz da işiniz zor
Soran+1 yılBenimde annemin komşusunun kızı boşandı düğününe 1 ay kala tek değilim anlıcanız
- +1 yıl
Düğünden önce mi nikah koymuşlardı
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Benim de. kuzen boşandı oyle düğünden önce nikah kiymislardi ayrıldılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılohooo abla kusura bakma da cevirememis iste bırak gitsin başkalarına
09 Yorumla
Soran+1 yılÇaresizim bilmiyorum ki kafam karışık ne yapmalıyım sizce
Cevap sahibi+1 yılçocuğumuz var mı
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılgeri çeviremez kim bilir önceden kaç kişiyle konuştu. çocukta yoksa kendi duygularını oldurme zaman kaybedip. yer verme yani hataya daha fazla
Soran+1 yıl2022 den beri takip ediyo kızı üstelik 😏
Cevap sahibi+1 yıltamam işte ilişkileri var demek ki ya da ara ara görüşüyorlar ben olsam şimdi evde bile değildim
Soran+1 yılDemi bilmiyorum ki 🥺
Cevap sahibi+1 yılçok basit aslında
Cevap sahibi+1 yılne intihari ya sacmalama
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun olmadan boşan hemen. Çocuk olursa daha kötü.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Boşa kurtul
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam bna kuzenim diyo sonrada arkadaşım
Intihar çözüm değil sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılTakip al eşini (habersiz fotoğraf çekmek yani gizli fotoğraf makineye göre suçtur!)
00 Yorumlaher erkek aynı alışmadınmı yahu evlenmeseydin? wtfff sistem error
00 YorumlaAynı şeyleri bende yaşıyorum. Dertleşe biliriz istersen benim durumum çok daha kötü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBosan ve sende birini vulup hayatina devam ettir
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay olsa 🥺
Soran+1 yılBoşanması çok zor evlenmesi çok kolay 😏
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılkonus aklindaki herseyi onunla
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum hatta ekran resmî almıştım aldı telefonumu hepsini sildi
- +1 yıl
sildikleri onemli degil tavri ve soyledikleri seni ikna ediyormu ona bak
Soran+1 yılEtmiyo pek konuşmadı açıklama yapmadı
- +1 yıl
o zaman ciddiyetini goster
Soran+1 yılGösterdim ciddiye almıyo beni
- +1 yıl
:))) gosterememissin
veya by by de cık
Soran+1 yılHaklısınız deniyim
- +1 yıl
bol sans
Soran+1 yılSağol
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Bunlar nasıl konuşmalar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkabullenmekte bir çözüm
00 Yorumla
+1 yılsende aynısını yaşat ona?
00 Yorumla
+1 yılİntikam alabilirsin aynı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılsende onu aldat parasını ye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılSen mi ayrılırsın ben mi ayrılıyım
00 Yorumla Grup yapın bence 🤣😎😈
00 Yorumla
+1 yılarkadaşsa niye silmiş :)
boşa gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynuzluyor işte
01 Yorumla
Soran+1 yıl😏 çok pişmanım offf onla evlendiğime
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe konuşmuşlar?
03 Yorumla
Soran+1 yılKız buna günaydın mesajı atmış gülücükler falan kızda boşanmış ne ara evlendin diyo benimkine
Soran+1 yılÖncesinde sen niye evlenmiyon diyo kız Buda seni bekliyom seni bi sallsaydık iyiydi diyo
Cevap sahibi+1 yılSen yapsan kıyamet kopar. Aklı başında birine benziosun sen bence doğru karar verirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşa gitsin bundan adam olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAileme ne diycem
Cevap sahibi+1 yılgerçekleri
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldat sen de kocanı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhemen boşanma fikrine odklanmada, eşini tkip et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver tapusu sende tepe tepe kullan onu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma lodaning
02 Yorumla
Soran+1 yıl😏
- +1 yıl
:)
Boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum zaten 🥺
- +1 yıl
Bence birşans daha ver boşanmak en kolay şey önemli olan yuvayı kurtarmak
- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay
- +1 yıl
Ohaa çok erkenmişş ber
Soran+1 yılAynen 😏
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende aldat :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben onun seviyesine düşmek istemiyorum boşanırsam 1-2 sene durup başkasıyla doğru kişiyle birlikte olucam
+1 yılBosan
00 YorumlaHayır sorunu gidermeye calıs
00 Yorumlaboşan
00 Yorumla
+1 yılTabi
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanlmalısın
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılÖyle gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSende benle mesajlaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kişiyle evlenmişsin
012 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım doğulu kendisi 😏
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDevam mı tamam mı
Soran+1 yılBoşancam yaaa
Cevap sahibi+1 yılHemen karar verme
Soran+1 yılNapiyim sizce
Cevap sahibi+1 yılNeden evlendin
Soran+1 yılSevmiştim bilemezdim ki
Cevap sahibi+1 yılFikir almak ister misin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSöyle burada fikrini
Giyonitle infaz et
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Bosan
10 YorumlaDirek boşan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazikki
00 Yorumla Bir konuş once
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşcam anlattıkları net değil
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası