İlgisiz karım var tesadüfen bir kadınla tanışmıştım şimdi de ayrılamıyorum akıl verin?

Yaklaşık 15 yıldır evliyim. Şiddetli geçimsizlik yok ama sürekli idare eden rolündeyim. O yüzden çok gürültü olmadan evliliğim devam ediyordu. Ancak karım çok karı koca ilişkisinde sıcakkanlı biri değil. Yatak hayatı sıfıra yakın. O da tek taraflı yaşanıyordu. Periyodu ayda ya da iki ayda bir. Böylece yaşayıp giderken sosyal medyadan bir bayanla tanıştım. Hem eğlenceli hem de kaliteli ilişki yaşatan bir ilişkim oldu. Aslında başta tekngecelik bir macera gözüyle başlamıştım. Ama sonrasında gönlüm kaydı. Çocuklarım hasebiyle boşanamıyorum. Ama eşimle keyifsiz yaşıyorum. Böyle ikili ilişki de yorucu oluyor. Çocuklar için katlanmaya ve böyle yaşamaya mı devam etmeliyim? Yoksa ikinci ilişkimi bitirip kaderim buymuş deyip eve mi gitmeliyim? Yoksa hayat bir kere deyip boşanıp ikinci evliliği mi yapmalıyım? Ahlak dersi istemiyorum. Sadece akıl istiyorum. İyi akşamlar
İlgisiz karım var tesadüfen bir kadınla tanışmıştım şimdi de ayrılamıyorum akıl verin?