7 aylık evliyim 5 aylık da hamileyim çok güzel mutlu bir evliligimiz vardı orta okuldan bu yana tanışarak evlendik çok zorluklar çektik sıkıntılar çektik ger zorluğa göğüs gerdik eşim çok çok sinirli ve agresif birisi hiçbirşeye tahammülü olmayan bir insan ve ben bnun telefonunu kurcaladığımda 1 kız ile konuşmuş uykusu ağır olduğu için konuşmaların hepsini okudum hiç silmemis kıza ümit vermiş kız napacam sensiz falan yazmış bu da elimden gelen bir şey yok keşke daha önce tanısaydım falan yazmış çok mutlu olurduk demiş niye bana evli oldgunu baştan söylemedin neden kendine baglattin neden bana bunu yaptın demis buda söyleseydim engellerdin beni demiş kz evlisin sen diye kavga etmişler bu da hem seni sevyorum hem onu seviyorum demiş ikiniz içinde canımı veririm demiş onuda seviyorum ama gönlüm de sana kaydı demiş baya kavga etmişler kız bunu engellemiş buda köpek gbi yalvarmış senide öldürürüm kendimi de demis okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım karnımda çocuğum var bosanmali mıyım ne yapmalıyım uçurumun kenarında kaldım çok zoruma gidiyor kismeye bir şey söylemedim ama hazmedemiyorum ne yapmalıyım 😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani buraya yazılacak çok şey var. Özellikle de o kocan olacak herif için ama ben senin pencerenden bakıyorum. Ve ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyorum. Eğer acale bir karar verirsen senin için çok zor olur. Hamile karısını aldatıp, başka bir kadına evli olmadığını söyleyerek onun duygularıyla oynayan birisinin çokta merhametli ve vicdanlı olacağını zannetmiyorum. Kendini garanti altına almadan, evladını garanti altına almadan sakın ama sakın haraket etme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Bu gerçekten çok zor bir durum ve duygusal olarak oldukça sıkıntılı olmalı. Özellikle hamilelik sürecinde böyle bir durumla karşılaşmak, ekstra stres yaratabilir. Ancak şu anda yapman gereken en önemli şeylerden biri, bu durumu sakin bir şekilde değerlendirmek.
Öncelikle, içinde bulunduğun duygusal durumu anlamak ve sakinleşmek önemli. Bu tür bir durum, karar vermeni zorlaştırabilir. Ancak, düşüncelerini ve duygularını içselleştirmek için zaman ayırman önemli.
Eşinle yaşadığın bu durumu konuşmayı düşünmelisin. Açık iletişim, duygularını paylaşmanı sağlayabilir ve belki de sorunları çözmek için bir adım olabilir. Ancak, eğer bu durum duygusal olarak seni yıpratıyorsa ve ilişkinde sağlıklı bir ortamın olmadığını düşünüyorsan, ayrılmak da bir seçenek olabilir.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevliliğin 2. ayında çocuk yaparak ilk hatayı yapmışsın. yapacağın en doğru hareket, zamanı geçmediyse çocuğu aldırıp boşanmak. devam edersen 1 adet kuma kazanabilirsin :P
03 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumun Sence normal mi eşi bir hata yapıp onu aldatmış Fakat sen şimdi ona cinayet işlemesini söylüyorsun
- +1 yıl
@İstavritliAşure fedakar anne olacağım derken hayatı kayacak. ne gerek var? her hatanın bir bedeli var. ister anne olarak ödesin ister çocuğu aldırarak. ama aldatan biriyle devam etmek akıl işi değil
- +1 yıl
Tamam benim yorumum da bu yöndeydi zaten hemen ayrılıp şikayetçi olmasını istedim fakat Çocuk aldırmak cinayettir karşı tarafın ahlaksızlığı yüzünden ahiretini yakmaya gerek var mı
+1 yılBu durum çok zor sana boşan ya da boşanma kimsenin bu ciddi karar hakkında yorum yapmak haddi değil. Ancak bu durumu kabullendiğin zaman evliliğinin olumlu yöndemi yoksa olumsuz yöndemi olacağını analiz etmelisin.
Eşinin yaptığı şey tartışmasız karaktersizliktir ona başka bisey denilemez. Ne yazık ki günümüzde evlisin nişanlısı genci yaşlısı da aldatılınca. Çok üzücü bir durum gerçekten çok üzülüyorum ben. Birisini sevmek ona zamanını harcamanın karşılığı sadakatsizlik olmamalı.😔
Kendini düşünürken o günahsız bebeğide düşünerek doğru kararı alacağına inanıyorum güzel insan. Umarım şu an içinde bulunduğun durumdan feraha çıkarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygın varsa boşanmalısın hem de hiç düşünmeden..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmalısınız evet
00 Yorumla
+1 yılAltta bir kac Apt@l surusu var onlari dinleme sakin. Aldatmanin hic bir bahanesi olamaz. İster fiziksel aldatma ister uzaktan yazismali olsun hic biri kabul edilebilir degil. Bu kdr kisa surede aldatan kisiden bi hayir gelmez baba evine don cocugunu dogurdugunda bosan. Hamile halinle adliye koridorunda heba olma diye diyorum.
816 Yorumla- +1 yıl
kadının ekonomik özgürlüğü yoksa baba evinde de ailesi ona destek olmayacaksa bile bile kendini neden boşluğa atsın. Daha akılcı ve mantıklı düşünmek gerek. Eşiyle bu durumu konuşmalı ve ondan düzelmesini beklemeli.
- +1 yıl
Gencecik kadın babasının evinde nereye kadar çocuğuyla yaşayacak? Kadının çalışması gerek. Ailesi kabul edecek mi acaba bu durumu? Annem ben doğduğumda Ailesi kabul etmemis annemi. Babam sinirli kavgacı diye ayrılmak istemiş o zamanlar olmuyor hersey istediğin gibi
- +1 yıl
Arkadaslar bu kadar zeki olmak basinizi agritmiyor mu? Kadin bes aylik hamile iki yil ekonomik ozgurlugunu almayi mi beklicek? Yeni anne olan birinin calismasini absurd bulmuyonuz, boyle bi durumda baba evinde kalmasini mi absurd buluyonuz? Ailesi sizin dusundugunuz yapida aile oldugu varsayimina nasil variyosunuz? Ortada aldatma var. Kadinin gururnu kiran bi adamla yasamina devam etmesini belki istemicekler. Az mantiginizi calistirin daha bir yil olmadan adamin gozu disarda bide duzelmesini istesin diyonuz. Kadin niye adamin duzelmesini İSTESİN. kafaniz mi iyi
- +1 yıl
@bitirim_05 nıye yasamıyor babasının evınde? kızı aldatıldığı için ayrılıp babasına geliyor babası kızını hor görüyorsa olmaz olsun öyle baba ve ana
- +1 yıl
@bitirim_05 adam ihanet etmiş. boynuzlanmak kadının gururuna normalde aılesı ıle yasadı diyemi anormal oluyo bu nasıl bir zihniyettir.
- +1 yıl
Baba evi kabul etmezse devlete sığınır devletin şu an çok konforlu kadın sığınma evleri var her imkanı da var
- +1 yıl
Ma. l mısın sen kızım babası anası kabul etmezse ne yapacak diyoruz sana? Kim sana babasınin evinde yaşaması absürt dedi nerenden okuyosn yazılanları? Kaç kere evlendin boşandin yasin basın Kaç akıl veriyorsun millete? Bu işsizlikte pahalilikta nah geçinir tek başına. Kocası af dileyecek söz verecek şans verecek. Yuva yıkmaya ne kadar meraklısınız. O çocuk büyüdüğünde babasıni isteyecek.
- +1 yıl
@bitirim_05 once ınsan olda ınsan gıbı konusmasını ogren. hangı dagdan indin. sen kimsin mıllete hakaret kufur edıyorsun.
- +1 yıl
@kalp-komutanı Kadın ömür boyu sığınma evinde mi yaşayacak? Kocası yuvası olmayacak mi? Sen Kadın misin boş boş konuşuyorsun? Yuva kolay mı kuruluyor? Çocuğu Babasız büyüyemez. Kadın cinayetleri sizin gibi zihniyetler yüzünden oluyor. Karı kocayi birbirine düşman edici akıllılar veriyorsunuz. Önce aralarında konuşacaklar çözecekler.
- +1 yıl
@kalp-komutanı yukarıdaki bizi zekası geri aptal yaparsa hak ettiği gibi konuşurum önce onun yorumuna bak öyle laf et tahrik etmesin kavgaya sen adam ol önce. Senin düşüncede değilim diye taraflı davranma
- +1 yıl
@bitirim_05 kadın cınayetlerı sen senın gıbı boynuzu aldatmayı raat takılmayı hos gorenler yuzunden oluyor. raat takılıcaksan evlenmezsin. yıl 2024 olmuş yahu. baba evı dedım ben sen gelmıs sıgınma evınden bahsedıyorsun sonrada gelmiş hakaret edıyorsun dagmı burası
- +1 yıl
@bitirim_05 sen aynaya bak sonra konus. mılletın yorumuna dalıp mılletın yorumuna salca olup sonrada aynı gorrusteyım dıye bla bla yapıyorsun. gıt kendı yorumunda mıllete efelen.
- +1 yıl
@kalp-komutanı arkadaşım hakareti kiz etmiş kör müsün? Apta. l sürüsü demiş bizlere siz cok akıllısınız. Dinimiz önce orta yol bulmayı emreder. Allah in sevmedgi sey boşanmaktir. Senin gibi direk yuva yıkmaktir sevmediği sey. Erkekler boşanma aşamasında öldürüyor kadınları. Kavga gürültü ayrılıyorlar olan kadına oluyor. Sizin gibiler yangına körükle gidiyor. Bozguncu takımı
- +1 yıl
@kalp-komutanı Sen benim yorumuma ne diye daldın? Sen kimsin ki ifade özgürlüğüme engel oluyorsun faşist
- +1 yıl
Apta/ evladi apta/ kadin siginma evi diye bisey var maasda bagliyolar. Kadin cin*yetlerinin sebebi biz degil o erkeklik gururuna yediremeyen sapik ziniyetli erkekler. Anlamiyorum nasil bi kafa yapisindasin da kadin cina*eti isleyen erkegi bu sekilde savunabiliyosun? Bedduam tutar benim insallah senin karsinada boyle bir erkek musvettesi cikarda ebenin a*ini tersden gorursun. Omur boyu boynuzlarini torpulemekle gecirirsin bu kafayla. Sizin gibiler yuzunden nasil gecineceksin aielene ne diceksin gibi sacma sapan dusunceleriniz ile kadinlarin hayati karariyor be.
- +1 yıl
O apta/ surusu lafibi sen ve senin gibi beyni orumceklesmis kisilere soyluyorum ustune alinan alinir. Sen alindigina gore mesaj istedigim yere ulasmis. Mumkunse sen hic bi kadina oneride bulunma yoksa o kadinin daha cekecegi cok olur
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 aylik evlisiniz hemen ikinci ayda hamile kalmakta ne bilim yani az bekleseydiniz hocam ne bu acele bir yere mi yetisiyorsunuz, al iste ortaya cikti nasil biri oldugu. Gerci orta okuldan beri tanisiyormussunuz bu kadar sinirli agresif birisi oldugunu bile bile beraber olup evlenmissin ne bilim yani kendin ettin kendin buldun gibi bir sey olmus bu diyecem ama adamin karakteri boyleyse onun karaktersizligi ne diyim ki simdi bilemedim, burada uc bes kelime edip de milletin evliliginden de etmek istemem hani yuva yikan birisi asla olmak istemem artik sana kalmis sen ne istiyorsan o olacak yani..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle bebeğini ve kendini düşünmelisin. 1-2 gün düşün taşın. Bu zamana kadar sana yaşattığı haksızlığı düşün. İstersen ağla, ilk şoku atlat bir üzerinden. Sonra kocanla yüzleş. Açıklamasını iste. Boşanmak istediğini, bunu kabul edemeyeceğini soyle. Eger seni seviyor, yuvasini yikmak istemiyorsa sana kendini affettirmesi gerek. Yalvarsin yakarsin. Bosanmak istedigini söyle. Sürünsün biraz. Hatta imkanin varsa annenin evine git. Gelsin seni ikna etsin eve donmen icin. Diğer kiza yol verecegine eminim. Bir silkelenip kendine gelir. Sen de kararini verirsin bu süre zarfinda. Merak etme bu senin için ilkse bile son olmayacak. Sen sınırlarıni cizgini cizersen, kocan o yolda ilerlemek zorunda kalır. Ha yok işine gelmezse de defolup gitsin.
10 YorumlaErkek olmaktan en utandığım çağın tam ortasında olmak da bize ayıp olarak yeter. Böyle karakteristik eğrisi bozuk, böyle iğrenç, böyle kişiliksiz bir insanla birlikte olmak da sizin sınavınız.
Sakın çocuğunuz için duygusallaşmayın ve böyle bir durumu kabullenmeyin. Böyle bir profilden ne baba ne de koca olur. Ömür boyu bir çaresiz kabullenilmiş prangasında yok olur gidersiniz.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Konuşmaları video kaydına al, eşinin telefon numarasının görünmesini de unutma. Yani önce kızla olan konuşmalarını videoyla çek, sonra kızın numarasını da çek mesajlara girerken. Telefonun eşine ait olduğu belli olsun. Her şeyini çek kayda al yani. Kıza manevi tazminat açabilirsin. İkisinin de donuna kadar alırsın. Sinirli agresif bi tiple de uğraşmazsın. Onu kayda aldığına emin olduktan sonra evden çıkıp git.
25 Yorumla- +1 yıl
Bir anne olarak yorumum evladını o adamla büyütmen sana eziyetten başka bir şey getirmeyecek, birdaha asla güvenemeyeceksin. Anne olmak zaten çok zor her anlamda zor. Ve tahminimce şu olur sen çocuğun doğduktan sonra onunla o kadar vakit geçireceksin ki çünkü çocuklu olmak bazen lavaboya bile gidememek demek. Durum böyle olunca sende zaten uğraşım var kafam kaldırmıyor deyip kocanı salarsın ne yapıyorsa yapsın gibi. Oda bu yaptıklarına devam eder senelerce birbirinizi yıpratırsınız. Bence çok iyi düşün
13 Yorumla- +1 yıl
Bence çok güzel izah etmişsin mevzuyu
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
Bu arada
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen.. şimdiden teşekkürler 😎👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce kendi ailene uygun bi dille anlat , ani hareket etmesinler sana yardımcı olup destek çıkmaları gerekecek çünkü bi bebegin var.. Bi kaç eşyanı (önemli ihtiyaçlarını ) yavaş yavaş ailene götür ve daha sonra eşini de terket, boşanma davası aç... İNSAN GİBİ KONUSARAK ANLAŞIN DERDİM AMA ÖNCE SENİ ÖLDÜRÜRÜM SONRA KENDİMİ DİYE TEHDİT EDEREK BAŞKASINA YALVARAN HERİFTEN HER ŞEYİ BEKLERİM... Bu yüzden Hem kendin hem de bebeğin için sessiz sedasız bırsk boşan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durumla karşı karşıya kalmışsın. Ahkam ya da sana yol göstermek benim haddime değil!
En önemlisi sen ve bebeksiniz! Duygusallık had safhadadır hata yapmana sebep olabilir. Uzmanlardan yardım almanı tavsiye ederim. En sağlıklısı bu olur bence ; enine boyuna anlatacaksın burada çoğu şeyden haberimiz yok çünkü…dikkatli olman gerek bebeğin için
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO terbiyesiz hayatını karartmadan Sen onun hayatını karart Çünkü seni parçalamasına az kalmış o mesaj kayıtlarını al emniyete geç şikayetçi ol onu evden atsınlar hemen boşa hem nafaka hem tazminat alırsın yoksa Bunu hayatın boyunca yapacak Sen evde çocuk bakarken o Keyfine bakacak maddiyatı da oraya harcayacağı için seni de aç bırakacak Ayrıca sen benim bir söylediklerimi Yapmadığın için bir yıl sonra it gibi pişman olacak sın yani
416 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu bana mı soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok bana soruyorsan konuyla alakasını anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılBen biriyle Instagram'da ya da sosyal medyada tanışsam onunla görüntülü konuşmak istemem de ısrar da etmem zaten hemen gördüğümüz hemen yakınlaştığımız için bunlar başımıza gelmiyor mu anında elde ettiğim bir şeyin büyüsü kalır mı artık devamlılığını ister misin
Cevap sahibi+1 yılYine de soruyla alakası nedir yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılBen tavsiye etmiyorum seninle birlikte olmak isteyen insan seninle bir hayata adım atmak isteyen insan asla seni yasaklamaz 24 saatte sana cevap verir böylelerini Aldanmayın Kendinizi de yakmayın
- +1 yıl
Iki aydir bi cocukla konusuyorum bana goruntulu konusma teklof etti kabul etmedim , sonra ben gelemicem yanina dedim sildi , sonra mesaj atti tekrsr ekledi bana ciddi oldugunu dusunmuyorum felan dedi , bir hafta yazistik madem oyle ben gelicem yanina dedim , sonra o ben de gelirim sonrasinxa hep dedi , bir baktim bir hafta sonrs yine sildi ben de icimdeki her seyi doktum , bunjn qmaci ne? Kim hakli
Cevap sahibi+1 yılBence sen haklısın ona yanaşma Çünkü hayatında mutlaka Biri var seni silip telefonundan temizliyor
Cevap sahibi+1 yılBu işlerin üstüne düşmeyin normal hayatınızı Okulunuzda işinizde gücünüze bakın nasibiniz gelir sizi bulur
Cevap sahibi+1 yılMüsait olduğu zamanlarda seninle konuşmak ya da buluşmak isteyebilir fakat demek ki müsait olmadığı zaman da seni siliyor telefonundan komple Yasaklıyor sahadan soldan
Cevap sahibi+1 yılSeçim senin hayat senin Ama sen şunu çok iyi bil baştan iyi gitmeyen bir şey sonradan asla düzelmez
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Keşke sen ayrı bir soru paragraf açsaydın şimdi bu kızcağız sorusunu sormuş 4-5 saat önce Belli ki eşi işten gelmiş şimdi Telefona hiç bakamıyor Kimseye cevap vermemiş çünkü yarın bakınca Kendisi de şaşıracak soru içinde soru var kardeşim Seninki de yandan gazete okumak gibi🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlari bi sekilde kendine yolla bence elinde belge de olur ama erkekler zaten cok dogru yorumlar yapmislar. Çok yazık çok... Aşka inancım kalmadı.
Sen hamileyken yapmiş bir de çok azık etmiş ama aklı başka kadinlarda olan biriyle ben yapamazdim
Maddi manevi tazminat davasi da acardim00 Yorumla
+1 yılCevaplardaki bazı pembelilerin görüşleri hayret verici, bu ülkeden bağıra çağıra kaçmak istiyorum hapishaneden kaçar gibi. Abla boşan tabii yaw anan baban yok mu
57 Yorumla- +1 yıl
Kaçacağın yeri iyi araştır. Dışarıda fırtına var :D
- +1 yıl
@YataktakiHayvan buranın bi düşüğü zaten kabileli yerler
- +1 yıl
Bu kadar dramatize etmeyin. Mükemmel olmasak ta kötü değiliz. Bilakis yerinde inceledim. Gittim, gördüm, geldim, yendim :D
- +1 yıl
@Ceren0907 ? Kızı beklerim.
- +1 yıl
@Ceren0907 Sorun etme böyle şeyleri. Sana erkek mi yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam boşamazdim niye boşayim ki beni seçip benle evlenmiş o dış kapıda öğrenince engellemis 3 güne unutulur erkeklerin kafası böyle git gelli bildiğini saklama telefonu kafasına firlat ağlama zirlama yanında kız bağır çağır defol de biraz da sana yalvarsin o zaten kovmuş el mecbur senden cocugu olcak sana yalvarcak
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren0907 hayır erkekler sabretmeli iliskilerde kadınlarin sozu gecer daha tavlama aşamasinda üstelik niye uzaklassin daha cok meraklanirlar eger 5 10 konustugu yoksa
- +1 yıl
Iki aydir bi cocukla konusuyorum bana goruntulu konusma teklof etti kabul etmedim , sonra ben gelemicem yanina dedim sildi , sonra mesaj atti tekrsr ekledi bana ciddi oldugunu dusunmuyorum felan dedi , bir hafta yazistik madem oyle ben gelicem yanina dedim , sonra o ben de gelirim sonrasinxa hep dedi , bir baktim bir hafta sonrs yine sildi ben de icimdeki her seyi doktum , bunjn qmaci ne? Kim hakli
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren0907 yani senle goruntulu konusmadan bulusma yapmiycak cirkinsen gelmiycek konusmayi kesicek onu yapmaya calisiyo su an
Eşini yakaladığını ondan gizleme. İçinden geleni yap. Ben bekarım. Bekara koca boşamak da çok kolay gelir. Senin için de kolaysa yapabilirim diyorsan o adamı hayatından çıkar.
424 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayir gorusmek istiyorum ama sehirler farkli , o bana sen gel dedi , ben ilk once gelemem dedim sonrs gekirim dedim sonra tekrar gelemem sen gel dedim ama bunlara ragmen kendisi yazdi yani daha uc gun once iyidik , en son gelicem dedim hatta biletimj ayarlayayim ona gore konusalim dedim gayet iyidik , bir baktim kj bugun silmis
- +1 yıl
Ya şaka mısın sen Instagram'da tanışıyorsun Görüntülü konuşmak istiyor sonra seni başka bir şehre yanına çağırıyor sen gideceksin de ilişki başlayacak çantada keklik olacaksın Kesin şaka yapıyorsun Ben hayatım boyunca böyle bir ilişki başlangıcı kimseden duymadım Başka bir şehirden çağıracağız yanımıza gelecek ilişkiyi başlatacağız çakal sanki İngiliz lordu Senin gibi düşünen bayanlar var mı hayatta çok merak ediyorum Allah'ım sana geliyorum
- +1 yıl
Evet haklısınız size yönelttiği soruyu birçok kişiye yöneltti gizli Kullanıcı olarak bana da yöneltmişti yorumları okursanız kendisini uyardım zaten bu yaşlarda insanlar hata yapıyor fakat bedelini ömür boyu ödüyor
- +1 yıl
Gidilmez şimdi peşine gidersen biraz düşünüp gidersin İş işten geçtikten sonra Her çağırdığında mecbur gidersin seninle olmak istiyorsa ilk çabayı onun göstermesi lazım
- +1 yıl
@İstavritliAşure goruntulu komusmak istediginde daha sonra komusalim dedim , ve biz iki aydir iletisim halindeyiz hayir ne dusunup de beni sildi cidden anlam veremiyorum , acaba hic gormedigi bir kiz icin yazismanin anlamsiz oldugunu mu dusundu , en son sitem ettim hayatina aldigin ya da alacagin kizlabsana mutluklar dilerim , bana gostermedigin icraati ona gosterirsin yazdim , asil tutarsiz sensin dedim , cevap dahi vermedi
- +1 yıl
Sen reddetsen de ona karşı bir şeyler hissedip kendini o tarafa kilitlemişsin fotoğrafı arkanı dön Hayatına bak
- +1 yıl
Ona yazdım fotoğrafa yazmış klavye
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamilesin ve aldatılmışsın buna gerçekten üzüldüm hatta kalbim parçalandı senin yerine ben agladım ya lanet olsun çok duygusalım ya Bence boşanmalısın bebegini dogurmalısın, aldırmamalısın sakın sinirlenip aldırmaya çalışma sakin olmalısın sinirlenme , panik yapma ailenin yanına gitmelisin yalnız kalmamaya çalış , kendine iyi bak bebegine çok dikkat et düşmesin sakin olmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence adama konuyu aç, bunu gördüm hayatta sana verdiğim ilk ve son hakkın bu de. Tekrarı olursa ne beni ne çocuğunu göremezsin de. Sonra da kimle istersen onla olursun seçimini yap de. Susup oturma , ama başkasına da duyurup şimdilik yaygara koparma.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren0907 kardeş ne diyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Ceren0907 aman bana ne senin bu saçma derdinden
- +1 yıl
Koyun can derdinde kasap et derdinde 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 gerçekten öyle, soruyu soran kadıncağıza nasıl üzüldüm, hamile haliyle kocası tarafından aldatılmış, ne yapacağını bilmez durumda. Gelmiş bu derdini çüktüğüm ne anlatıyor
Çok zor bir durum. Ilk is konusmalarin tek tek görüntüsünü alıp kendi telefonunda kaydet. Sonra esinle oturup gorduklerini anlat. Gerisi tepkisine kalmış pismansa seni ikna edebilirse sen biliyorsun ortada minik bebek var. Ha ama olduki inkar edip uste çıkmaya çalışırsa alırsın konusma kayıtlarını bir avukata danışıp ciğerini sokersin. Kolay degil oyle hamile kadini aldatmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Offf nasıl bir zor durum bu. Güya kaç senedir tanıyorsun bide. Onları kanıt olarak al inkar edemesin yüzüne açık açık soyle. Boşancaksanda bütün herşeyini alırsın yok öyle aldatmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaların ekran görüntüsünü al ve kendine at davada elinde kanıt olsun. Gerçekten çok üzücü bir durum ama evet boşanmaktan başka bir yol görünmüyor şu an.
00 Yorumla Bizimle derdiniz nedir lan sizin dengesizliklerinizle mi uğraşacağız lan biz kardeşim
21 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Olaya bak arkadaş 🤦🏻♀️ troll değilse böyle adamlar pislik ya kimseye kullanmayı sevmem normalde bu ifadeyi ama böyle adamlar hakediyor sonuna kadar
012 Yorumla- +1 yıl
Bu olayi bilmem ama arkadaşımın başına yakın zamanda gelmiş. Tanıştığı adamın bir hafta sonra evli olduğunu anlamış. Adam boş ver takılalım ne olacak demiş arkadaşıma. Arkadaşım tabi ki terk etti doğal olarak.
- +1 yıl
Aman evli herif değer vermese de olur ortalık p. c kaynıyor. İyi ki kızın basi derde girmeden şüphelenmis bir hafta sürmüş ilişkileri
- +1 yıl
Orası öyle ama ne kadınlar var adama evliliğini bitirtiyo yuvasını yıktırıyor korkarım kadın denen varlıktan ben o yüzden, o açıdan söyledim değer vermiyormuş zaten diye. Her erkek gönül eğlendirmiyor kimisi aldattığı kadına aşık olup basıyo nikahı Çok cüzi bi ihtimal bu tabi evlerde denemesin kimse 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Evet dediğin gibi de oluyor. Kızlar kendi yürüyor evli adamlara. Yeni kuşak hep böyle. burada utanmadan soru açıp fıkır alıyorlar bir de
- +1 yıl
Adam kendine yeni kurban bulmuştur. Arkadaşım kız arkadaşı aracılığıyla biriyle daha tanışmışti geçen yaz o çocuk da bekar olduğu halde arkadaşıma takılalım demiş. Yakın zamanda arkadaşımı aramış buluşalım demiş durup dururken. Kızı bir arıyordu bir vazgeçiyodu. Görüyor musun şunları. Evlisi de bekar da aynı şe. refsiz takımı
- +1 yıl
Gerçi Artık insanlar öyle bir noktaya geldi ki gece gündüz sana ilgi de bassa Hani diyemiyorsun bu kesinlikle beni seviyor bana aşık diye Bir bakıyorsun bir taraftan sana methiyeler düzerken başka taraftan başka bir kızla ilgileniyor ama Tüm bunları yaparken seni Aslında sevmiyor olmuyor Seni seviyor ama başka kızlardan da vazgeçemiyor oluyor Buna da erkeklik diyorlar erkek doğası diyorlar falan ben buna Afedersin de totomla gülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz, sizden izin almak kaydıyla ikinci bir kadınla evlenme hakkına sahip. İslam böyle söyler.
07 Yorumla- +1 yıl
İzin almaya da gerek yokmuş okudum
- +1 yıl
Bu yüzden evlenmiyorum. Hem peygamber efendimiz tek eşlilik öneriyor. Onun zamanında durumlar farklıydı. O dini yaymak için kadınlarla evlendi. Müslüman soyu çoğalsın diye. Şimdi tek eşlilik geçerli
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıl daha 7 aylık evlilik böyle başladıysa bu iş bitmez eninde sonunda ayrılacaksın. Yüzüne vur konuş ayrıl
00 YorumlaBu kadar kısa sürede aldatiyorsa oooooo bir de çocuk var... aynı yastığa baş koymak içi almaz insanin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence gemileri hemen yakma, erkeğin dalgalanması olağandır. Bazen görmeyecek duymayacaksın… kralice sensin unutma, her zaman sana döner
06 Yorumla- +1 yıl
Serrefsızliginizi normallestirmeyin. Gelecekteki karinda seni bi guzel aldatsinda sende gornezden gel boyle olur mu
- +1 yıl
@Mercimekliçorba benim icin sorun yok. Senin gibi kafasi sadece belden asagi calisanlar icin bu bir sorun. Insan sadece seks icin beraber degil
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü bende mide olup olmamasi sorun degil. Ama sanirim senin kafanda sadece seks var. Birisiyle sadece seks disinda herseyde mukemmelsen demek ayrilacaksin, senin sevgin bu kadar. Gelmis karsima namus bekciligi yapiyor. Basina gelincede basini one egip gormemezlikten geliyor.
- +1 yıl
Yeme soruyu soran kisi bu numaralari erkekler aldaticaksa evlenmicekler direk bosa
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem ama acele kararlardan hep uzak dur iyice düşünmeden kararlar verme
10 Yorumla
+1 yılGecmis olsun canim hoş geldin aramiza esinle konussaydin utanmaz adam cocuguna hamile karina bunu yapmaya utanmiyor musun ne zmandir iliskin var allah seni kahretsin daha yeni evliyiz deseydin yazarken rahatladim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence onu da kuma alsın... evi falan temizler sana yardımcı olur sende çocuğu büyütürsün... haftanın tek günleri seninle çift günleri onunla uyur, pazarda tatil yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonusmaları ss al, aç davayı donuna kadar al pust nolcak
00 Yorumla
+1 yılAşk işte. Meyvesini yerken güzrl ama sapına gelince mee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyuh abi neler yapmış adam böyle. kocan kaç yaşında merak ettim?
00 Yorumla Eşini yakaladığını belli et böyle ağlama ama surundur daha kalkisamaz böyle seylere
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun hamile olmasan hersey daha az zor olurdu
00 YorumlaLan nesi mutlu evlenip 2. ayda çocuk yapmışsınız.
Bu kadar hızlı olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk doğana kadar babanın evine dön ya da eşini evden yolla ailenden biri gelsin
Çocuk olduktan sonra boşan Bence ihanet bu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilen bakıcak ise hiç durma boşan çocuğuda Gösterme nafaka almayı kesinlikle unutma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle tipleri müstehak yapcak bişey yok zamanla ne yapacağın belli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKabul edemiyorsan yol yakınken ayrıl, ama hayır diyorsan eşin hem onunla konuşur hemde seninle yaşar.
Tercih senin.00 Yorumla@sonmohikan71 ne saçmalamışsın la. Kim kendi kendine gelin güvey oluyor. Adam aldatmış evlendiği karısını gelin güvey olan kim düzelmeyecek sen hayırdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatmak icin kopek olan erkek. seni surekli aldatir bu gurursuz
10 Yorumla
+1 yılAffı yoktur ya ama bebek var yazık bu durumu hazmetmek çok zor. Bebek olmasa ekonomik olarak iyiysen ayrıl ama değilsen mecbur devam ailene güveniyorsan boşan ama bebek var
00 YorumlaKesinlikle boşanmalısın. Böyle güvensiz bir ortamda büyümemeli çocuk sen artık bir eşten önce annesin çocuğunu düşünmek zorundasın. Annesinin babasına güvenmediği bir evde büyümek istemez hiçbir çocuk
00 Yorumla
+1 yılBoşanma, ama ağır bir ceza vermelisin konusmayarak ve boşanma izlenimi vererek bosanacagini soyle bu haldeyken bunu yapıyorsa ilerler.
19 Yorumla- +1 yıl
Bosanirsaniz çocuğa çok yazık olur çünkü o da isteyecek çocuğu elden ele olacak bebek, bebek sağlıkla doğsun eğer ki tek bakarım babasina maddi ihtiyaç da manevi ihtiyaç da yok dersen boşan
- +1 yıl
Çocuğuna karşı maddi eksiklik yasatmayacak birisi olabilir.
- +1 yıl
Sen şu an bana mı satasmaya çalışıyorsun? Hayatını çocuğu için yaşasın demiyorum ebeveynlerim bosanali iki yıl oldu annem bizim için bosanmiyordu biz boşanmalari için yalvardık anneme. Ama eşi belki hatasını anlayacak ve bir daha böyle bir şey olmayacak bilemeyiz çok genelleme yapıyoruz düzelmez ondan halt olmaz su bu insan aklını nefsini beynini isterse kullanabilir. Ben de diyorum ki bosanacagini söylesin adam kabul ederse zaten boşansinlar ama etmezse sürünsün biraz hatasını anlıyorsa tövbeler de ediyorsa düzgün bir sekilde devam etsinler
- +1 yıl
Boşanmanın nasil bir şey olduğunu farklı bakış açılarından biliyorum. Ne zorlukları olduğunu biliyorum öylesine sallamiyorum burada. Babası çocuğunu istemeyecek mi? İsteyecegi zaman o cocuk sürekli ev değiştirecek biliyor musun bunları? Her hafta sonu yeni bir bavul hazırlamak iki kişi arasında kalmak onun oraya gitme bunun oraya gitme demesine maruz kalmak ne boktan biliyor musun? Eğer ki evliliklerinde düzelme payı varsa bunu degerlendirmeliler.
- +1 yıl
Öyle çocukları için beraber olsunlar diyenleri de desteklemiyorum anında bosanin diyenleri de. Gerekirse çift terapisine gidecekler ilişki nasıl olur öğrenecekler. O çocuğun günahı yok. Eğer ki diyorsa biz bosanirsak eğer zorluk cikartmayiz cocugumuza onu yormayiz psikolojik olarak da fiziksel olarak da, boşansinlar çocuk doğmadan. Çünkü evin içinde anne ve babayı beraber görme özlemini biliyorum.
- +1 yıl
Masal olarak okumasaydin anlardın
+1 yılKız ne günah işledin de böyle bir adamla evlendin ya
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. ayrıl gitsin. evliliği çocuk işi yaptınız be. erken yaşta bir anlık şeyde evlenip hamile kalmak ne?
00 Yorumla
+1 yılBoşanmazsan daha büyük acılar çekersin ablam... Çok üzücü bir durum eskiden beri ilmek ilmek emek verdiğin bir ilişkide...
00 Yorumlaİhanetin affı olmaz gururlu bir kadın olarak bu adamı boşa ama bu mesajları umarım çekip kendine atmışsındır.
00 Yorumla
+1 yılBoşayıp boşamamak sana kalmış nihayetinde seni aldatmış. Muhtemelen hamile olduğun için malum ihtiyaçları konusunda iradeli olamamış.
00 Yorumla
+1 yılOnada çocuğuna da... kesinlikle doğurmazdm neyse... Boşan
10 Yorumla
+1 yılYol yakınken boşan ya çocuk kalcak etcek deme sonra pişman Olcan
00 Yorumla
+1 yılBosan abla aldatan adamla napicaksin nasil guveniceksin ki, bas tekmeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın bence, aldatmanın affı olmamalı.~☆
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma aldatmadır telefisi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAdam büyük oynamış öldürürüm filan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazı insanlar evlenmemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. tabiki ayrıl, kendine saygın olsun
00 Yorumla
+1 yılİşte biz evlilik kurumuna bir günde küsmedik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam sopalık herif namussuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin eksikliğin sebebiyle başkasına gitmiş hatayı biraz da kendinizde arayin
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim kız 5 aylık hamile neyin eksikliği
Cevap sahibi+1 yıl@İstavritliAşure hamileyken eksiklik olmaz mi sence. Diliyle kötü huyuyla adamı sogutan çok
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi yakaladım, başka bir kızla konuşup ümit vermiş. Boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler