Cok mutsuzum arkadaslar. Nereden tutsam elimde kaliyor gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?

40 yasima yeni girdim. 25imde evlendim. Esim bespara etmez yeyici biri cikti daha cocugumuza hamileydim ayrildim. Tek yaptigi evde oturup film izlemek bilgisayar oyunu oynamakti.. is aramadi 2 bucuk sene. Ben baktim. Ailesi destek olmadi. Hamileydim ayrildigimizda, riskli hamileleikti. Anne evine geleyim dedim, erkek kardesim eve almadi. Diger abimin evine siginti gibi gittim. Duvar manzaralj ufak bir odada 9 ay yatarak gecirdim. ayaga kalkinca dusme belirtileri oluyordu. Calisamadim. O ara o serefsiz partilerde eglencelerde cocuk dussun diye ugrasiyordu. Odada yatarken annemle erkek kardesim geldiler, kapimin onunde duyuracak sekilde " p. çini ne yaoacagiz" diye konusuyorlardi. toparlanmaya calistikca surekli ailem etegimden cektiler. ozguvenimi yerlere serdiler. zar zor is buldum, cocugu buyutmeye cabaladim. buyudu de 14 yasinda. Ama ona da soz dinletemez oldum... dusene bir tekme niye vuruyoruz

Cok mutsuzum arkadaslar. Nereden tutsam elimde kaliyor gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?