Ben kiloluyum biriyim eşim olmasa da ailesi başta biraz sıkıntı yaptı gibi ama eşim çaktırmamaya çalışıyordu. Hafta sonu olduğu için eşimin ailesinin yazlığına geldik eşimin eski çalıştığı iş yerinde bir kız arkadaşı vardı normal arkadaş annesi ile o kızın arası çok iyi. Dün annesiyle tartıştık saçma bir sebepten bugün yemekten sonra odamiza gittim. Yarım saat uyuduktan sonra çaya indim masada o kız eşim ailesi vs. Kız eşimin yanında oturuyor. Hoş geldin dedim ayağa kalkıp merhaba yaptı bu arada herkes kızı sevmedimi bilir elini sıkmadan eşimin yanına oturdum diğer kısma iki dk sonra annesi pelincimm Emre'ye söyledim hep seninle evlenmesini çıtı pıtı bir kızsın güzel narin. Deyince kaynanama baktım "İş işten geçmedi mi anne? " Diye sordum sert bir şekilde. Ahh ah emre beni dinleseydi, seninle mi evlenirdi? Deyince gözüm doldu bi an zaten yeterince ailemden uzağım ve hassas bir konu. Çok kırıcı oluyorsun anne Deyip ağlayarak masadan kalktım. Tam eşim arkamdan gelirken annesi kolunu tutup " Gitme peşinden belki hırs yapar zayıflar. " Dediğini duydum. Eşimde gelmedi. Şu an her şeyi bitirmek istiyorum beni böylesine bir durumda bırakan kişinin bana es olmasını istemiyorum haksız mıyım? Y
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Burada eşinin tavrı önemliydi ama kendisi gereken tavrı gösterememiş. Ne olursa olsun kendini ezdirme diyorum. Dik durmak ve karşı koymak karakterin için çok önemli. Sonuçta eşin seni söyle beğenmiş ve sevmiş. Kilo alınır verilir bunda ne var. Bunu tatlı dille söylemek varken küçümseyerek söylemesi aşırı kırıcı bir durum olmuş. Senin net bir tavır koyman lazım. Yoksa her defasında seni kilon ile vurmaya çalışacaktır. Belki eşinin bu konuda suçu yok ama sana bir şekilde de sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Ana kuzusu gibi hala orada oturması ve sana sahip çıkmaması gerçekten de fazlası ile üzücü bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak senin kararın ams azimli ve kararlı olursan istediğin kiloya inersin bence. Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zayıflamaya çalışıyorum zaten dediklerini göz önünde bulunduracağım
- +1 yıl
Rica ederim umarım bir faydası olur, ama sana değer vermeyene de değer verme.
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılKaynana ömür boyu hapsi hak etmişte neyse. Eşine söyle bu kadından kurtul yoksa ben senden kurtulurum de. Böyle saçmalık olmaz. Eşinin hoşuna gitmediysen seninle hiç evlenmeyecekti. Sonradan beğenmemekte neymiş?
02 Yorumla
Soran+1 yılVe dün gitmek istediğimi söyledim hafta sonuna kadar bekleyelim diye ısrar etti oturduğumuz evin anahtaru ondaydi gidemiyordum cebinden aldım bugün geliyorsa gelsin kendisi ben yarın evime gideceğim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Dikkat et.
eşin tam Bir canım buna ne denilebilir ki. sözler bile yetmiyor bazen. eş olmalı. mi kısmına gelirsek es olmamali destek verelim sağlık içinden Ziyade seni üzüp kirmak dağıtmaktan zevk. alan ve bundan sonuc bekleyen bir canım ordusu ile yaşadığın Zamana yazik.. üzüldüm
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım kısmında başka bir şey dedin sanırım. bende çok kendime üzüldüm
Soran+1 yılçocuğum yok yeni evliyiz önce boşanığp sonra zayıflayayım çatlasın şu an onu işstiyorum
- +1 yıl
Ayrılma fikrini aç olay tazeyken son başlarsın zayıflamaya. Olayın bundan çıktışını anlasın eşin ve kusurunu fark etsin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
35Cevap
Eşinden değil ama kaynanandan ayrıl bence. Senin yerinde olsam bir daha o kadınla görüşmezdim. Eşim de sürekli annesinin lafını dinlemeye devam edecekse ondan da ayrılırdım. Kilo verip almak senin kararın sonuçta. Evlenirken eşinin aklı nerdeymiş seni böyle kabul etmiş ve evlenmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi sorguluyorum bu konuda destekçi olmadığını bildiği halde neden kabul etti beni ki o benden 8 yaş büyük olgun olması lazım
eşin saçmalamış orada ardından herşeye ragmen gelmemekle kaynananda canım ne şu dış görsellikle insanı yargılayan insanların gırtlagını sıkıp gebertmek istiyorum kilo görsellik hersey gecici anlık şeyler bu arada kaynanan fit manken gibimi :) sende orada pasif kalmışsın eşin savunmasada o masadan aglayarak kalkmak yerine herkesin agzının payını verirdim hadi ordan ederdim
02 Yorumla
Soran+1 yılkaynanam yaşına göre gayet iyi kendini geliştirebilmiş bir kadın birde ondan önceki gün tartıştığımız için çok doluydum ondan bir şey diyemedim
+1 yılBak canım evlenmeden önce eşin seni böyle görüp begenmiş zayıflamak veya kilolu kalmak senin seçimin konu bu degil seni herkesin içinde yermiş kadın bildiğin ve eşin annesine bu fırsatı nasıl veriyor yani böyle rahat konuşmasına nasıl izin veriyor anlamış değilim seni nasıl savunmaz ve ogluyla başkasını yakıştırması felan düşünemiyorum ben olsam deliye döner kalkar yolardım onu kendini asla ama asla ezdirme sen ne kadar susarsan onlar senin o kadar üstüne gelir dişini göster hiç Güler yüz gösterme kendinden taviz verme eşinin gözünü Korkut sana kendini nasıl böyle kötü hissettirler hangi vasıfla canım sana diyeceğim eşinle konuş gerekeni artık yapsın çünkü bu böyle giderse eşinle aranıza kadar girer ben böyle insanları çok iyi bilirim seni bir ortamda bozmaya çalıştıgında sende onu hiç ummadıgı bir yerden vur onlar o dilden anlar eğer bişey derse eşin annen bana nasıl davranırsa karşılıgı o şekil alır diyiceksin sen karışma diyceksin bu kadar basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaynanan patavatsız hadsizin teki kocan da andavalın önce gideni annesi kocanı daha doğuramamiş biz buna dogmamis koca sendromu diyoruz o evlilikte yürümez o kaynanayla
31 Yorumla
Soran+1 yılEğer böyle giderse yürümez zaten kaynanam çok uyanık bir kadın oğlunu öyle bir şekilde yeiştirmiş ki ben gün geçtikçe şaşırıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1)"Emre'ye söyledim hep seninle evlenmesini çıtı pıtı bir kızsın güzel narin" burada eşinin ters çıkmadı lazımdı annene.
2)"Gitme peşinden belki hırs yapar zayıflar. " yine de gelmeliydi ve annesine ağzının payını vermeliydi. Pısırık bir erkek bu ya da annesine hak mı veriyor bilmiyorum. Annene sert çıkmalıydın, sen yüz vermesen böyle diyemezdi. Sen de öyle düşüniyorsun vs diyerek ayrılma konusunu açabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla annesine çıt kesiliyo bana varya dili uzun hepsini söyledim ya bunaldigimi ayrılmak istediğimi
Cevap sahibi+1 yılNe dedi ayrılmak istemene
+1 yılg*ri zekalı herifler ya allah seni mumla aratsın onlara. aşırı sinirlendim. boşan gitsin ya m*llara bak g*tlerine soksunlar o kızı da. kusura bakma ama eşin de bi boka yaramaz. boşuna harcama kendini orada
12 Yorumla
Soran+1 yılAynısını soyeldim beni savunamiyorsan işin ne diye
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Eşim bana bunu yapsa heralde eş kavramından çıkar benim için beni görmeden mi evlendin gözün mu kördü senin diye ama sonra annesinden uzaklastiririm sen o kızla takıl kaynana bize müsade diyip kocamdan da uzak tutarm vallahi
02 Yorumla
Soran+1 yılDün tartıştık zaten ya
Bence koxan senden yana ama annesi ve o kadin aklini karistiriyor, yapman gereken yuva senin yuvan kimsenin lafina sozune bakma kocani tut yuvani bozmalarina izin verme, oyle sozlere de aldirma gul yanlarinda
03 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten işten gelsin evimize gidelim diyeceğim kabul etmezse ben giderim o kalır
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu anlattığını hayretler içinde okudum nasıl eşin annesinin ağzına lafı tıkmaz? Seni sevmediği aşikar zayıflasan ağzınla kuş tutup altın sıçsan bir yerden seni incitir bu insanlar kurtar kendini imkanın varsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen beni sevdiğini düşünüyordum ta ki bugüne kadar ama hiç bir şey söylemedi ve kızın yanında o kadar mutluydu ki ben gidince 32 dış gülüyordu
+1 yılPislik bir kayınvaliden var bunu bil. Terbiyesiz görgüsüz biri hatta. Bence otur eşinle konuş incindiğini söyle ve bir daha o kızla görüşmemesini de ekle sonuna. Küçük düşürmüşler hep beraber seni. Bu kadar anneci olunmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında iyi biri de beni sevmediği için böyle yapıyor dün eşime söyledim tek tek ama bugün ki olayda yine böyle davrandi ve zoruma gidende senin dediğin gibi küçük düşürmeleri bir dr o kızın yanında
- +1 yıl
Sevmiyor olabilir ama kötu davranmaya hakki yok ki, ne kadar hayirli bir gelinsin hala iyi biri aslinda diyebiliyorsun. Bence kadin cok sansli ama farkinda degil. Üzülme, tekrar tekrar konuş ama boşanma son çare olsun. Eşin bir süre sonra anlar. Güzellikle anlatmaya çalış yumuşak dille düşüncelerini hislerini konuş, her defasında tekrarla bir süre sonra erkek beyni işte algılıyor ama tartışmadan sinirlenmeden kırıcı konuşmadan. Ki eminim çok kibar birisindir belli ediyorsun kendini
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. O dün geldiğinde geç gelmişti büyük ihtimal bende uyuyordum sabahta işe gitmişti. Bir türlü konuşamadım o an konuşsaydık kıyamet kopardı ama şu an pek sinirim kalmadı aşırı derece soğudum.
Ne yani bir kaynanan yüzünde yuvanimi yıkacaksın ya bırakın böyle lafları ya kaynanan dış kapının dış mandalı sen eşinle mutlu olduktan sonra kimsenin hakkı yok zayıf ya da kilolu demesine bende de var kaynana 8 yıldır evliyim ve ayrımcılık yaparak yüzsüzlük ediyor ben ne yapıyorum ona inat eşime ve çocuklarıma bakıyorum yapma yazık diren yuvan için
12 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam yüzünden değil bir tanem eşimin beni savunamamasi üzdü beni eşim gram arkamda olsa o sözler umurumda olmaz
Seni utandırmasın diye mi zayıflayacaksin? Bu onların ayıbı , günahı kimse için kendini değiştirmek zorunda değilsin. Eşinde ruhlar aleminin kör bekçisi değildi herhalde seni görerek aldı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Teşekkürler
+1 yılen büyük korkum ilerde evlendiğimde böyle bir kayanamın olması, işinden ayrılmasın bu durumda yanına bile gelmedi karakteri zayıf belli ki. Ama tabi karar senin
01 Yorumla
Soran+1 yılKorktuğun başına gelmez umarım
+1 yılO aileden ve onlardan eşin dahil uzaklaş beden senin istediğin gibi kiloda alırsın veririsin sana böyle baska ve rencide etmeye hakkı yok eşinde kılıbıkmış susması büyük terbiyesizlik
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle çok teşekkür ederim
Okadar üzüldüm ki şuanda varya yani anlatamam başima gelmiş gibi ya bu insanlar ne kadar kötü asagilayici hiç mi vicdan merhamet kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağ ol desteğin için. Çok değişikler ben anlayamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet gene klasik liseli Ergen'in fantezi dünyasını dinlemiş olduk Sen de şikayet ediyorum gelip gelip burada Face sorular sorup yorum alıp Ondan sonra da puan yükseltemezsin hanımefendi bizim burada Hayal dünyanı gerçekmiş gibi soruyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılya iyimisiniz siz işim gücüm yok burdan puan mı yükselteceğim bu puanın bana ne karı var?
Cevap sahibi+1 yılBilmem sana sormali. Hikayeniz tam bir uydurmaya benziyoe
Kesin ayrılmalısın? Çünkü kaynananla evlendin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediğimi anlamamissin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaynanam seni hiç istememiş ki madem kilolusun zayıfla erkekler zayıf bakıı kadın ister biri kilolu diyince de alınıyorsunuz kadın kendine bakmalı evlilikte
03 Yorumla- +1 yıl
Kilo o kadar da önemli değil, bakım kiloyla olmuyor. Kimileri hemem verirken kimilerinin gerçekten çok çabalaması gerek bunun için ama hayat koşullarından vakit olmuyor. Düzenli spor ve diyetle ayda anca 1-2 kilo zor verenler var. Kadın karakterine, bilgi birikimine, kişisel gelişimine, işine ve temizliğine baksa yeter. Yoksa fizik yüzünden seviyor a döner olay
Soran+1 yılUfff lafta demesi ne kadar kolay ya gercekten
- +1 yıl
Kilolu kadınların da sevgilisi oluyor neticede. Benim de oldu. Seven kalp kiloyu görmez bile. En güzelidir o.
+1 yılO masayı onların kafasına geçirirdim ben olsam gram da ağlamam
01 Yorumla
Soran+1 yılYa duygusal boşluğa girdim o an ondan önceki günde tartismistik
+1 yılEğer eşin peşinden gelmediyse bence sen boşa onu ondan bi halt olmaz pasif
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmedii
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle tanışip evlenirken de kilolu muydun? Eşin de zayıf mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılben kiloluydum evet eşimde normal
- +1 yıl
O zaman yine böyle aile durumlarında erkeğe çok iş düşüyor ve seni alırken gözü kör muydu ailesinin de eşinin de. O zaman laf etmeyen şimdi de kapasın çenesini...
+1 yılHaklısın kimse için değil sadece kendin için zayıfla sana layık bir adam olsaydı annesini sustururdu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle de bilmiyorum işte
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin tepkisi iğrenç. Bence defolsun gitsin madem beğenmemiş seni neden evlenmiş?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? O an beni savunamaması falan yüzü düştü ama umurumda değil
Gururun varsa böyle biriyle bir saniye bile evli kalmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle :(
- +1 yıl
Eşin seni kilolu olarak bilip evlenmiş biri zaten. Zayıflamanı isteyebilir ama annesinin seni bir başkasının yanında aşağılamasını, eşinin de buna sessiz kalarak senin duygularını yok sayıp hiçbir şey olmamış gibi sohbet etmeye devam etmesi kadar mide bulandırıcı bir durum olamaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok haklısın okurken üzüldüm ben.
ortamdaki tek insan sendin galiba
önce zayıfla sonra boşan01 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır ben eşimin ablası eşi kayınbabam eşim annesi birde o kız
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kaynanandan ayrılman daha mantıklı değil mi? sadece başlığı okudum soruda
01 Yorumla
Soran+1 yıleşimin savunmaması zoruma gitti ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla yuva yıkmak kolay değil. Birde Türkiyedeyiz kadınların boşanması burada daha da sıkıntı. Ben 6 ayda 30 kilo verdim senin kilo ve boy kaçki? Eğer istersen 4-5 ayda çok zayıf olursun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kaynanaları sevmiyorum, eşlerin arasını açarlar bozarlar. Yuva yıkarlar Allah'a havale ediyorum hepsini
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun evcil hayvanlar konu etiketinde popüler olması da manidar olmuş..
01 Yorumla
Soran+1 yıl://
sana acıdım ama sonra trol olduğun aklıma geldi yaşadınız şu kafaya sövdüm mk.
02 Yorumla
Soran+1 yılinanamazsan inanma ya ne trolu ne kurgusu
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılKız yaninizdayken mi yaptı bunuu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bence kaynanandan ayrılmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim gitmek istemiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ayrıl kurtul onlardan olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
+1 yılşu anlattığın o geçerli boşanma sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 aylık evliyiz yeni sayılırız
- +1 yıl
ne fark eder ana kuzusundan erkek olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılOha ama artık ya. Türk filmi mi buu
03 Yorumla
Soran+1 yılhı hı canım türk filmi yeni sezon
- +1 yıl
O kızı da kocamıda yolar karakola düşerim gibi geliyor şu an
Soran+1 yılhhahaha sinirden gülüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da böyle düşünüyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence önceliğini zayıflamaya ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydi zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılayrılık sebebi aw cidden
00 Yorumla
+1 yılSende kayınpederine yenisini bul🙂
00 YorumlaZayiflar ders verir sonrada hepsini kpvarim evden
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolaymi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda haklısın eğer olmuyorsa ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmesini bekliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaynanandan ayrıl
00 Yorumlayanlış yapmışlar eşin kafası karışır
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışsın
Film gibi geldi bana
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşrol de seni yapalım mi
+1 yılBöyle erkek olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl:')
+1 yılAkıl hastanesine yatırın
01 Yorumla
Soran+1 yılgerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılevet güldün mü
Zayifla bari bak değişecekmi cokmu kilolusun
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 dereceden obez diyebiliriz
+1 yılKilonunun sorunu ne olayda
01 Yorumla
Soran+1 yılkız zayıf ama inan tırnağım etmez
ne değişik insanlar var hayatta
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılNasıl
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. haklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke haklı olmak beni memnun etze
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha gerçek mi bı olay
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şaka kardeşim işim gücüm yok şaka yapayım
Cevap sahibi+1 yılBenim kaynanadan beterleri varmış ona şaşırdım
+1 yılOhaaa çok ayıp
00 YorumlaKaynanalar ayrıl
00 Yorumla
+1 yılKaynanamdan ayrilmalisin 🤣
00 YorumlaKaynanandan ayrıl
00 Yorumlazarmı attı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kurgu tamamen
02 Yorumla
Soran+1 yılevet evet işim gücüm yok kurgu yapıyorum beğendin mi bari
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kaç kilosun
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma kiloluyum işte
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kaynanan canım
02 Yorumla
Soran+1 yıl? CANIN MI
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaynanam benim yanımda başka bir kadını eşime yakıştırdı. Eşimden ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler