Kaynanam benim yanımda başka bir kadını eşime yakıştırdı. Eşimden ayrılmalı mıyım?

Ben kiloluyum biriyim eşim olmasa da ailesi başta biraz sıkıntı yaptı gibi ama eşim çaktırmamaya çalışıyordu. Hafta sonu olduğu için eşimin ailesinin yazlığına geldik eşimin eski çalıştığı iş yerinde bir kız arkadaşı vardı normal arkadaş annesi ile o kızın arası çok iyi. Dün annesiyle tartıştık saçma bir sebepten bugün yemekten sonra odamiza gittim. Yarım saat uyuduktan sonra çaya indim masada o kız eşim ailesi vs. Kız eşimin yanında oturuyor. Hoş geldin dedim ayağa kalkıp merhaba yaptı bu arada herkes kızı sevmedimi bilir elini sıkmadan eşimin yanına oturdum diğer kısma iki dk sonra annesi pelincimm Emre'ye söyledim hep seninle evlenmesini çıtı pıtı bir kızsın güzel narin. Deyince kaynanama baktım "İş işten geçmedi mi anne? " Diye sordum sert bir şekilde. Ahh ah emre beni dinleseydi, seninle mi evlenirdi? Deyince gözüm doldu bi an zaten yeterince ailemden uzağım ve hassas bir konu. Çok kırıcı oluyorsun anne Deyip ağlayarak masadan kalktım. Tam eşim arkamdan gelirken annesi kolunu tutup " Gitme peşinden belki hırs yapar zayıflar. " Dediğini duydum. Eşimde gelmedi. Şu an her şeyi bitirmek istiyorum beni böylesine bir durumda bırakan kişinin bana es olmasını istemiyorum haksız mıyım? Y
Kaynanam benim yanımda başka bir kadını eşime yakıştırdı. Eşimden ayrılmalı mıyım?