Bir insanla arkadas olsam ona külfet olurum diye dusunup kendimi cekiyorum. Bana kimse muhtac degil ki arkadad olsunlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
İnsanlar muhtaç oldukları için arkadaş olmazlar ki vakit geçirmekten keyif aldıkları güzel vakit geçirdikleri kafaları uyuştuğu için arkadaş olurlar birbirleriyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Olur mu öyle şey 🥺
18 Yorumla- Soran1 yıl
Senin ark var mi
- 1 yıl
Evet var
- 1 yıl
Neden?
- 1 yıl
İstersen arkadaş olabiliriz ben soruda bahsettiğin gibi düşünmüyorum
- Soran1 yıl
Tsk ederim cok iyi birisin.
- 1 yıl
Rica ederim sen de öylesin 🙂 arkadaş mıyız peki
- Soran1 yıl
Evet
- 1 yıl
Tamam o zaman yazabilirsin istediğinde 🙂👍
- 1 yıl
birinin senle arkadas olmasi icin sana muhtac olmasi gerekmiyo. biriyle iyi anlasabilmen veya kafa yapinizin uyusmasi yeterli sebepler
03 Yorumla- Soran1 yıl
Tamam da bana vakit ayirmasi ona kulfet olmam anlamaina geliyor.
- 1 yıl
ne alaka benim 5 senelik arkadasim var kendisini cok severim yeri geliyo saatlerce hatta gunlerce birlikte vakit geciriyoruz ueri geliyo 1 ay konusmasakta tekrar konustugumuzda hic bisey olmamis gibi konusmaya devam ediyoruz yani arkadasinla vakit gecirmek sana vakit ayirmasi ona kulfet oldugun anlamina gelmez arkadas oldugun biri zaten senle vakit gecirmek ister ve bunu kulfet olarak gormez
- Soran1 yıl
Tamam da sen oylesin herkes oyle degil ki.
- 1 yıl
İstediğin zaman yazabilirsin bana.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Sagol kardes
- 1 yıl
Ne demek knk
- 1 yıl
Yuk falan da olmazsın benim de çok fazla arkadaşım yok zaten
- Soran1 yıl
Yine varmis senin erkeklerin su ozelligini seviyorum kimseyi dislamiyorlar grup halinde geziyorsunuz.
- 1 yıl
Bana yük ol sorun yok
00 Yorumla - 1 yıl
boş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kendimi yük gibi hissettiğim icim arkadas olamaiyorum. Ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi